Смени жената 2021

• 101 859
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 1 575
Румен - младши съм почти сигурна, че е девствен и неосъзнат хомосексуалист
Ее, ти па как го нареди. Това, че е нерешителен, плах, интровертен и е мамино детенце, не означава, че е хомо.
Ами не видях да има интерес към жени. Айде и да не е хомо, в краен случай е асексуален. Трябва да кипи от енергия и хормони на тази възраст, а той ..

# 1 576
ами не му връзват момите, какво да прави
заклет стар ерген вече
горкото момче, тези отклонения на 24 г.тепърва не виждам как ще се оправят

# 1 577
  • София
Гледам със закъснение. Чудех се защо младата е толкова хард настроена, а то било синдромът на бившия зависим, плюс желанието да командва. Не може да се мери с младежа.
Студентът не знам как се е съгласил да участва. Умно момче, хубаво, личи си възпитанието и средата, в която е расло. Малко е жертва на късен брак на възрастни родители, особено на възрастна майка. За майката ми е малко чудна визията, в която се появи, като от чалга времената, сега по-добре изглежда.

# 1 578
  • Sofia
Колко пък да е възрастна майка му?
Изглежда ми около 60 🤔

# 1 579
Румен Воденичаров е известен политик от началото на демокрацията. Съосновател на СДС, кандидат за вицепрезидент и още доста неща. Ако Ви е интересно кой е:

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD_% … D1%80%D0%BE%D0%B2

# 1 580
Е помним кой е, беше кандидат за вице на онова недоразумение Велко Вълканов, който беше скритият кандидат на БСП. Спечели кандидатът на СДС (Зелю Зелев с вице Блага Димитрова, която тогава беше популярна с фразата "да му изсъхнат ръцете на всеки, който е подписал новата конституция", мъдро нещо, казано от поетеса Grinning ). Гласуваше се с цветни бюлетини, нашите ми носеха бюлетинки, хаха. Смятайте какви фалшификации се правеха.

# 1 581
  • София
Смени жената - 15.07.2022 г.

Цвета и Румен Воденичарови са двойка, устояла теста на времето. Заедно са вече цели 25 години и описват себе си като лъв през зимата и лолита в пенсия.

Цвета е бивш преподавател по химия в Софийския университет, а Румен Воденичаров е един от основателите на СДС и депутат в 7-ото Велико народно събрание.

Зорница, която е на 29 години, и Иван - на 27 години, са заедно от три години, а са женени от една.

Зорница и Иван имат ясни правила. Двамата работят за големи световни компании и така допринасят по равно за семейния бюджет. Двамата взимат и еднакво участие в домакинските задължения.

# 1 582
Цвета не я чух да говори за снахите си.
Защо ли?
Сигурно никога няма да им прости, че пиленцата ѝ са отлетели от нея и са свили самостоятелно гнездо.
Явно двамата си сина ги е изпуснала и сега здраво се е взела в ръце, за да не допуска това с третия си син.
Дори не знам това момче как ходи до университета примерно. Сигурно и там го придружава, сакън да не вземе да си помисли, че има живот и извън паралелената реалност на мама.
Отвратителна жена!
Имам двама сина и никога, АМА НИКОГА не бих ги скопила така, както прави тази жена.
Младото семейство ми харесаха.

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 23:15 от Лайкa

# 1 583
  • earth
Дятото чак се учуди, че татуировките са за цял живот и не се "трият", хаха. И с такива хора общува Румен Младши. Дете, израстнало в саксия.
За чудене си е, че някой ще се намацоти с нещо, което не се изтива.

# 1 584
Верни на традицията - отново известни хора, а може би позабравени извести, и пак имат нужда от малко медийно внимание.
Интересен епизод, Но пак не трябва да вярваме на всичко. Апартаментът в Дружба може би е един от многото им, ама избрали да се снимат в този. И двамата, Румен и Цвета са  имали своя пъстър живот. Румен ходел в Хималаите експедиция след експедиция по онези времена дето птица не можеше да мине граница. Цвета пък се оженила за дипломат, живяла в Чехословакия, искала да работи, поработиа в Българското училище като учител о математика и английски, иначе е химичка/физичка. После била в Япония. Синът в Америка, внуците  в Америка, не ми се връзва с имиджа и на бедна писателка от Русе.   Румен пък поработил в "Отворено общество" -  фондация на Сорос, а сега се показва със своите соц. мебели.
Възпитанието на третото дете- Перлата на короната - Румен младши,  е продиктувано от заминаването на брат му в Америка явно майката не е преживяла още мъката си. Сега, вече не иска да изпуска контрола. Била зодия козирог, четох. Е поне са отгледали едно дете, обичано от мама, а на тати, май не е любимец, защото не излизат заедно в природата и Хималаите. Интересно, някои като ходят в Хималаите, прихващат нещо от будизма, а той си остава скептик, е, посещава божество, ама и той не знае защо.
Добре каза младото момиче Зорница, за нея политиците не са свестни хора.
Тя много добре се ориентира по старите вещи, с кого си има работа. Още преди да е видяла студента, каза, че не трябва да е там. Дефакто тя го възприе за свой набор и го сравняваше със себе си. Хубаво си поговориха за истинските жени и мъже с положение. Тя пък на 14 избягала и започнала с дрогата, но ето, че спряла, ттурала си феникс и започнвла нов живот. Хубаво пееше. Изпя песен от баба си, значи почита рода си, не могла да наранява родителите си повече и затова се отказала от зависимостта. Не е лесно, ето, проблеми със зълвата - не я приемат, дошла от провинцията в СФ да поквари Иван, Simple Smile да го изнуди да се ожени и т н. Но тя си е изградена личност, дори и без образование се справя, знае какво иска. А Румен-младши, вместо да е сред природата, е заложил на образованието да шашне баща си. Пука му  на баща му  за дипломите му. Най-важното е да намериш подходящите хора, и връзки.
Ако Румен е на 82, Цвета на колко е според вас?

Последна редакция: сб, 16 юли 2022, 02:10 от Pepina_n3

# 1 585
  • София
Защо непременно да споменава снахите, може да не иска, защото са съвсем отделни хора.
Коментарите за мебелите и всичко са по сценарий, карат ги да коментират и да надничат.
За татуировките - много хора с подобна история продължават в някаква степен да са зависими и да проявяват проблемната част от себе си, много искат да се отърсят от миналото, при това пак демонстративно, но не става.
Бащата малко и той не може да се примири, че младежът не е точно синът, който той иска и момчето го усеща. Не е само майката тук фактор, явно това момче не е замесено от тестото на баща си, не го влече ходене по баирите и бурният живот.

# 1 586
. Ако Румен е на 82, Цвета на колко е според вас?
Не знам, но може би около 60-65.
Няма как да е колкото мъжа си, първо не изглежда на неговата възраст, и второ няма как да има 24-годишен син.

На дядото може да не му е попречило на 58 да прави дете, но жена над 45 да ражда направо противоречи на биологията. т.е. според мен е минимум с 15 години по-млада от него.

# 1 587
Това момче, Руменчо джуниър, само учи ли? На тия години не трябваше ли да е завършил?
Ако цъка на комп нещо, има работа, как може да не спретнал тоя стар соц апартамент или поне една кухня да им направи. Това със совите, чучулиги са глупости, майката реално е женена за сина си, обсебила го е, съпругът си има свой живот и интереси. Перлата в короната беше навлечен с пуловер и още пет ката дрехи в планината. Майка му ги е избрала 100%. Направо ме съсипа тая обсебена майка и това момче така да се е оставило-няма ли приятели, среда, интереси?!

И на мен не ми се връзва тези пътували в соца хора да са останали с панелката в Дружба. Или са били глупави и наивни.

Младото семейство не ми харесаха, рано са се оженили. Момчето е свестно, но може би му е рано за брак, момичето е скучно, даже опита за драма ми беше фейк.

# 1 588
  • earth
Румен Воденичаров се грижел за другите двама алпинисти, които изкачвали Еверест. По комунистическо време. Значи какъв е бил?

Учен, който се занимава с политика, не е учен.

# 1 589
Румен Воденичаров се грижел за другите двама алпинисти, които изкачвали Еверест. По комунистическо време. Значи какъв е бил?

Учен, който се занимава с политика, не е учен.
Е, чак пък. Сегашният министър на образованието Денков например е един от водещите учени в света - мисля, че попадаше в първите 2% най-влиятелни учени. Не казвам, че случаят на Воденичаров в такъв, но подобно заключение не е правилно.

Общи условия

Активация на акаунт