Нашите second hand находки - тема 44

• 95 919
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
На центъра..виж, че в сайта е само тая на зора

# 541
Аутлет мания Люлин 10 имат обувки, а днес им е новото зареждане.
Ценоразпис за декември:

Здравейте дали видяхте случайно детски обувки дали имат ?
Ходих в последния ден, имаше малки номера, но не видях точно детски. В последния ден едва ли остават, въпреки че аз си купих 2 чифта боти с етикет (40 номер).
много благодаря , хем е до нас и не съм ходила от 2 месеца а  им бяха забранили по  едно време да продават детски  обувки

# 542
Здравейте, за пръв път пиша тук, но просто нямяше как да не споделя с някого😅. Това е най-добрата ми находка за сега - яке на modstorm. Купено за цели 3 лева.

# 543
Манията на ул.слсвянска я затвориха и имаше разпродажба .писаха на сайта .
Peacock love  предни месеци беше качвала це
Норазписа  на голямата мания за този месец дали го знаеш Flowers Hibiscus

# 544
Само знам, че в събота беше новото зареждане

# 545
Благодаря  Flowers Bouquetще се разходя към края на месеца. .

# 546
Този, който качих по-нагоре трябва да е валиден за всички аутлет мании.

# 547
В Русе не е аутлет’а макс мания (не знам дали има разлика )

# 548
Да, има - по-високи са цените Joy
Иначе датите съвпадат съм забелязала.

# 549
  • Пловдив

В Мания Тракия Пловдив - вчера ходих да търся ски панталон за 6 годишна.. Ами, цените не са това, което бяха - 24 лв!? Че чисто нов е 26 лв от Лидл например 🤔

# 550
Нещо такова ще в и при нас ама с начална дата 4ти

# 551
  • София

И аз да се включа, макар че имам  разни неща в последо време. Обаче в събота минавам през Outlet Мania  да си търся шубичка. Намерих си едно прилично пролетно-есенно якенце, обаче както си вървя  и този панталон ми грабва вниманието. А преди 2 месеца и намерих ей туй потниче-туничка и вчера с един термоклин отдолу и блуза с дълъг ръкав отгоре и се изтъпанчих на работа.
Ама много гот си стана  

# 552
Нали питах за обувки, та да се похваля, ей тези сладури ме чакаха в Мания на Халите за 23 лв. Взех ги, защото проверих - доста скъпичка марка, втора употреба същите 70 долара, прилагам направо снимката от нета :

# 553
  • Варна
Здравейте!

Прегледах цялата тема и ми останаха очите в някои палта, чанти и дрехи! От много отдавна не съм влизала във втори употреби. Бяхме ходили наскоро само в тази във Владиславово  (Варна) с годеника ми, но нищо не си харесахме, неделя беше.

Иначе всеки ден минавам покрай Хуманата на Тракия и съда. Също по път за козметичката ми срещу бившото Пикадили център има едно магазинче и още една Хумана, но и там само от витрините каквото съм видяла.

Пуснахте ми мухата с тези находки и мисля тези дни да поразгледам какво има. Дано се похваля и аз с някоя находка скоро.

# 554
  • Sofia
Аз напоследък само до Мания успявам да стигна.
Има много нови с етикет или видимо запазени дрехи.
Все нещо си взимам.

Някой ако е ходил вчера до Мания ВМА дали има вече обувки?

Общи условия

Активация на акаунт