Нашите second hand находки - тема 44

• 95 926
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, момичета, въпрос: има ли обувки в Мания опълченска, дето е в Билата тия дни, ако някой е преминавал?

# 526
Здравейте, момичета, въпрос: има ли обувки в Мания опълченска, дето е в Билата тия дни, ако някой е преминавал?
Нямат, поне аз не видях.

# 527
Нямат, поне аз не видях.

Благодаря много, спестявам ходене в студа 😊!

# 528
Нямат, поне аз не видях.

Благодаря много, спестявам ходене в студа 😊!
Мания опълченска днес имат изцяло ново зареждане ,ако не се лъжа след 2 -3 дни пускат и обувки .

# 529
Преди малко се върнах от там, пълна лудница от хора. Обувки нямат, няколко чифта ботуши видях само. Ще имат ново зареждане пак другата събота и на 2.01.2022г.

# 530
Аутлет мания Люлин 10 имат обувки, а днес им е новото зареждане.
Ценоразпис за декември:

# 531
Ценоразпис за декември:

Здравейте дали видяхте случайно детски обувки дали имат ?

# 532
  • Sofia
В Мания ВМА тази седмица нямаше обувки и в двете зали.

# 533
Ценоразпис за декември:

Здравейте дали видяхте случайно детски обувки дали имат ?
Ходих в последния ден, имаше малки номера, но не видях точно детски. В последния ден едва ли остават, въпреки че аз си купих 2 чифта боти с етикет (40 номер).

# 534
В Мания ВМА тази седмица нямаше обувки и в двете зали.
Айде пак.Няма,няма и изчезнат обувките.В халите има,но са предимно високи ботуши и не са нищо особено.
Направих готини покупки в последните 2м.,но имам проблем с една програма и не мога да  кача снимки.Да обяснявам,няма смисъл като не може да се види.
До манията в люлин как да се стигне?Пишете и за гр.транспорт,и с кола,откъде се минава?

# 535
До Мания в Люлин 10 се стига с метро - метростанция Западен парк, Мания е точно срещу Т-маркет (бившата чорапена борса Принцеса), в сградата на Лили, на втори етаж - вход от другата страна на Лили.
Автобус 310, трамвай 8 - и двете до Мега МОЛ.
С кола - след тунела на Тодор Александров се минава светофара направо и се влиза веднага след него в първото локално, пак първата пряка надясно се продължава до Т-маркет и Лили - близо е.

# 536
Здравейте, някоя дама случайно да има и да не ѝ трябва код за отстъпка за Ремикс?

# 537
Май бастисаха едната мания при нас. Sad

# 538
Защо?Много гадно.Аз така се ядосвах като махнаха ''Маниер'' в София.Сега май е ''Скандинавия''.
beki8 много благодаря за доброто обяснение.Знам спирките,знам и тунела.Опитвам се да визуализирам къде е т-маркет,но тръгнали ще го намеря.

# 539
Май бастисаха едната мания при нас. Sad
Коя? 😲

Общи условия

Активация на акаунт