Нашите second hand находки - тема 44

• 95 914
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
На мен днес ми пристигна едно зимно вълнено палто Land's End и един сутиен gossard от мания онлайн. Идеална покупка, най-добрата ми досега, бих казала. Палтото е бежово с леко вталена кройка с дължина над коляното. Подобно бях харесала в ремикс на Онли, но беше 80лв. Тук тоталът ми излезе 36лв с доставката. Палтото 15 и сутиенът 15. Мисля, че във физическите магазини, ако се пазарува на килограм, е по-скъпо.

# 556
На мен днес ми пристигна едно зимно вълнено палто Land's End и един сутиен gossard от мания онлайн. Идеална покупка, най-добрата ми досега, бих казала. Палтото е бежово с леко вталена кройка с дължина над коляното. Подобно бях харесала в ремикс на Онли, но беше 80лв. Тук тоталът ми излезе 36лв с доставката. Палтото 15 и сутиенът 15. Мисля, че във физическите магазини, ако се пазарува на килограм, е по-скъпо.

Не е по-скъпо.За якета специално стават и на бройка.Simple Smile

# 557
Мания Младост 3, някой да ходи там да сподели? Май нещо или аз не отивам когато трябва, или само боклуци има?!?

# 558
Не съм ходила във въпросната мания,но на повечето места е така.В един от техните магазини ми казаха,че само дозареждат.Аз от лятото гледам най-вече лова,ами и там е много зле.Тази седмица така се случи,че ми бяха на път на Сливница,Опълченска и Джъмбо плаза.Халите не ги броя,защото са ми най-близката мания и минавам един път седмично.Всичките ги нацелих в ден на зареждане.Нищичко не купих.Стоките като цяло не ме впечатлиха.

# 559
Мания зора Русе

# 560
Някой има ли такъв за маниите в София, Димитър Петков и т.н.

# 561
Някой има ли такъв за маниите в София, Димитър Петков и т.н.
За Димитър Петков, Люлин 10 и всички аутлети е този:

Останалите са на седмичен ценоразпис и с две зали.

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 21:01 от beki8

# 562
  • София
Люлин 10 и Опълченска са с едно и също зареждане - всяка 1ва събота на месеца. Предният ден /петък/ са почивка и зареждат за новото, а в четвъртък е най-ниската цена - 3 лв/кг. Димитър Петков са почти същото, само че денят на новото зареждане е всеки 1ви понеделник на месеца. Съответно предният ден /неделя/ са почивка, а в събота е най-ниската цена.
Другите Мании, както каза потребителката по-горе са със седмично зареждане

# 563
Здравейте, някоя от вас дали има код за отстъпка в онлайн магазина на Мания?

# 564
Не, но за първа поръчка преди няколко дни даваха код за 10лв отстъпка при покупка над 40лв. Ако не ти е първа поръчка, защо не пробваш да се регистрираш с друг имейл - навремето така правехме в ремикс.

# 565
  • Костинброд
Здравейте, някоя от вас дали има код за отстъпка в онлайн магазина на Мания?

# 566
Днес ходих до мания вма.Вече има обувки,но нищо особено.Дрехите също.Освен това сега като са тежки според сезона,половерите излизат на цени като за нови.Ще ме извиняват.Преди казах,че имам интересни неща от лова,но ми се развали една програма и не мога да качвам снимки.Затова слагам такива от нета на някои попадения.Не ми беше известна тази марка. Дъщерята ги познава и си хареса този шал от аутлет зоната на новите дрехи.Като видях цената на етикета лошо ми стана49,95 евро.Отдолу 69,90швейцарски франка.Не си струва,според мен.Тук беше оценен за 15лв.
https://milled.com/Codello/new-in-snoopy-woodstock-and-co-_es6m8gKDQhfuAT0
Такова бяло шалче от лама.Уникално меко.От лова за 6лв.
https://www.lama-nativo.de/produkte-aus-alpakawolle/schals-und-d … al-alpaca-camargo
Тези ботушки ugg- пак от лова 29лв.На крака изправени стоят чудесно.Яд ме,че не мога да сложа снимка.Чисто нови без никакви забележки,отвътре етикет с воден знак.Истински.
https://www.lyst.com/shoes/ugg-lattice-cardy-sand-knit/?atc_camp … 8a8a-87f9f4fabfb5
Имам и още красоти,но друг път останалото.Всичко от преди месец.Напоследък няма нищо в прословутият лов и все си тръгвам разочарована.В аутлета нови с етикети,а имаше с фабрични дефекти,а цените надути.

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 00:09 от Silverstone

# 567
# 568
Моля, ако някой има в повече код за отстъпка за Мания онлайн, да ми пише на лични.

# 569
Деси, и аз съм взела от тази блузка с Мики маус. Нашата е с бели ръкави Wink

Общи условия

Активация на акаунт