Ваксини срещу ковид-19, актуална информация и отчетна тема

• 948 374
  • 16 912
  •   2
Отговори
# 16 680
Ако ти е удобно, от 08.30 до 15.00 ч,  всеки делничен ден в Болница Лозенец, ваксинират с всичко, без записване.
Благодаря много, ще пробвам и там, но и за тази болница в таблицата на РЗИ пише, че трябва записване. Както и да е, ще се обадя да питам.

# 16 681
Със сигурност няма записване, или поне нямаше. Последният път даже отвориха флакон за нас и още една жена, въпреки че им казахме, че може да се върнем на другата сутрин. За всеки случай се обадете по телефона 02 960 7682.

# 16 682
Благодаря още веднъж

# 16 683
Бях писала миналата седмица, че има заповед за  отпадане ваксинирането по домовете на трудноподвижни хора.
Днес ми звъни инспекторка от РЗИ да ми каже, че ще дойдат да ваксинират майка ми в сряда.
Останах учудена и й казах, че са ми се обадили , че отпадат ваксинациите по домовете.Тя не знаела за тази заповед, нямала и представа кой ми е звънял.
Тези хора как работят, не си ли комуникират. Някакъв хаос. Да видим дали ще дойдат в сряда.

# 16 684
Здравейте! Има ли някой, който след три дози Модерна се е бустерирал с Пфайзер, и как ви понесе? При мен всяка следваща доза беше все по-тежка откъм странични ефекти (температура, отпадналост, болки в тялото).

# 16 685
Мъжа ми е с АЗ, Модерна и сега Пфайзер Grinning Ще ви кажа, ама утре сутрин, че му е прясна отпреди малко. По принцип на фона на реакциите от АЗ на нас след това всичко ни бледнее, та не знам доколко ще съм обективна, но ще пиша, ако има някакви реакции.

# 16 686
  • София
Аз - три Модерна, един Файзер, и пак Модерна. Файзера и последната модерна бяха неосезаеми на фона на първите три.

# 16 687
Аз - три Модерна, един Файзер, и пак Модерна. Файзера и последната модерна бяха неосезаеми на фона на първите три.

Звучи чудесно Simple Smile Благодаря!

# 16 688
Все по-неосезаеми ще стават, нали ги познаваме вече.

# 16 689
  • София
Хахаха, моето “осезаемо” се мери с термометър.

# 16 690
  • Швейцария
Майка ми с 3 Модерна и 2 Пфайзер. Бустерите въобще не ги усети. В понеделник сложи третия, само малко отпаднала беше.

# 16 691
Моята майка е с 2 Пфайзер и 2 Модерни. Не е имала никакви реакции, освен лека болка в ръката. Не е боледувала.

# 16 692
  • София
Аз съм с два пъти АЗ, после два бустера модерна и от вчера първи файзер. За сега само лека болка и подутина на рамото. От модерните нямах нищичко обаче, та не знам при вас като реакцията е все по-бурна как ще е.

# 16 693
Най-новите бустери в България са Файзер все още, нали? От Модерна има само за ВА1/2, не се използват най-новите им срещу варианта ВА 4/5? Питам, за да зная какво да поискам като отида на ваксина.

# 16 694
При мъжа ми и при мен няма странични реакции освен отпадналост. Нехо го боли и цялото рамо, но му е слабо място - и при предните ваксини беше така, но болката при Пфайзера е доста по-лека. При Модерната едвам си служеше с двете ръце за 3-4 дни, болката обхващаше двете му рамена и врата, а на ръката, където му я биха до лакътя. Т.е. Пфайзера мина по-добре, втори бустер ни е и на двамата.

Общи условия

Активация на акаунт