Ваксини срещу ковид-19, актуална информация и отчетна тема

• 953 713
  • 16 912
  •   1
Отговори
# 3 450
Аз не знам за тези ужасни последствия от ваксината срещу рак на шийката на матката, но при положение, че са станали след толкова години как решихте, че е от нея?! Аз това обяснявам на познати, възможно е след 5 години да се разболееш от рак и можеш да обвиниш ваксината. Естествено тя ще е виновна, не мръсните въздух и храна, нито стресовия живот, нито заседяването. Защото преди ковид рак нямаше изобщо.
Възможно е и да умра на 90, това със сигурност ще е страшно и ужасно последствие от ваксината на Модерна. Все пак ще са минали 60 години откакто съм я сложила, не се знае в толкова дългосрочен план как ще се отрази.

# 3 451
Има сериозни опашки и в Сердика Център, и в Парадайс. Явно хората са решили да съчетаят шопинга с ваксинирането Simple Smile

# 3 452
Хаха, сега почват намаленията, та две в едно, а и обстановката е по приятна. Между другото и един познат се ваксинира в Мол, разгеле, а отдавна се кумеше.
Та, явно тази идея работи.

# 3 453
Аз не знам за тези ужасни последствия от ваксината срещу рак на шийката на матката, но при положение, че са станали след толкова години как решихте, че е от нея?! Аз това обяснявам на познати, възможно е след 5 години да се разболееш от рак и можеш да обвиниш ваксината. Естествено тя ще е виновна, не мръсните въздух и храна, нито стресовия живот, нито заседяването. Защото преди ковид рак нямаше изобщо.
Възможно е и да умра на 90, това със сигурност ще е страшно и ужасно последствие от ваксината на Модерна. Все пак ще са минали 60 години откакто съм я сложила, не се знае в толкова дългосрочен план как ще се отрази.
Когато се прави проследяване на последствията от нещо, се събират данни от две групи. Едната е с ваксинирани (примерно), другата е контролна група с нвваксинирани. Показателят, който се изслвдва, св проследява при двете групи и ако във ваксинираната друпа има повишение на някои данни, това обикновено означава, че ваксината е реактивна в това отношение. Не е като да хванеш 15 човека ваксиниран персонал в болницата, който юни месец е започнал да се грижи за заразени с Делта вариант и да кажеш, ето, ваксиките действат, защото персонала ни не е заразен.

# 3 454
Давайте,че не остана време за бустера,който е закъснял де.300 човека се навивате помежду си,данните за ваксинираните няма да се променят все са си 11.89 процента

# 3 455
  • София
Вероятно си пропуснал да забележиш, че баш тази тема е отчетна.

# 3 456
На мен ми е по-интересно какво си изследвате на алерголог ако се притеснявате от ваксината? Активната съставка е биологичен продукт който няма как да се провери дали ще имате алергична реакция срещу него, някои от компонентите са патентна фирмена тайна.  Останалото е "пълнеж" като пропилен гликол, захар и ред други широко употребвани вещества в медицината и фармацията.

# 3 457
  • София
Скрит текст:
На мен ми е по-интересно какво си изследвате на алерголог ако се притеснявате от ваксината? Активната съставка е биологичен продукт който няма как да се провери дали ще имате алергична реакция срещу него, някои от компонентите са патентна фирмена тайна.  Останалото е "пълнеж" като пропилен гликол, захар и ред други широко употребвани вещества в медицината и фармацията.

И на мен ми е интересно. Една година направих жестока алергия - поду ми се лицето, очите ми станаха на цепки, красота. След като мина, ме юрнаха по изследвания. Заключението? Не знаят от какво е, да избягвам ядки и яйца, ако може, ама не е сигурно.
И аз бях леко притръпнала преди ваксинацията заради тия перипетии...

# 3 458
Алерголог един път съм посещавал - правят няколко черти на ръката с игла да се провери за реакция срещу конкретни вещества. Това го направиха само след като казах, че имам алергия към йод а трябваше да постъпвам в болница.

# 3 459
  • София
Скрит текст:
Алерголог един път съм посещавал - правят няколко черти на ръката с игла да се провери за реакция срещу конкретни вещества. Това го направиха само след като казах, че имам алергия към йод а трябваше да постъпвам в болница.

При мен тестваха поне едно 30 агента, които могат да предизвикват остри алергии. Нищо, НИ-ЩО! Да чукна на дърво, две епидурални упойки имам зад гърба и една пълна, не мръдвам.
С ваксината имах обичайните реакции след първа игла - висока температура, втрисане, абе, един ден беше доста неприятно. След втора игла пих парацетамол превантивно, не знам дали е бил необходим въобще.
Какви са тия митове и легенди около алергиите - не знам...

# 3 460
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Срещу единствената съставка, от която можеш да има алергия- адювантите във ваксините

# 3 461
Днес и аз бях в МОЛ Сердика, имаше опашка 😀

# 3 462
  • Terra incognita
Е щом има опашки е добре Grinning

# 3 463
Според мен колкото повече стават случаите, толкова повече интереса към ваксините ще расте, а и всеки вижда какво става в Гърция.

# 3 464
  • Terra incognita
А трябва да е обратното, защото сега е най- подходящия момент за ваксина, а не, когато ни залее вълната.

Общи условия

Активация на акаунт