Образователен говорилник - 17та сбирка на феите и елфовете

• 35 639
  • 854
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Хоуп, във Фабриката май плюсът е, ако си с малки деца, докъм 10-12 години, осигуряват им разни активности по цял ден, доколкото разбирам, аз вече съм с тийн на 14 и няма шанс да отидем, докато се начудих и тя пораснала.

# 121
За нас е най-важна гледката. По възможност, минимално загрозена от човешко присъствие. Което означава обикновено палатки.  Последната гледка:

5-звездните хотели асоциираме с командировки...

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 21:45 от Ezhko

# 122
Хоуп, във Фабриката май плюсът е, ако си с малки деца, докъм 10-12 години, осигуряват им разни активности по цял ден, доколкото разбирам, аз вече съм с тийн на 14 и няма шанс да отидем, докато се начудих и тя пораснала.
Ние ходихме преди няколко години. Чак пък активности Simple Smile Да хубаво е, спор няма но е за хора които по принцип са по- лежерни (да не кажа мързеливи) които могат да седят на едно място и децата да играят около тях. Ние не сме от тях. Вярно е, че Руслан знае как се прави бизнес и винаги е готова да задоволи щенията на клиентите.

За нас е най-важна гледката. Което означава обикновено палатки. По възможност, минимално загрозена от човешко присъствие.
5-звездните хотели асоциираме с командировки...

Като каза командировки Simple Smile последните години се находих на изкилифничени хотели точно по служебна линия.
Но това което най-много ме впечатли при едно от последните ми ходения беше чешмичка с минерална вода в средата на стаята Simple Smile

# 123
Защото последната година страшно много ми липсват концертите, а и имам все още неосъществени мечти... та ви пускам един линк на "концерт" на една моя много любима група в последните години.
BBC органзират лайфове без публика на някои чудесни групи и изпълнители, които се осъществяват на места от типа на ей това:
https://www.english-heritage.org.uk/visit/places/whitby-abbey/

Хайде наздраве с бяло и приятно слушане:

https://www.bbc.co.uk/sounds/play/m000wdqr

А това са всички лайфове:

https://www.bbc.co.uk/sounds/brand/m00057d7

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 21:34 от Fancy

# 124
  • София
Сигурно повечето знаем 2 и 200. И аз съм от типа хора, които могат да си прекарат добре при почти всякакви условия (особено ако съм без деца Joy ), ама ме дразнят места, които са като за две, ама искат като за двеста. Нямам предвид никое от изброените, не съм била. Ей тъй, принципно ми хрумна, че съм попадала на такива - само претенции и до там Joy

Във Фабриката са ходили от училище. Много доволни и искат пак. Мен обаче нещо все ме спира за семейна почивка. Най-вече откъм настаняване. Ще се радвам на отзиви Simple Smile

# 125
  • Отвъд алеята зад шкафа
Забравих да ви похваля къщичките на Хот Спрингс, най-накрая тествахме една и много ми хареса, съвсем различно е от хотелските стаи. Беше ми мерак, защото са тип финландска къща, изцяло от дървени трупи, а ние искаме да си строим такава.

# 126
  • София
Тези финландски къщи изглеждат много симпатични.
По повод всички места с претенциозно-усукани имена и послания - не знам. Аз търся просто хотел. Или къща за гости. Или каквото и да е там в зависимост от случая. Обаче започнат ли да ми обясняват как ще променят живота ми и ще преоткрия себе си, и разни други клиширани псевдо-философии, веднага ме губят като клиент.
Ясно, че този тип маркетинг иначе си сработва отлично, обаче аз не съм им в таргет групата.

# 127
  • София
Значи 1:1 съм с Гадамер. Ние ходим на палатки на диво, ходим на къмпинги на каравани, ходим и по 5 звездни хотели. Във Фабриката ходихме преди да направят ол инклузив, а всеки си вземаше каквото иска и го плащаше. Детето беше на 5, ами няма такъв кеф, ама да кажа, че и аз се хвърлих няколко пъти в басейна с топките и си поседяхме в джакузи-басейните. Сега цената ми се вижда неоправдана, но си има клиенти, което значи, че още си е хубаво.

# 128
  • в страната на чудесата
Аквапаркът в Хисаря е хубав, пет басейна, барове, широко. Терми ди Хисар. Дано да им върви.

Къде бяхте уикенда?

# 129
  • София
В Софето - имах особено важна задача: шофьор и коафьор на малката балерина, чийто спектакъл е утре в Операта. Вкъщи всичко освен в кучешки косми, вече е и във фуркети и фиби. И много внимавам да овардя пачката от кучето. Обаче пък няма такъв кеф като тоя да си гледаш цвъчката на сцената как сияе. Simple Smile

# 130
Ние ходихме да летим.
С тези драма класове в събота ни е много ограничено времето.

# 131
Рейни, Даниела Богданова май е напуснала Изи след мъжа си? Защо?
Покрай нея и него още 2-3 -ма дойдоха при вас. Да не започнат и те да напускат?

Това счетоводителче с ACCA и Венелин Петков(журналистът) какъв педагогически ценз имат, че са преподаватели в прогимназиален етап?

# 132
  • София
Титина, на какво и къде ходите да летите? Обещали сме на малката да я качим на малките самолети, но мен малко ме е страх и събирам мнения.

# 133
На малки самолети летяхме( и аз, и детето). Летището е край Пловдив и така като гледам май ще повторим.

# 134
Фенси, кой е съпругът на Богданова?

Какво се случва с бусчетата в СС? Защо са толкова малко? Сутрин не виждам почти никакви.

Миленитка, успех на малката принцеса!

Вчера ми се обади приятелка, да ме пита вярно ли, че в училището ги скапват психически и стават посред нощ да учат Joy

Общи условия

Активация на акаунт