Образователен говорилник - 17та сбирка на феите и елфовете

• 35 713
  • 854
  •   1
Отговори
# 495
Ама, разбира се! Собствениците на големи компании, топ лекари и адвокати, топ политици, музиканти и т.н. са станали такива без да се състезават и с презрение към състезанията.
Може да ти се струва странно, но е точно така. Дудамел не се състезава с Литън, нито пък Адлер с Шпетцлер.

И в американските елитни колежи, където не вирее културата на плебса и презират състезанията, рейтинговат децата с различни по цвят шалчета. Това хич не стимулира състезанията.
Шалчетата не са рейтинг. Нито пък особен стимул да се състезаваш Simple Smile

# 496
  • София
Сега, трябва ли пак да те обидя, че да се озаптиш? Не си прав.  И хиляда пъти са повториш мнението си, няма да го направиш факт (може би само ще се доближиш до българската журналистика).

# 497
  • София

Не, разбира се - раздават ги на случаен принцип.

# 498
Аз не схванах точно идеята, която Ежко защитава цял ден.

Иначе започвам да ви правя рейтинг кой е по-американец, шалчетата накрая😀

# 499
Аз не схванах точно идеята, която Ежко защитава цял ден.
Идеята (популярно представена) е, че Нотарис и щерка му, като аристократи по душа, надали се мотивират от шалчета и други форми на тиквени медали Simple Smile

# 500
  • София
На мен като цяло не ми харесва идеята винаги да те гайдват и супервайзват и ха си минал точка надолу или нещо дребно си изпуснах, ха са те прикаличи да те надзирават. Доста институционален подход. Човек не може да избяга един ден от училище като хората, като всеки уважаващ себе си гимназист!

# 501
Сега са други времена - бунтарите ходят присъствено! Joy

# 502
Да наречеш културата в САЩ несъстезателна е най-великия нонсенс, който в последно време съм чувала.

# 503
  • София

Не, разбира се - раздават ги на случаен принцип.

Задавих се, що ми трябваше да чета и да пия вода Grinning
Прочетох последните страници и наистина се чудя- Ежко каква теза защитаваш, защото определено не си представям наистина да си мислиш, че Американците не са състезателна нация?

# 504
Те на това ги учат още от детската градина.
А и местата останаха малко, а конкуренцията огромна. Така, че ако не са състезатели, ще си умрат от глад.

# 505
А може ли в АК децата да нямат толкова време за допълнителни дейности в сравнение с другите гимназии?
Как успяват да учат до 15.30 и след това да пишат и домашни? Май не ми е много въпросът за тук.
Също както и децата в чужбина.

# 506
  • София
Айде, пак! Rolling Eyes

# 507
  • в страната на чудесата
Кой беше този път Wink
Не разбирам какъв е проблемът да се водат разговори

# 508
  • София
Това е цензура в смисъл "замитаме проблема, все едно, че не съществува", или?

# 509
  • София
И аз не разбирам. Ако ще трият всички разговори, освен за времето, то няма смисъл да пишеш. Преди не беше така.

Общи условия

Активация на акаунт