Автоимунен тиреоидит на Хашимото - тема 66

• 46 527
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
От скоро съм "диагностицирана" с автоимунно заболяване. Лекаря ми забрани да се ваксинирам. Онзи ден се срещнах с приятелка, която е професор доктор в САЩ и се занимава точно с изследване на антителата при К-19. Споделих й, за заболяването си и че доктора ми е казал да не слагам ваксина. Тя ми каза, че това е неправилно. В САЩ поставят по 3 дози ваксини на хората с автоимунни и след 3-та доза измерват количеството антитела. Каза да се ваксинирам с Пфайзер. Също така, каза че в Щатите поставят дозите Пфайзер и Модерна през 2 седмици, а не като тук след 28/30.дни.
Засега ще се въздържа от ваксинация.

# 376
Аз питах ендото за приятелка с Базед, каза да слага Пфайзер.

# 377
# 378
  • Столичанин ама не в повече :D
В контекса на последните писани неща новина от днес, отложили са боксовия мач между Уайлдър и Фюри, защото Фюри се оказал заразен,  а бил ваксиниран с една доза.

# 379
Този доки е ЕПИК ,изясниха ми се толкова много неща ,почти изгледах всички клипове ,вече съм сигурна и уверена  ,че съм на прав път.
https://youtube.com/c/Restartmed
Има много интересни проследявания на негови клинични случаи на отслабване при  затлъстяване с хормонални проблеми
https://youtu.be/6x9hhnBr0mc

# 380
Аз ще ви пусна последната статия от блога на Шоки:
Впечатленията ми от книгата на д-р Хю А. Хамилтън "Impaired Sensitivity to Thyroid Hormone"

Д-р Хамилтън е посветил книгата си на състоянието, наблюдавано и от д-р Брода Барнс, при което изследванията често са нормални, но са налице симптоми на хипотиреоидизъм.....

https://foodforthoughtbg.blogspot.com/2021/07/impaired-sensitivi … -hormone.html?m=1

# 381
Тези дози на т3 определено ме впечатлиха, при положение, че аз на 12 мкг се бях предозирала. Но от друга страна винаги съм взимала и т4. Все повече се замислям дали да не остана само на т3 и да видя след 2,3 месеца какво се случва с фт4.🤔Притеснява ме фактът обаче, че т3 достатъчно добре потиска тсх, а от там жлезата няма да има мотивация да си произвежда фт4.🤔🤔

# 382
Да се запиша и в тази тема. Скоро си пусках изследвания и излезе това

Ендокринолог само селен ми предписва и някакви билкови за холестерол. То аз нямам и особени оплаквания де. Но нивата ми се струват много високи. Има ли нещо притеснително? И възможно ли е наистина от ваксина да се повишат нивата? Слагана е Пфайзер около месец преди изследването.

# 383
Пусни фокусирана снимка ,тази е се чете!

# 384

Извинявам се, ето по-нормална снимка

# 385
Според мен сте с хипофункция и Хашимото, както и с ниски нива на Вит. Д и В12. Не ви ли изписаха и тях?

# 386
Olia Nik имаш хипофункция, вит.В12 е нисък както и вит.Д и за двете трябва прием. Иначе да, възможно е от ваксината да се повишат антителата.

# 387
Витамините си ги почнах. След 6 месеца пак ще пусна изследвания и ще ходя при друг ендокринолог. Тази според мен тотално си ме отсвири. Преди години бях ходила пак и при нормални хормони ме гледа на ехограф.

# 388
Витамините си ги почнах. След 6 месеца пак ще пусна изследвания и ще ходя при друг ендокринолог. Тази според мен тотално си ме отсвири. Преди години бях ходила пак и при нормални хормони ме гледа на ехограф.
Всичко нормално ли беше на ехографа?

# 389
Да, също и хормоните са си били винаги в границите. Затова и друго не съм изследвала. Сега на своя глава реших да пусна Тат и Мат, както и витамини. Що ли ми трябваше. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт