Ваксини срещу ковид-19, актуална информация и отчетна тема

• 948 399
  • 16 912
  •   2
Отговори
# 8 655
  • SF
Аз наистина не разбирам защо хора, които имат всички ваксини като деца и ваксинират и децата си с доста на брой ваксини, ги е страх от тази за Ковид. Или си антиваксър или не. Каква е тази половинчата работа??!!?! 🤪 Логика не намирам никаква. Явно и те не я търсят.

Аз пък не мога да разбера тези, които за да отидат в Индия да се снимат със слонове, ще си намушкат 4-5-6 ваксини, без да знаят какво има в тях и колко време са проучвани!!!

Как могло от днес за днес да искат всички да сме ваксинирани.
Ами не е от днес за днес. Ваксините са пуснати март-април за масова употреба. Тук пак наишите им жалят правата и не ги задължават, а им дават варианти, удължават им срокове.
"ВСЕКИ САМ СИ ПРЕЦЕНЯ" - има едно меме с новия ни девиз върху сградата на парламента.
Нека всеки на база лични проучвания, четено в интернет и разговаряно със съседки и колежки, да си направи преценката добра ли е ваксината или ще го убие.

# 8 656
пред ВМА има опашки от сутринта, ще работят и уикенда до обяд

малко тъпо става, тъй като в края на октомври и през ноември много хора от първите Астри ще си слагат и трети дози, и за пореден път ще трябва да висят на опашки като при първата доза

# 8 657
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ами, да не се бутат тези с третата доза, да изчакат един месец

# 8 658
И аз това щях да кажа, мм е с АЗ ама изобщо няма да се бута, като отмине вълната тогава.

# 8 659
  • Пеликания
Току виж има толкова много желаещи за ваксина и ме остане за нашите 3-ти дози Joy

# 8 660
  • София

Напротив. Нека бъдат обслужени с предимство. Другите чакаха година и нищо няма да им стане да почакат още няколко часа.

# 8 661

Напротив. Нека бъдат обслужени с предимство. Другите чакаха година и нищо няма да им стане да почакат още няколко часа.

Това, че те се ваксинират, защитава по- добре от бустер

# 8 662
  • SF
Всяко чудо е за 3 дни.

Медици се редят на опашка, за да се тестват с безплатните тестове за антитела. Няма пък да се ваксинират!! Но им отнемат правото на труд! Лишени са.

# 8 663
Ами щом ви се бута наистина ...Днес даваха репортаж от една лаборатория, че всеки втори на опашката за антигенен тест е положителен. Същото се случва и на опашката за ваксини, всеки втори най-вероятно е носител на вируса вече и ще го разбере в близките няколко дни. Ако човек няма зор не вкждам защо сега да се тълпи за трета доза в целия ковидарник в момента...

# 8 664
Ако не беше задължителен теста, нямаше и да разберат

# 8 665
Всяко чудо е за 3 дни.

Медици се редят на опашка, за да се тестват с безплатните тестове за антитела. Няма пък да се ваксинират!! Но им отнемат правото на труд! Лишени са.

Не се отнема пряво на труд. Както за ходене на градина има изискването за ваксини, така и тук.
Има и решение на съда в Брюксел, по повод на "задължителното" ваксиниране.
Колективният интерес и опазването на обществото е над личния интерес!

# 8 666
зор за трети дози нямаше да има, ако тълпата  не беше чакала шест месеца, сега и двойно ваксинираните са в голям риск от зараза

другото, което леко ме притеснява е, че сигурно ще станем държавата с най-много приложени янсен на глава от населението, което със сигурност не е добър атестат за добра защита, защото надали някой от тези ще отиде след два месеца за втора доза друго, както вече стана ясно навсякъде, че е необходимо

# 8 667
Същото се случва и на опашката за ваксини, всеки втори най-вероятно е носител на вируса вече и ще го разбере в близките няколко дни. Ако човек няма зор не вкждам защо сега да се тълпи за трета доза в целия ковидарник в момента...
И когато симптомите се проявят, коментарът ще е "ваксините разболяват".
Много политически грешки: бездействие и дезинтересираност, хаотично мислене, хаотични "мерки", липса на ефектичвост! И не, че не може да се сложи ред и да се отстои позиция. Просто цел не е обръщане на кривата, а спасяване на изборите. Жалко!

# 8 668
А какво се случва ако на път за работа бързият антигенен тест се окаже +? 🙄 Карантинират ги, както си му е редът, или...?

# 8 669
Не отиваш на работа, естествено, нали трябва да покажеш отрицателен тест...

Общи условия

Активация на акаунт