Ваксини срещу ковид-19, актуална информация и отчетна тема

• 948 364
  • 16 912
  •   1
Отговори
# 8 580
След 10-15 години чакане за ефекти, колко хора ще умрат от КОВИД, без ваксини?
Мислете малко.

Хоуп, честито!
Цяла доза ли ти сложиха?

Благодаря! Да, цяла доза. Simple Smile

Lemy, на 21.04 ми беше втората доза Пфайзер, тоест на 183ти ден след нея ми е третата доза Модерна.

Биха ми я доста по-високо от първите две - на 2-3 пръста от рамото. Засега нямам оплаквания.
И аз съм като теб, но от 15.03 на 16.10 ми сложиха третата доза. Трудно ми беше, три дни имах температура, отпадналост и главоболие. С първите две дози беше песен.
Пожелавам ти леко да я приемеш, пиши как се чувстваш.

# 8 581
За да се види какъв ще е ефектът от даден продукт, трябва да са минали поне 15-20 години от прилагането му. Това е нов продукт, но хайде аз съм си родила децата, надявам се като живея здравословно, еднодозовата ваксина, с цел сдобиване със сертификат, да не ми разстрои организма.
И тази сентенция от къде я извади Simple Smile
Това да не е скара -бира ? Изпитания на лекарства се правят в доста кратък период от време и когато започне масовото изследване, никой не следи колко народ е измрял от аспирина.

# 8 582
Аз не се заяждам, ама като нямате тест, как знаете, че е ковид?
Може да са си направили от антигенните тестове,които се продават по аптеките вместо да си правят пср в лаборатория.

# 8 583
  • Асеновград
Аз не се заяждам, ама като нямате тест, как знаете, че е ковид?

Имах всички симптоми , след разговор с личната лекарка по тел , ми изписа необходимите лекарства.
След време си направих тест антитела , имах но малко.

# 8 584
Хора, някой знае ли кога ще може да ваксинираме децата ? Моите са на 7 и 10 г, бях чела, че Декември ще може с Пфайзер ? Някой да е чул нещо ? Мерси предварително

# 8 585
  • In the land of Never Never
Вчера личната ми сложи ваксина Джонсън, днес имах сутринта силно главоболие, температура 37,3, болки във врата и раменете. Пих аналгин, и съм по-добре. Леко се потя, но нямам температура в момента. Ръката също ме боли в мястото на убождане.
Не искам да чета много за страничните действия, за да не се филмирам, защото лесно си внушавам.
Но все пак, ако някой може да ми каже, това че лесно ми стават лилаво-сини петна от удари по тялото, говори ли за склонност към тромбози? Имам и доста спукани капилярчета по краката, от слънцето. Трябва ли да си направя кръвно изследване, кога би било добре и как се казва точно, за да се види дали няма предразположение към тромбоза?

# 8 586
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Хора, някой знае ли кога ще може да ваксинираме децата ? Моите са на 7 и 10 г, бях чела, че Декември ще може с Пфайзер ? Някой да е чул нещо ? Мерси предварително

Не, не може още
Изчакай малко

Ти ще си първия човек в България Simple Smile
ваксинирал 7 год. си дете

# 8 587
EMA ще съобщят решението си за бустър Модерна в понеделник, 25 октомври
съмнявам се да е различно от американското, но поне ще стане официално и у нас, а не само във Военна и в Пирогов

друго от днешните новини из туитъра е излязло проучване, рандомизирано и с контролни групи /плацебо/, според което третата доза Pfizer е 95% ефективна за предотвратяване на инфектиране, което е отлична новина за стопиране на вълната (не у нас, а по света), също и проучване за превъзходните резултати, които дава доза Pfizer след АстраЗенека

# 8 588

Не, не може още
Изчакай малко

Абсолютно ! Не искам децата ми да боледуват от Ковид. Не искам тая гняс да влиза в телата им. Това за мен е може би лабораторно създаден вирус, за който все още не се знае достатъчно и който вероятно е възможно да убива по-късно във времето, дори и изкаралите го леко. Мое мнение, без да искам да плаша никой.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 17:24 от buttercake

# 8 589
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ние сме с Астра
големият ни син с Файзер

# 8 590
  • Сан Франциско
В САЩ все още текат изпитания за децата, но чувам по местните новини, специално от Станфърд, че се надяват много скоро, може би до месец, да подадат документите за 5-12-годишните.

# 8 591
Първа доза Астра получих на 1ви март, след което април месец разбрах , че съм бременна. По съвет на много лекари не си сложих втората доза и си останах само с една. Антителата ми бяха 3.000, после 1.500, а скоро 850.. дали има бременни с подобен казус ? И дали са си сложили в последствие 2ра доза и каква ваксина?

# 8 592

Не, не може още
Изчакай малко

Абсолютно ! Не искам децата ми да боледуват от Ковид. Не искам тая гняс да влиза в телата им. Това за мен е може би лабораторно създаден вирус, за който все още не се знае достатъчно и който вероятно е възможно да убива по-късно във времето, дори и изкаралите го леко. Мое мнение, без да искам да плаша никой.
А като ги ваксинираш, какво, няма да се заразяват ли, ерго тая гняс …… бля, бля.

# 8 593

Не, не може още
Изчакай малко

А като ги ваксинираш, какво, няма да се заразяват ли, ерго тая гняс …… бля, бля.
Ами, няма да боледуват, това ми е важно на мен.

# 8 594
Вчера личната ми сложи ваксина Джонсън, днес имах сутринта силно главоболие, температура 37,3, болки във врата и раменете. Пих аналгин, и съм по-добре. Леко се потя, но нямам температура в момента. Ръката също ме боли в мястото на убождане.
Не искам да чета много за страничните действия, за да не се филмирам, защото лесно си внушавам.
Но все пак, ако някой може да ми каже, това че лесно ми стават лилаво-сини петна от удари по тялото, говори ли за склонност към тромбози? Имам и доста спукани капилярчета по краката, от слънцето. Трябва ли да си направя кръвно изследване, кога би било добре и как се казва точно, за да се види дали няма предразположение към тромбоза?

Можеш да следиш нивото на тромбоцитите, опасно е ако са много малко или над горната. 
Ако усещаш, че не се чувстваш добре и след 3тия ден, пусни ПКК, Д димер, фибриноген и АПТТ и ако са извън границите звъни на личната. Или ако и до 3тия ден нещо те притесвява, пак и се обади. Следи за новопоявили се необясними сини петна по тялото или силно главоболие което не минава и от лекарства.
Дори и за векторните ваксини казват, че.риск от тромбози има много рядко.

Общи условия

Активация на акаунт