Относно яслта, на мен ми казаха, че ако си плащам таксата и му вземам храната, ще му пазят мястото. Но все пак съм от провинцията, знам, че в София е много тегаво с ясли и градини.
Късмет
Та сега няма и къде да се върна. Затова мислим за второто да е по-скоро, че започна ли работа абсурд да се навия. Хем се чудя, ще се справим ли, защото на нас никой не ни помага, сами си го гледаме. Свеки е тук, а тя е много отговорна и чудесно го гледаше първите четири месеца за по два, три часа. Но нещо се случи, това дете започна яко да реве и от тогава не сме и го оставяли. Търси мен за всичко и не може да свикне пак, а те имат голямо желание да го гледат. Не знам вие как сте, но аз изпадам в ужас, че той ще реве при тях и не мога да се пречупя отново да им го оставя. А и имам пълно доверие, строга и отговорна с много добър маниер и отношение към децата. Имах толкова чувствителна бременност, че явно затова и той е такъв. Притеснява ме това, че той ще е малък, ще е в пубертета на 1та годинка, точно тогава ще е много активен, ще върви ще разбира, ще се прояви ревност. Но пък това означава да си останем само с него....... Ей такива са ми разсъжденията
За 10 Мин стана работата. Преди това хигиена разбира се.
разбира се няма да го направя най-вероятно кърмата ѝ стига за момента за хидратация, все ще пропие вода по някое време.