Образователен говорилник - 17та сбирка на феите и елфовете

• 35 693
  • 854
  •   1
Отговори
# 540
  • В офиса
От мен това. Каня се да си почина тази събота и неделя. Напук на седмокласното класиране!

# 541
  • Отвъд алеята зад шкафа
Тинки, много хубаво изглежда.

Един уикенд за годината ми стига на нашето море. Но си имаме традиция да посещаваме едни приятели и затова бием този път.

Едната вечер на Старфиш в Черноморец, следващата на Кладенеца на Хилда и съм доволна.

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 20:14 от gadamer

# 542
  • София
Ех, банда, прибираме се от завършващото тържество на нашия 4 клас. Много носталгично ни стана на всички, гледахме снимки и си спомняхме какви бебета заведохме в първи клас, а какви дангалаци са станали. Догодина ще се разместят класовете, нови учители, всичко ще е различно. Затваряме една страница.

# 543
  • софия
На Тинки почивката е като в картина на импресионист.

Бърди, пожелавам ви страхотен нов клас!

# 544
  • София
От мен - Порто вчера, днес се връщаме в Лисабон. Почти забравих 7-класните неволи.

# 545
  • Отвъд алеята зад шкафа
Olive, с детето ли сте?

Notaris, специално за теб се загледах:

# 546
  • София
С детето, да, а това е вчерашния плаж на 10 км от Порто, на океана:

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 13:11 от Olive

# 547
  • София
Съвсем натурална ли е снимката? В лявата половина облакът е с формата на птица, прилича на кацнала сврака (заради по-дългата човка) и по-издълженото тяло и опашка.

# 548
Мерси. Нормално. Прекрасно време за море. Аз от скука и в знак на протест се забавлявам да ходя из моловете без маска. Само в Сефора не ме пуснаха.

# 549
  • София
Съвсем натурална ли е снимката? В лявата половина облакът е с формата на птица, прилича на кацнала сврака (заради по-дългата човка) и по-издълженото тяло и опашка.
Абсолютно натурална, толкова, че дори си е оставала май пръста на нея. Joy

# 550
  • София
Кой знае, може да не е пръст, а извънземно. Послание от Космоса. Wink

# 551
  • София
Дай Боже! Надявам се, в положителна посока, че чакаме резултати от НВО...Simple Smile

# 552
  • Отвъд алеята зад шкафа
Малко остава. Какви са желанията?

# 553
  • София
Малко, наистина. ЕГ основно, но ще видим дали ще се доберем, уж не беше трудно, но това значи, че за всички не е било, та очаквам космически балове.

# 554
  • София
Олив, стискаме палци! Кога излизат резултатите? Естествено, че ще се пребори Blush

Общи условия

Активация на акаунт