Образователен говорилник - 17та сбирка на феите и елфовете

• 35 679
  • 854
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Седмокласните мами- как се представиха децата, доволни ли сте?

# 571
  • София
Традиционно Simple Smile форумските деца са се справили повече от прилично.
Сипващите си са повече от разочарованите Simple Smile

# 572
  • София
Моето леко ме разочарова спрямо пробните изпити. Истината е,  че вече е записана там, където иска да учи и изобщо не вложи емоция в НВО, а подготовката след като излезе класирането на АК изобщо няма да коментирам Joy Но като гледам прогнозите на sanaka, ако случайно размисли, има шанс да влезе в немската, което си беше вторият ѝ избор, така че е ОК. Но щяхме да сме на тръни сега ако на това разчитахме.

# 573
  • София
Не съм чела предположенията на Санака, но Немската гимназия никак не ми звучи, като да се е издънило детето Simple Smile Хубаво е, че поне няма нерви сега Simple Smile

# 574
  • София
Добре се е справила мисля, доволна съм, че положи много усилия, но баловете ще са много високи тази година и вероятно до последно ще сме на нокти, поне за ЕГ /444 й е бала/. Няма желание за немски, англ., испански и френски са желани.

# 575
  • В офиса
Аз не съм особено доволна, също по-ниски резултати от средните на пробни изпити през последните седмици. Иначе това, от което съм доволна, е че не минахме през истерията с курсове всяка събота и неделя и с тестове до откат във всяка свободна минута. Не мисля, че се е претоварил изобщо тази година. Напротив, половината си дистанционни часове цъка игрички. Само последните 3 седмици бяха по-натоварващи, в смисъл, че прави тестове вкъщи. На математиката се е спекъл и блокирал (там сам си беше поставил цел 100т.) и в крайна сметка 92т. Толкова бяхме прогнозирали като "най-лош вариант" в резултат на направеното от него, така че бе очаквано. На БЕЛ ми е интересно как са разпределени точките между тест, преразказ, теза, защото очаквахме около 88-90, а има 85. Ще наредим някакви желания, може и да му стигне бала за НПМГ, или испанската. Иначе сме избрали ПЧМГ. Така че от догодина ще стана единствения човек тук с опит от 3 често сравнявани тук гимназии - АК, СМГ и ПЧМГ.

# 576
  • София
Браво на децата! Сигурна съм, че всяко ще си намери и избере най-доброто за него. Simple Smile
Аз тези дни не успявам да пиша, че доста ангажименти ми изскочиха, но ви наглеждам Simple Smile

Тинкърбел, няма да успееш да насмогнеш да ни отговаряш на всички въпроси за тези училища, които ще възникват Joy А сериозно, ПЧМГ според мен е много добър избор.

# 577
  • София
Олив, браво на детето. Само дето хич не се разбира кои са желаните и кои нежеланите езици Grinning Дано стигне за желаните.

Тинки, не изключвайте НПМГ, както написах- възражда се Simple Smile ПЧМГ си е супер също, а за въпроси.. д*пе (така де клавиатура) да ти е яко колко ще те разпитваме Simple Smile

# 578
  • София
Така че от догодина ще стана единствения човек тук с опит от 3 често сравнявани тук гимназии - АК, СМГ и ПЧМГ.
Нещо ми се върти, че и Фран е с подобен опит, а сега, доколкото разбирам, ще добави впечатления и от частна езикова гимназия Simple Smile

# 579
Все повече ме радва, че тези избори са зад гърба ни.

# 580
  • в страната на чудесата
Е идват нови Simple Smile

# 581
Вече не за мен, не в образованието и не само в България Simple Smile
А и с избора на снахи приключих - да ги взема, която ги намери Joy

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 07:40 от Ezhko

# 582
  • София
Олив, браво на детето. Само дето хич не се разбира кои са желаните и кои нежеланите езици Grinning Дано стигне за желаните.
Немски не, другите да Joy Olive, всички палци стискаме Heart

# 583
  • София
Стиснати плаци и от мен за 7-окласниците в темата!

Тинки, а за СМГ има ли шанс с тези точки или не? И ако стане за НПМГ, ще има ли дилема с ПЧМГ?

Olive, от чисто практична гледна точка изобщо не е лоша идея немския. Ако, разбира се, желанията не са твърди.

# 584
  • В офиса
Няма точки за СМГ. Разбира се ще пишем на първо място, но обективно няма. Най-вероятно ще има точките за НПМГ, обаче няма да има дилема, кандидатстваме "за всеки случай".

Общи условия

Активация на акаунт