Нашите second hand находки - тема 44

• 95 898
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Може ли снимка на Томи Хилфигър и от кой магазин сте го открили?

# 136
Талоните от Мания само при покупка в магазинната им мрежа ли са или важи и за онлайн магазина? Колко време важи?

# 137
Обикновено талоните за намаление в магазините са различни от талоните за намаление онлайн. На самия талон трябва да пише за кое се отнася и кой е крайният срок. Тези за онлайн по принцип са с кодове. Тези за магазините нямат кодове.

# 138
Обикновено талоните за намаление в магазините са различни от талоните за намаление онлайн. На самия талон трябва да пише за кое се отнася и кой е крайният срок. Тези за онлайн по принцип са с кодове. Тези за магазините нямат кодове.
Благодаря!

# 139
  • Sofia
Дрехите,които се оставят в Мания с каква цел ги събират,за рециклиране или трябва да са запазени и чисти?

# 140
И за двете - ако са запазени и чисти ги продават за фондация Една от осем, ако не - рециклират.

# 141
  • Велико Търново
Г-жа Рамацоти, кофти снимки на анцунга Simple Smile

Правилният цвят е от вертикалната снимка-тъмносив, а магазинът е във Велико Търново

# 142
Благодаря много!
Чудесен е! Голяма находка!
Със здраве да се носи!
Аз тия дни наминавах през Хумана, но са преди зареждана и само парцали имаше

# 143
  • София, България
Благодаря много!
Със здраве да се носи!

А едно време не беше така, вадеха нова хубава стока с чувалите поне по 2 пъти на ден. Последните няколко пъти съм силно разочарована от Хуманите в София. Минах преди 2-3 месеца през тази в Младост 4 - нищо нямаше, онзи ден минах случайно през тази на Сливница - ама откровени боклуци, влязох и излязох. То е ясно, че са последните дни, но преди това не важеше, постоянно вадеха супер попадения. Общо взето западат сериозно тези магазини.
Понеже сега за лятото съм в Бургас и съм влизала само в Хуманата на центъра - еми много по-добре е.

# 144
Благодаря много!
Със здраве да се носи!

А едно време не беше така, вадеха нова хубава стока с чувалите поне по 2 пъти на ден. Последните няколко пъти съм силно разочарована от Хуманите в София. Минах преди 2-3 месеца през тази в Младост 4 - нищо нямаше, онзи ден минах случайно през тази на Сливница - ама откровени боклуци, влязох и излязох. То е ясно, че са последните дни, но преди това не важеше, постоянно вадеха супер попадения. Общо взето западат сериозно тези магазини.
Понеже сега за лятото съм в Бургас и съм влизала само в Хуманата на центъра - еми много по-добре е.
Ми аЗ на детето взимам доста хубави дрехи баш като станат по 3/4 лв.

# 145
Две находчици от днес
Нови сандали

Малка раница

# 146
Чудесни
Календара на Мания Здравец Русе

# 147
  • София, България
teda mars Наистина са находки.

Аз не казвам, че човек не може да си намери хубави работи в Хуманите в София, но за мен не е като едно време.

# 148
Включвам се и аз по темата за Хуманите. Имаше една на бул.Левски в София. Какви находки съм имала от там...много ми липсва този магазин. Превъртяха го в някакъв винтидж, напляскаха вътре някаква кофти селекция и не издържа много.. сега основно минавам покрай една ВУ на ул.Черковна. Понякога намирам нещо интересно..

# 149
Благодаря peacockLove за календара аз ходя като паднат малко цените  . Вчера ходих в Хумана и ми направи впечатление силната музика ,това предполагам е някаква тактика да не се задържат хората твърде дълго .  Аз огледах 10 Мин и излязох

Общи условия

Активация на акаунт