И аз имам нужда от вас...Вече всичко е наред.

• 7 247
  • 239
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Моля се за малката душичка,час по-скоро да се почувства по-добре и предполагаемата диагноза да се окаже невярна! Praynig

# 76
Дано всичко се оправи!  Praynig

# 77
Моля се всичко скоро да е наред. Praynig

Сили и надежда за вас  Hug

# 78
  • Варна
Дивианка, стискам палци! Дано по-скоро поставят диагноза и се спрат на адекватно лечение докторите, а състоянието на племенника ти се подобри!  Praynig

# 79
Стискам палци!
Дано да се размине! Praynig
Говорете с лекарите и ако има възможност транспортирайте детето в София. При това неясно състояние и особено ако се стигне до операция е най- добре детето да е ръцете на специалисти.

# 80
Моля се бързо да оздравее и да расте здрав и щастлив! Praynig
Настоявайте за София!Бог да е с вас!

# 81
Ох, ще се моля от сърце за детенцето!!!  Praynig Praynig Praynig Сърцето ме боли направо  Sad Cry

Ако има възможност детето да пътува, какво казват лекарите, трябва ли да иде в София или тук имат условия да го лекуват? Какво можем да помогнем, ще търся всякаква информация за специалисти хирурзи в Плевен и София, нещо друго? Имат ли представа какво е провокирало тази криза на детето?

Дано детето се оправи скоро, дано! Praynig

Нищо не казват всъщност. Те с клизма са изказали предположения.
Хирургът е бил много внимателен, прегледал го е обстойно, но не е искал да говори.
Казал е панкреатитна криза навярно, че бъбреците се бушуват, че има съмнения за диабет,
(детето е и астматик) и други съмнения, но няма да ги каже.  Shocked
След хиляди настоявания от страна на майка ми, той с половин уста е казал, че може да се касае за некроза. Правили са снимки, изследвания... Детето не е в болницата, до утре само е на пълна диета. От всичко. Само водичка му позволяват.
Аз все още издирвам доктори. ЛИчната ни ми е приятелка, но вероятно е някъде, където няма обхват GSM-a, тя никога не си изключва телефона. Рано сутринта ще й позвъня, тя ще ме посъветва.

А аз ще ти кажа какво е провокирало кризата...
Скрил се, малчо и изпил един литър газирано безалкохолно от хладилника... Shocked
Вечно е лишаван от студени сокове и безалкохолни, както и от сладолед, намерил удобен случай при баба си и се напил едно хубаво...Дете...

На теб щях да звъня тази вечер, по друг повод, но виж какво стана, та не можах...

# 82
Кураж и благоприятен изход за детенцето!

# 83
Моля се детето да се оправи възможно най-скоро. Вярвам, че всичко ще е наред и ще забравите бързо за този труден момент. Изпращам ви цялата си положителна енергия.  Hug

# 84
Дано да се оправи момченцето  Praynig

# 85
  • София
Миличка прегръщам те много много силно. Ще се моля от цялата си душа и сърце всичко да завърши добре. Искам когато дойда малкия да тича с Вени и Божо в Градската  Praynig Praynig Praynig

# 86
Боже мили! Как така изведнъж се случват такива гадости?! Вече не можем да живеем спокойно, а само в страх ooooh!.
Стискам палци за детето и се моля да е попаднало в добри ръце!!!

# 87
Стискам палци всичко да е наред! fingerscrossed

# 88
Ако мога да помогна с нещо, не се притеснявай. Ще направя, каквото мога.
Какъв доктор търсите?

# 89
Дано се оправи детенцето! Направо настръхнах. Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт