Обича(ше) ли бебето ви да се къпе?

• 2 780
  • 99
  •   1
Отговори
# 15
  • Букурещ
Много обича, смее се и пада голямо ритане. Все разправям на баща му, че трябва да го къпем облечени с дъждобрани.

# 16
  • Добрич
Като беше по-малка,след като я изкараме от ваничката голям рев беше,много се кефеше във водата,а аз се побърквах защо плаче LaughingА сега последно време преди да я потопиме ,блъска рита,неиска,после пък се мята защо я изкарваме WinkЛуда работа са тия малките,сладури Hug

# 17
Като бебе не реагираше по никакъв начин, беше като препарирана  Laughing сега вече я обича.
За разлика от мен- легенди се носят в семейството ми за писъците ми при къпане като бебе  Crazy

# 18
Да Simple Smile Да Simple Smile Да Simple Smile и за двете ми   bath1 деца това им е било любимото -времето за къпане -доста вода се изхвърляше от коритото Laughing

# 19
Да 1г.6м обожаваше да се къпе,после изобщо.Асега влизаме в банята с уговорката да не мием главата.

# 20
много обича

# 21
Откакто се е родила обича страшно много да се къпе - особено в последно време Mr. Green

# 22
Да.С голям кеф newsm53

# 23
Да, мн. е щастлив Mr. Green

# 24
  • ГО
От начало не,ама сега да.После на обличането пада малко рев,ама по време на къпането му е приятно.

# 25
  • Ямбол
Да много обича да се чипка  Heart Eyes

# 26
Обича, обича  Mr. Green   bath1

# 27
обичаше, обича - това е едно от най-любимите занимания... Grinning

# 28
Много обича може да седи цяла вечер, но започнем ли да мокрим главата става страшно.

# 29
да, и двете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт