Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е програмата за лоялност в магазин Mania?
Къде в София мога да намеря магазин за дрехи с размери XXL, който има отделна секция?
Какви са цените в магазин Mania след новото зареждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е програмата за лоялност в магазин Mania?
-
Къде в София мога да намеря магазин за дрехи с размери XXL, който има отделна секция?
-
Какви са цените в магазин Mania след новото зареждане?
-
Къде в Бургас мога да намеря дрехи втора употреба на ниски цени?
-
Как мога да намеря точните снимки на модела, който искам да купя?
, но не ни се получиха нещата. Дано се осъзнаят и си върнат стартаа политика с ценовия календар , защото мисля, че скоро ще притворят ако продължата така. Магазина имаше двама човек и аз три, и само захабени дрехи на цена от 28лв. 
. Ето четирите ми чанти от Ремикс от неволно дублираната ми поръчка. Чисто нови са - еднакви. Явно е, че от някои модели имат повече бройки. В крайна сметка ще задържа двете еднакви- с картинката на цвете. Едната ще подаря на сестра ми. Другият модел е с железен цип и трудно върви - тях ще връщам. Точно в описанието на чисто розовата пишеше, че е с драскотини на някои места, ( затова и цената е 21 лв.) но такива липсват и на двете бройки.