E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~206

• 43 544
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,момичета!

Гости Hug Ани Hug,и днес ще е доста горещо...
Скрит текст:
Отидохме на плаж,но имаше силен вятър и голямо вълнение.Брегът се залива с вода и няма къде да си постелиш хавлиите и разпънеш чадъра.За пръв път се върнахме рано,но дните са пред нас!

стари снимки,като няма нови...

Ще стоим у дома с пуснати климатици! Wink

Приятна недяла ви желая! Two HeartsRevolving Hearts

# 166
.

Хубава снимка. Има връзка между баща и син, усеща се. За сетен път се убеждавам колко много синовете приличат на майките си! Но в този случай само детето е сладко и хубаво. Същите черти при майката не ми харесват. Може би, защото изразът й е неприятен. Дано да е утихнала свадата между родителите.

# 167
Добро утро

Да ви е щастливо и слънчево, с много усмивки и добро настроение

Злати, Криси, Гости благодаря за новините и споделените мисли Hug

По принцип момчетата приличат на рода на майките си - така е при моя син /копие на брат ми е/....Но онзи ден се видяхме на село с племенника на съпруга ми....той пък е копие на баща си /жестове, мимики, начин на говорене.../
Кузей е много сладко дете, както всички деца. Усеща се близостта с баща му....Йозджан има усет към децата. Това сме го видяли и в сериалите в които има деца. Винаги съм казвала, че би бил прекрасен баща....
Изобщо всичките ни патрони си играят прекрасно ролите на родители, като някои от тях по време на сериалите нямаха деца....

Малко снимки от инстаграма на нашите момичета....

Хубав ден и успешна нова седмица

# 168
Здравейте,момичета!

Криси Hug Ани Hug

Скрит текст:
Синът прилича на мен и майка ми.Висок и светъл,а работата си я върши бавно и както трябва да бъде.Докато ММ,когато има нещо да прави бърза да го свърши, а как ще изглежда?Особено ако прави някакъв ремонт.Дъщерята и тя си е висока и стройна,но прилича от страната на баща си в лице.

Приятен ден и лека седмица! Two HeartsFlowers Cherry BlossomFlowers Four Leaf Clover

# 169
Ехо....
Злати Hug

Споко, утре няма да заминавам никъде...
Попаднаха ми едни клипове от Съдбата, които искам да споделя с вас...защото утре няма да мога да ги намеря....

https://www.youtube.com/watch?v=CwZWt-LQT4U

https://www.youtube.com/watch?v=Mc1MIFpRWkM

Сладки сънища момичета Sleeping

# 170
Приве! Hug

нощ над морето в Бургас...

Видях,че Ани Hug,е пуснала пост,а утре сутрин може и да нямам възможност да намина!За това сега набързо...

Скрит текст:
Дъщерята с внучката и внука дойдоха на гости.Така,че сутрин не винаги ще мога да наминавам.

нова от Аслъ

Лека нощ!

# 171
  • Плевен / София
Здравейте момичччета,
Днес при нас подухва и по нормално се диша....
Един любим момент от ИН...

Спокоен ден....

# 172
Добро утро в слънчева и духовита сряда

С ухание на ароматно кафе, спокойствие и усмивка, така започва един щастлив ден HeartFlowers Four Leaf CloverCoffee

Злати HugГости:hugs: Щастливо да ви в днес HeartFlowers Four Leaf Clover

Злати
Скрит текст:
Радвам се, че внуците са ти на гости. Днес и моя внук трябваше да дойде, но се отлага за неопределено време...

Гости и на мен това е един от многото  любими моменти Heart
Четох във фейса, че някои мечтаят да има продължение на Невестата....

Хубав и позитивен летен ден

# 173
Добро утро!

Гости Hug

Ани Hug
Скрит текст:
Домът е пълен като са при нас.В тази жега не могат много да се разхождат,само сутрин.

Приятен летен ден!

# 174
Добро утро

Щастлив и усмихват прохладен летен ден

Злати при нас се очертава денят да е прохладен. Ако и при вас е така, ще можете да се разходите със сладурите....

Еркан със съпругата си и приятели си почива в  Гьоджек....

И поздрав от Аслъ - нашата любима и незабравима Сюрея....

Прекрасен летен ден

# 175
Добро утро!

Ани Hug,и при нас е прохладно в момента,но започна да пече слънцето.
Скрит текст:
Малкия от вчера нещо се разкашля.Дъщерята се обади на ЛЛ и й каза какво да вземе.А има и някаква вирусна пневмония при малките и се притеснява да не го хване..

Приятен прохладен ден! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 176
Добра вечер Hug
Утре на рано ще заминавам на село, няма да имам време да пиша...

Злати
Скрит текст:
Моя внук също е изкарал летен вирус, с кашлица и зачервено гърло. Разминал се е без антибиотик.
Дано Симеончо да оздравява бързо и да не зарази каката..., че и вас.....Мислех, че възрастните не се заразяват от децата, но когато гледах моето слънчице, непрекъснато боледувах и аз....

Мамашите са пуснали нови снимки на Аслъ и пишат...
Цитат
Любимая дочурка Мине и Дениза Дарья

Не разбрах за какво става въпрос...Ама Аслъ както винаги е прекрасна Hug

Лека и спокойна и прохладна нощ Hug

# 177
Предиобеден привет!

Ани Hug
Скрит текст:
Дъщерята не беше спокойна и вчера сутринта се обади на зетя.Добре,че почиваше и следобед си ги прибра.Обадила се отново на ЛЛ докато пътували,тъй като нямало часове за днес сутринта.Освободил се един за сутринта в 9,00 ч.Обади ми се след прегледа.И каката започнала да кашля.Така,че и двамата са с антибитик,спрейове.На Симеон са изписали и инхалации,а той до сега не са му правили.Да видим как ще стои.Бил крив,плачел.

Новите снимки на Аслъ са от времето на сериала ''Мечтатели''!На едната е с партньорът си Ibragim Kendirci/Ибрахим Кендирджи.

Спокоен ден на всички! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 178
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Имам повод да почерпя...."моята беля на главата"...т.е. ММ става по мъдър днес....

# 179
.

Аслъ Енвер ми направи много силно впечатление в "Мечтатели". И героинята й, но най-вече визията. Не бих казала, че е остаряла, защото в никакъв случай не е така, дори и на години, но е попораснала. В Мечтатели беше много нежна, ефирна сякаш. Бих го гледала с удоволствие този сериал, ако го повторят. Благодаря ви, че ми напомнихте за него и чаровните му, млади актьори!

Гости, честит семеен празник! Живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт