Образователен говорилник - 17та сбирка на феите и елфовете

• 35 664
  • 854
  •   1
Отговори
# 195
Явно това, че се разболяваме когато отидем на нашето море е обособено от други фактори. Например, аз въпреки, че съм израснала на плажа, всяка година карам този вирус. Детето ми, всички лета си ги прекарва на същия плаж, нико0га не е имал стомашен вирус. Този стомашен вирус го получавам само в българия, а не е като да не съм брисала по незнаини дестинации из Карибите, и съм яла каква ли не улична храна.

# 196
  • София
От 14 години ходим на нашето южно Черноморие с детето и никога не сме имали стомашни проблеми. Не знам какво да мисля. Явно има и други фактори, не е само чистотата.

# 197
От Лисабон може да си направите разходка до Кашкаиш, Синтра и Cabo da Roca - с кола за 1 ден, ако се тръгне рано от Лисабон.

# 198
  • София
Порто-> Ешпиньо, много готино курортно, огромна плажна ивица, но Юни няма да става за къпане (около 16 градуса ще е водата). Ако ходите в Порто седнете да хапнете в някое от заведенията до реката. Те са с барбекю отпред. Внимавайте, че порциите им са меко казано огромни. Идите на дегустация на Портвайн (аз не го харесвам на вкус, но в избата беше много интересно и за децата). Проверете кога ще е фестивала (обикновено е около средата на Юни, но го оставят и по-рано). Там има всякакви атракционни, а за вас саламчета, кашкавалчета, винце (подобно на нашата бира-скара Grinning ) . Не пропускайте да хапнете по една Францезиния (води се тяхната храна против махмурлук, иначе е бургер с мнооого неща вътре). Ако имаш въпроси - питай.  В Лисабон не сме били още обаче и не мога да помогна.

# 199
  • София
В Лисабон - на доковете. Модерната част (под летището) е също много приятна.

# 200
  • София
Ще се възползвам от предложенията, благодаря! Simple Smile

# 201
  • софия
Айде сега.... Всички ли отидохте в Португалия та тук никой няма?
ама моля ви се бе госпожа.... госпожи.... и господа...
Това на нищо не прилича...

# 202
  • в страната на чудесата
Каква изненада !!!
Аз не съм в Португалия Wink

# 203
  • софия
Каква изненада !!!
Аз не съм в Португалия Wink
суууупер :*
и аз не съм Simple Smile другите? къде сте!

П.С Хубава изненада, нали  Bowtie

# 204
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз отивам на Любо.

Днес бях по Бистрица:

# 205
  • софия
Аз отивам на Любо.

Днес бях по Бистрица:
Скрит текст:

На Любов ?
много красива снимка! какъв простор... много жалко че след месец всичко ше прегори от жегата и ше изгежда сухо.

# 206
  • София
Някои бяхме в Гърция днес. За сефте от 16 месеца.

# 207
  • софия
Някои бяхме в Гърция днес. За сефте от 16 месеца.
Ами заслужавате! Приключихте със всичко важно по училищната част! Браво!
доп: Влизам във форума и ми излиза известие - 130 непрочетени в частните училища.... Едва ли ше ги прочета....ама не си губите времето де Simple Smile

# 208
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз отивам на Любо.

Днес бях по Бистрица:
Скрит текст:

На Любов ?
много красива снимка! какъв простор... много жалко че след месец всичко ше прегори от жегата и ше изгежда сухо.

Хаха, на Любо Киров от "Те", имаше клубно участие тази вечер, Стенли беше бонус изненада. Ама това с Любов много ми хареса.

# 209
  • в страната на чудесата
Ами Амели, една женица ни убеждаваше, че изборът и е правилен, българският ненужен, а темата търпи палячовщини. Нова звезда Wink

Общи условия

Активация на акаунт