Нашите second hand находки - тема 44

• 96 044
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Жилетчица в любим цвят отровно зелено

# 316
Честито! Чудесно ти стои, но то на хубав човек, всичко му ходи Heart Eyes

# 317
Има ли онлайн магазин за секънд хенд ,освен Мания и Ремикс?От първият грабнах нови обувки на Steve Madden 😛 на скромната цена от 50лв .Но ме интересува дали има и други Simple Smile.Благодаря

# 318
  • Пловдив

Този път и мъж ми намаза

# 319
Има ли онлайн магазин за секънд хенд ,освен Мания и Ремикс?От първият грабнах нови обувки на Steve Madden 😛 на скромната цена от 50лв .Но ме интересува дали има и други Simple Smile.Благодаря
Contour, shopmiks, katonovi

# 320
  • София
Две страхотни според мен находки грабнах в понеделник от Мания Х.Димитър. Обувките бяха от зоната и струваха 27 лева, за ест.кожа и бранда си просто не се замислих. Уникално удобни, с перфектната извивка на свода. Чантата е H&M, не помня колко струваше, че взех и разни детски неща, но ми се върти нещо към 4-5 лева. Много е лека и мека, няма вътрешна част, тип торба си е.

Намерих обувките в сайт, но друг цвят, за страхотната цена от 251 USD 😂
https://www.ikrix.com/cn/criss-cross-elastic-band-pumps-michael-kors-46911

# 321
страхотни са без съмнение!

# 322
Мишчица, това е удар! Heart Eyes
Наистина страхотни.

# 323
  • Ямбол
Готини обувки Simple Smile)
Аз се похвалвам е този пуловер, чисто нов.
https://designersremix.com/product/mandy-sleeve-sweater/

# 324
Не се отваря линка с пуловерчето
Днес попаднах в Скандинавия. Никога не бях посещавала такъв магазин, но си намерих чантичка ест. кожа, две съдинки и чашка Снупи +магнит с коте. Всичко общо за 7.40 Smile

# 325
  • Ямбол
Ох, извинявам се, ще пробвам тогава така:
Скрит текст:

Дано вече се вижда. От днес - палто на Зара от Хумана за 3.50 лв. Ще пробвам да го снимам малко по-късно, че е в коша за пране вече.

Скрит текст:

Малко ми е грозна снимката 😁, но палтото на живо е много готино.

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 08:48 от Майола Бени

# 326
Покрай Скандинавия се заривам със стъклария

# 327

В Меркари доста често срещам. Нови са, но и там като ВУ си трябва обикаляне.
Онлайн само това имат, но по магазините им има повече.
https://mercari.bg/search/Stive%20madden

# 328
  • Mostly in my mind
В нашия град имаме Мания отдавнa, но заради високите цени на лов находките и oстаналите дриполяци отдавна не бях влизала. Наскоро преместиха магазина точно до офиса ми. Викам си днес чакай да отида. Последен ден, уж най-евтини цени. Oтвън магазина добре изглежда, добра подредба, чистичко. Отивам в зона находки. Харесвам си един панталон на Оnly с етикета. пише "максимална цена 55 лв". викам си, днес е понеделник, сигурнo е паднала цената. Питам.Отговарят ми 55 лв е цената, след месец ще падне Grinning Grinning Grinning и аз паднах от техния коментар. Могат да се конкурират по цени с Фешън дейс и About you. Grinning

# 329
Вчера минах набързо през мПулс
За децата

За мен

Общо 8 лв

Общи условия

Активация на акаунт