Ваксини срещу ковид-19, актуална информация и отчетна тема

• 949 438
  • 16 912
  •   1
Отговори
# 6 435
  • София
Сега ще започнат да гърмят фалшиво ваксинираните и много лесно ще се проследи, стига да има воля за това, от чии листи най-много ваксинирани пациенти се оказват в болница с ковид.

И как ще се докаже, че не са ваксинирани?

# 6 436
Сега ще започнат да гърмят фалшиво ваксинираните и много лесно ще се проследи, стига да има воля за това, от чии листи най-много ваксинирани пациенти се оказват в болница с ковид.

И как ще се докаже, че не са ваксинирани?

Няма как, само ако някой си признае. Иначе всичко е редовно - ваксината е изписана и доставена, човекът е посетил лекаря, последният е попълнил книжата, евентуално може да е отчел и празните шишенца, чиито брой съответства на (уж)ваксинираните... Как може да докажеш, че спринцовката е изпразнена в мивката, а не в рамото на "ваксинирания"?

# 6 437
  • Terra incognita
Тест за антитела?
Макар че може легнат на кълката, че са нон- респондери.

# 6 438
  • Варна
Е нали говорим за болни, тогава ще си имат антитела.

# 6 439
  • Terra incognita
Е, те, антителата не се ли изграждат след, а не по време на боледуването?

# 6 440
Според мен стигне ли някой до болница с фалшив сертификат сам ще си признае, че не е ваксиниран, за да могат да ги лекуват адекватно може би, надявам се.
Лошото е, че отново ще нападнат ЛЛ, а всъщност тук ситуацията е като подкупите при полицаите. Ако не им се дава повод и не им се предлагат идеи и пари никой няма да го прави, т.е. отговорността е споделена.

Сега по ТВ един ресторантьор казва, че ще протестира. Не иска да го затварят, имало ваксини и няма причина да бъдат затваряни. Аз го разбрах, като че и той подкрепя ваксините.

# 6 441
  • Варна
Какво значение има дали са ваксинирани или не относно адекватността на лечение? Не лекуват различно ваксинираните и неваксинираните.
Вики,
де да знам, докато евентуално не дай Боже се влоши може вече да има някакви антитела, а и те вече разбрахме след ваксината спадат, при някои бързо, при други бавно, няма как на база ниво на антитела да се докаже е или не е ваксиниран някой, така мисля.

# 6 442
Не знам! Нали уж, тези които са ваксинирани го карат по-леко и си мислех, че това има значение. Защото ако той подаде информация за състоянието си и се изчаква да се справи сам, може да се окаже фатално.

# 6 443
  • Варна
Не мисля, че някой чака ваксинираните ако се чувстват зле да се оправят сами, а неваксинираните ги хоспитализират с предимство, това е абсурд.

# 6 444
В един момент ще се спука гърнето. Някои сами могат да си признаят.

# 6 445
Мен повече ме е страх от иРнк ваксините, като чета колко оплаквания от невралгични странични ефекти има, та се радвам, че съм с Астра Зенека.
Бих се притеснила от евентуалната бустерна доза иРнк.

Мен ме притеснява, че спрямо Делта май са по-ниско ефективни. Справка - Израел.
Затова, живот и здраве, пак АЗ ще искам.

# 6 446
Не мисля, че някой чака ваксинираните ако се чувстват зле да се оправят сами, а неваксинираните ги хоспитализират с предимство, това е абсурд.
Нямах го предвид в буквален смисъл, но на една приятелка майка й е ваксинирана и положителна има само хрема и за момента ЛЛ й е казал да не пие нищо. Ако беше неваксинирана вероятно щеше да й назначи веднага антибиотика.

# 6 447
Дева, и аз също. Обаче се съмнявам да внесат нови, при положение, че дариха или изхвърлиха старите.

# 6 448
Здравейте. Предполагам, че е коментирано, но не ми се рови та затова направо да попитам. Повечето споделяте, че сте имали слаби реакции при първа игла(пфайзер) и по силни след втората. Та питането ми е при по силно изразени реакции след първата игла какво да очаквам след втората.

# 6 449
Мъжът ми беше със силно изразени реакции след първа доза - треска, главоболие, високо кръвно, температура - около 12 часа, на втората бяха същите, но по-леки. Шест месеца след преболедуване се ваксинирахме, той кара сравнително по-тежко, без да е стигал до болница.

Общи условия

Активация на акаунт