Образователен говорилник - 17та сбирка на феите и елфовете

• 35 649
  • 854
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аш, ами не ми е сила изразяването във форума, то е ясно Grinning Тук трябва да съм кратка, а за мен това е невъзможно.

Лейка, тя Доротея иска и гимназия да прави, за това си мисля, че сградата ще е голяма.

Титина, те докато построят сградата Околовръстното ще е готово, че може и да е след първи-втори ремонт. И уж за този комплекс ще има някакъв път до него директно, а не през Лозен.

Не съм разговаряла скоро за новата сграда и нямам абсолютно никаква нова информация, до преди 5-6 месеца все още си беше в план за Иззи. Фургони в квартал Витоша просто няма къде да се сложат Grinning

# 166
  • в страната на чудесата
Оооо фургони може да се сложат навсякъде. И в квартал витоша Simple Smile

# 167
  • София
От Околовръстното ще има шорткът към РП Лозен. Няма да се захожда както сега.

От друга страна, училище имаше в плановете на Гаров...

# 168
Всеки ден има затворен участък

# 169
  • София
Какво проблеми има с комуникациите в Лозен? Мисля, че добре са подсигурили резиденшъл парк2, таедва ли проекто-училището   ще страда от недостиг на нещо. До колкото знам и пряк път до Околовръстното ще се изгради, там където са пасарелките

# 170
От Околовръстното ще има шорткът към РП Лозен. Няма да се захожда както сега.

От друга страна, училище имаше в плановете на Гаров...

Но то май беше резервирано за жена му или някаква рода.

# 171
Училището не е проблем някой да го проектира и построи, проблемът е някой да го плати и да го работи ....  Засега енергията стига до детски градини, много е по-лесно и печалбата същата.

# 172
Винаги съм си мислила, че не е чак такава философия да се направи училище. По почина на образователните центрове, на времето.
Гледайки, доста от частните училища са започнали по този начин.
На мен ми е много интересен и модела на учителя от Казанлък - даже се изкушава да пратя детето за седмица там.

# 173
Лозен е отвратително място. И като комуникации, и като местоположение.
Въобще не си струва да се строи там.
За нищо на света.

# 174
Подценяваш урбанизацията. И софиянизацията. Лозен е бъдещият център на просветата. И РП е еталон за архитектура и начин на живот. Амин😀

# 175
Подценяваш урбанизацията. И софиянизацията. Лозен е бъдещият център на просветата. И РП е еталон за архитектура и начин на живот. Амин😀
Пепел ти на устата. Изгрев вече го съсипват, остава и с Лозен да се захванат. Няма цял живот да се местя !

# 176
От Лозен винаги можеш да отидеш в Ихтиман😀
Но не бързай, още много има да се уплътнява в града.

# 177
  • София
Don't get me started...

# 178
Няма, няма, ти се прави, че не си го прочела. Знам, че може би ми е грешно мисленето по конкретния въпрос, ама как да си го призная😀;  всъщност е смешно да говорим тук за локации и прочие битовизми.

Време е за море!

# 179
Няма, няма, ти се прави, че не си го прочела. Знам, че може би ми е грешно мисленето по конкретния въпрос, ама как да си го призная😀;  всъщност е смешно да говорим тук за локации и прочие битовизми.

Време е за море!

Май по-добре в Ихтиман, отколкото на българско море?
Сори, пак изпадам в локации и битовизми Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ето нещо за компенсация:

Ем море, ем планина, ем култура. 3 в 1 - неочаквано добра комбинация! Smiley
И за късметче - няма хора! Joy

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 06:59 от Ezhko

Общи условия

Активация на акаунт