Любители на котки - Тема 159

• 32 867
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • Велики Преслав
Понеже съм далеч от Търново, се надявам някоя добра мама от там да му помогне.

https://www.facebook.com/groups/311238749246018/permalink/135726 … 4642947/?sfnsn=mo

# 316
Мира,

Да е много щастливо при вас малкото пухче, както и вие с него. Само усмихващи мигове да имате ❤❤❤

SpaceMeOut,
Къде го намерихте, че е още затворено котенцето?
Тази публикация, която следя, няма такова инфо и се притесних.
Бях поискала приятелство в ФБ на Орхидея, за да мога и да и се обадя, ако се наложи . Пиша й от петък, ама нямам отговор. Днес ще й се обадя ( защото познавам хора наоколо и имат идея къде има ключ от там).

Лисичке,
И аз съм влюбена в любовта ти 😊

Ето и мамината Захарина :

# 317
  • на брега на морето
Мирослав естествено, Миро, Мире, Миренце и т.н.Animal Smile Cat

# 318
  • Варна
Добро утро, Кръстници Simple Smile
Името на котарака е Того Маслин Добрев Simple Smile Първата нощ е изкарал добре - акал, ял, играл и спал. От нас още се крие, но все пак е голям, поне 8-9 месечен, а мм казва, че и по-голям му изглежда.
Хубава неделя от нас Simple Smile

# 319
  • Велико Търново
Добре дошъл на Того💖 Да е жив и здрав и много да ви радва, Мире!
Васил, котето, за което писа в Търново, е прибрано от майка си.
Аз сега ставам, а Шмиги е докопала отнякъде чисто нова боклучка и не се удържа 😂, голяма игра.
Момичета, Зуки не е писала отдавна, срещате ли я в други теми, дали всичко е наред 🤔

# 320
  • на брега на морето
Много хубави имена.

# 321
  • София
Мира, честито коте Того и добре дошла в отбора на чернилките 🤣 (носят късмет със сигурност). Късметка видя ли го?

Ние с Блеко открихме сезона... на люлката

Скрит текст:
Почисти се старателно момчето

И зае царствената поза (само на черните им се удава такава) 😻

Ето я и Чарлинка с бебоците  

Скрит текст:
👶👶 се "човечеят" вече- щъкат в кашона, закачат се, боричкат се

👶👶 имаха възпалени и затворени оченца, оправих ги с почистване със сребърна вода, капки Тобрадекс и пастичка за очи (два дни, но мисля да почиствам още няколко без капки).
Чарли се беше продрискала яко (като ядеше като невидяла в началото...), дадох й Рекомфорт- половин таблетка, натрошена на 6+ парчета, мисля, че се оправи, но ще давам и другата половинка, за да се стабилизира коремчето.

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 10:48 от AnyHr

# 322
Да, още е там котето.
Дайте моля идея как да го накарат да излезне.
Ето какво ми отговори Орхидея:

...Здравейте! Да, вътре е... онази вечер, ми отвориха и лично влязох, не съм очаквара, че като ми познава гласа, ще се уплаши и от мен. Мястото е огромно, а до подземието, дори не влязох! Вратата, стоя отворена, половин час! Носех храна, за примамка, накрая я изсипах, да има. Изяло я е. В почивните дни, няма кой, отново да отвори. Дадоха ми телефонен номер, на човек , който си е от София и през седмицата- Кристиян, може да се правят нови опити. Хапнало е, има вода, но като цяло, съм отчаяна, щом влязох и не успях!...

# 323
Аз фейсбук не ползвам, но защо не пробвате с капан за големи животни? Аз съм ловила така котки - капанът е от един ловец. За лисици.
Работи на принципа на капан за мишки, но е с рамер на голям кашон.

# 324
ross,'мчи,тя Захарина,адашка на Закарито Simple Smile
Мира,вчера видях един зов за осиновяване на коте,което взех за твоето.Казваше се Хорхе Simple Smile

# 325
  • Варна
AnyHr, не го е виждала Късметка, той още от нас се крие, не ни познава. Очакваме поне седмица да мине докато почне да свиква с нас. Като за начало ще го приучваме да ни свързва с храната си.
Голям е и е опознал вече покоите си, бяга и се крие конкретно еди къде си Simple Smile

Red Soul, в поста с нашия котак нямаше име, Хорхето е друга душа, която си търси човеците.

# 326

Искам да ти кажа, че се размазах от кеф! Joy Heart Eyes лого-лого-лого-хааай Laughing

# 327
  • София

Искам да ти кажа, че се размазах от кеф! Joy Heart Eyes лого-лого-лого-хааай Laughing

Как ги слушате тези неща? Joy  Още в първите 2 секунди бях заобиколена от 5 разтревожени зверчета. На третата секунда се принудих да спра клипчето. Joy

Мира, честит ви нов член на семейството! Дълги години да се радвате взаимно! Hug

# 328
  • Велико Търново
Днес бяхме на ваксина с Широ, сърцето ме заболя като скимтеше, милото... А дъщеря ми не понесе гледката да го боцкат и се извърна с гръб, за удивление на ветеринаря 😉прибрахме се и вече 4 часа спи, милия... Да очаквам ли някакви реакции?
След месец го чака нова ваксина, а след 2 седмици следващото обезпаразитяване.

# 329
Бисквитка,
Много си е добре Simple Smile и нашите така се скатават и спят
Ето ви един меломан Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт