Ваксини срещу ковид-19, актуална информация и отчетна тема

• 953 793
  • 16 912
  •   1
Отговори
# 3 465
Така е, но ще е когато ни залее страха...

# 3 466
Подозирам, че мотивацията за ваксини в момента идва заради предстоящи пътувания. Но нека, все е положително.
Колко ли ще са днешните ваксинирани ?
Аз следя този показател с вълнение и много се радвам, когато има над 10 х. На ден.

# 3 467
Подозирам, че мотивацията за ваксини в момента идва заради предстоящи пътувания. Но нека, все е положително.
Колко ли ще са днешните ваксинирани ?
Аз следя този показател с вълнение и много се радвам, когато има над 10 х. На ден.
Пътувания за къде?На места пак си искат тестове така че какво значение има.

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 23:17 от zaki

# 3 468
Давайте,че не остана време за бустера,който е закъснял де.300 човека се навивате помежду си,данните за ваксинираните няма да се променят все са си 11.89 процента
Нещо си зле с математиката, въпреки че си учил/а присъствено. Днес (смятам на 7 милиона) :
Ваксинирани с една доза - 1000367, 14,29%
Ваксинирани с две дози - 846858, 12,1%.

# 3 469
Нещо си зле с математиката, въпреки че си учил/а присъствено. Днес (смятам на 7 милиона) :

Да не се заяждаме, особено с грешна сметка:
Тъй като ваксината Johnson&Johnson е еднодозова, ваксинираните с една доза са повече (вече отива към 50к повече). А втората бройка доста отдавна се нарича - брой лица със завършен ваксинационен цикъл, защото включва ваксиниране с Johnson.

# 3 470
Няма да има много ваксинирани днес, защото е на много малко места. Ние си чакахме за втората доза час и половина в Парадайз, след нас беше още по-голяма опашката. А, отидохме преди да отворят. Никой от чакащите около нас не беше заради пътуване.

# 3 471
Дами, има ли сред вас ваксинирани с РНК, които са получи подобрение на неврологичен проблем (отшумяли са нервопатични болки)? Във една ФБ група попаднах на няколко такива мнения и ми стана интересно. Съответно, имаше и коментари, че пък при някой се е обострил проблема...

# 3 472
  • София
Дами, има ли сред вас ваксинирани с РНК, които са получи подобрение на неврологичен проблем (отшумяли са нервопатични болки)? Във една ФБ група попаднах на няколко такива мнения и ми стана интересно. Съответно, имаше и коментари, че пък при някой се е обострил проблема...
Нито ми се обостри, нито се подобри. Но за сега съм с първа доза файзер, на 16ти ще е втората и ако има промяна ще свиркам 😁

# 3 473

Да не се заяждаме, особено с грешна сметка:
Тъй като ваксината Johnson&Johnson е еднодозова, ваксинираните с една доза са повече (вече отива към 50к повече). А втората бройка доста отдавна се нарича - брой лица със завършен ваксинационен цикъл, защото включва ваксиниране с Johnson.
Сметката е вярна, моят коментар не. Сметката е от сайта в страницата със статистиката.

# 3 474
Днес от Пирогов ни казаха,че ваксини няма. Във ВМА пък няма ваксинация през уикенда, което ме навежда на мисълта, че и там може да нямат.... Скоро ми наближава датата за втора доза във ВМА и не знам дали ще има до тогава?!?

# 3 475
Днес от Пирогов ни казаха,че ваксини няма. Във ВМА пък няма ваксинация през уикенда, което ме навежда на мисълта, че и там може да нямат.... Скоро ми наближава датата за втора доза във ВМА и не знам дали ще има до тогава?!?
Жалко, ние мислехме с ММ и дъщерята да се ваксинираме в Пирогов.
Искахме да е преди обяд и да е в болница, защото ММ е с асма, иска да се ваксинира с Янсен. Днес за всеки случай му дадох Ксизал.
 Дали в друга болница ваксинират в почивни дни?

# 3 476
  • София
Много странно да няма ваксини, в моловете се вият опашки. Може би за деня да са им свършили. Идете утре рано сутринта, би трябвало да са заредили.

# 3 477
Мисля че в "Света Ана' (Окръжна болница) също ваксинират уикендите.

# 3 478
  • тук и там
Днес ми е малко вяло и изморено.Нямам енергия.И съм подпухнала една такава,на превтасала  питка съм заприличала в лицето.Друго няма за сега.
Второ ден след втора доза Файзер.

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 21:44 от Kaisia

# 3 479
Мисля че в "Света Ана' (Окръжна болница) също ваксинират уикендите.
Вече и там нямат, за съжаление.
"В Пункта за ваксинация на УМБАЛ "Св.Анна"- София АД е изчерпано цялото количество от ваксини, срещу Ковид19.
Екипите на болницата са в готовност и пунктът ще бъде отворен незабавно, след ново зареждане."

Общи условия

Активация на акаунт