Ваксини срещу ковид-19, актуална информация и отчетна тема

• 954 300
  • 16 912
  •   1
Отговори
# 4 665
Много добре ме разсмяхте с кафето рано сутрин. Така не се бях забавлявала и с удоволствие бих прочела още няколко коснпирации. Това само ми потвърждава, че не съм сбъркала като се ваксинирах. Дай боже и втората доза следващата седмица да понеса така добре и да се смея със сълзи на тези небивалици.
Така, така...ама нали знаеш - само кафето навън  без маска иначе прекрачваш праг, минаваш врата и с нея + дистанция щот не се знае кой с чип, кой измекяр:grinning:

# 4 666
  • тук и там
При нас (Белгия) -предимно араби не се ваксинират. Поне моите наблюдения са такива. Заради чипиране, магнитизъм и каквото се сетите там..Да не ги следят , наблюдават  и подслушват  чрез чипа..Rolling Eyes

# 4 667
Dress as Princess искаш още конспирации за ваксините против Covid 19 - ето една.
Един италиански професор дава интервю в албански YouTube канал. Joy
Той твърди че във ваксините се слагат магнитни протеини (и не са мо във ваксините а и в лекарствените продукти - значи са чипосани и антиваксърите, които толкова се пазят).
"Важен е въпроса защо се слагат тези магнитни протеини, причините са три:
1. Поставени в фармацевтични продукти, например ваксини, може да се открият тези магнитни протеини с обикновен детектор, например с приложение (app) в телефон, във ваксините има такива магнитни протеини и от всякакви сензори може да се провери кой е инжектиран с тях, защото всеки може да се разбере с доктор който му е приятел и да му плати да напише че уж се е ваксинирал, но на границата един "полковник" с инфраред апаратче сканира мястото на убождането и се вижда дали има инжектирани магнитни протеини, дали си маркиран като животно, жигосан като добитък.
2. Като ти набутат магнитните частици в тялото ставаш като антена, приемаш и предаваш сигнали, със специална апаратура може да се извлича информация за жизнените функции от тялото на факсинирания, това не е новина, това се прави от години в американската армия, американските войници се наблюдават дистанционно чрез "антени" в телата им, вижда се всичко, всякаква жизнена дейност.
3. Най-важно чрез тези магнитни протеини, човек може да приема външни сигнали и да прави неща, който друг му заповядва, ти ще правиш това, което аз ти заповядвам дистанционно.
"

# 4 668
Кайсия, не се учудвам, като нашите тук по специалните квартали...

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 09:42 от Lemy

# 4 669
Е да ама тези от кредити били запознати с това пророчество и питат поставена ли ти е ваксина и ако имаш не ти дават кредит - щото те знаят че няма да го върнеш. И кво неваксинираните и преболедувалите се оказаха специални, а ние сме ограничените отвсякъде. Да вземем да протестираме ли?Joy

Майтап, майтап, ама в началото на юли теглихме кредит от ДСК. Сред въпросите имаше и дали сме боледували от ковид, дали сме ваксинирани, членуваме ли в политически партии ние или роднини... И не беше за хиляди, за под 1000 лева.

# 4 670
  • София
А, тука в България бая голям процент са като арабите на Кайсия...Тия дни пак ми запяха песента, че ваксините за Ковид (ама кои?) водели до репродуктивни проблеми.

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 09:55 от бъръльо-бъръльо

# 4 671
  • Terra incognita
Тук с араби не общувам, но българи, румънци и въобще източноевропейци като чуят за ваксината и откачат. Не искат и да чувт и за нищи на света няма да се ваксинират.

# 4 672
Проблема е, че в някои държави вече изискват персонала в домове за възрастни хора и в здравеопазването да е ваксиниран. И сега хората мислят да съдат държавата и т.н., че им натриса ваксини. Ще видим как ще се развие тази сага.

# 4 673
Имам позната, която вярва в конспирации и миналото лято твърдеше, че вирусът е измислица. В края на октомври изкараха нелеко вирОса. После твърдеше , че по принцип не боледувала, но толкова тежък вирус не била изкарвала през живота си. Сега е анти васкините - отново са конспирация.
А, ние, ваксинираните, с тези антени току виж започнем контакт с други ваксинирани в далечния космос. Но, само до 2025 г , все пак ни дават една година в мъки след въвеждане на еврото 🙂

# 4 674
  • Terra incognita
Проблема е, че в някои държави вече изискват персонала в домове за възрастни хора и в здравеопазването да е ваксиниран. И сега хората мислят да съдат държавата и т.н., че им натриса ваксини. Ще видим как ще се развие тази сага.
Според мен тези обвинения не са издържани. Съдът винаги може да си отвори вратички, че щом става дума за опазване здравето на хора в риска, за натиск не може да става дума и в тскъв случай ако не жрлаеш ваксина винаги можеш да напуснеш.

# 4 675
Късно е тепърва за ваксинация.
Който сложил, сложил.
И не до края на август, а до средата ще са по 1000 на ден. Те днес са 400.

# 4 676
  • Terra incognita
Изивнете, но в региона, в който аз живея (~10млн) вчера има 326 нови случая от ~11 000 теста,32 в интензивното (общо, за деня +5) и 210 хоспитслизирани със симптоми ( +2 за деня).

# 4 677
Аз преди се опитвах да убеждавам хората около себе си да се ваксинират...

А, че защо?! Всеки си носи последствията от своето решение. Аз си се ваксинирах и си живучкам яко - кой се е и кой не се е  - негов проблем. По болници банани и плодови млекца няма да нося на никого.

# 4 678
А аз треперя за близките си, които не са ваксинирани. Чакам мама да се върне от морето жива и здрава, броя часовете....😦

# 4 679
Моите родители са на по 75+, но няма да се ваксинират, защото нали "от ваксините има само вреда!". Нищо не може да ги убеди и аз съм вдигнала ръце. Разчитам на супер затворения им начин на живот, излизат само до магазина, не се срещат с никого и така. Мен редовно ме разпитват съвсем нищо ли ми няма след ваксината? Simple Smile Приела съм, че това са нещата от живота...

Общи условия

Активация на акаунт