Нашите second hand находки - тема 44

• 95 809
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
Не трябваше да ми показвате този онлайн second hand магазин https://shopmiks.com/ Simple Smile
Вчера едвам се сдържах да не направя още по-голяма поръчка с тези намаления от тип 30-на 3лв!

А за колко време пристигат? Защото гледам гледам статусът на поръчката пише още "нов" може би им трябва няколко дена докато я обработят?

# 721
При мен винаги пристигат до ден, два. Вчера ми пристигна една поръчка, имаше малък проблем, правили някакви промени по сайта и беше начислена двойна такса за Спиди. Реагираха изключително бързо и бяха много любезни, та може затова да има някакво забавяне, но по принцип са бързи.

# 722
Не трябваше да ми показвате този онлайн second hand магазин https://shopmiks.com/ Simple Smile
Вчера едвам се сдържах да не направя още по-голяма поръчка с тези намаления от тип 30-на 3лв!
Кога го има това? Сега влязох, но не видях

# 723
Мм, не трябваше ... почнаха да ми изчезват неща от списъка с любими.

# 724
Кой превари, той завари, хората пазаруват.

# 725
А за колко време пристигат? Защото гледам гледам статусът на поръчката пише още "нов" може би им трябва няколко дена докато я обработят?

Поръчка,  направена в неделя,  вчера беше при мен.
Друг е въпроса, че ще я връщам половината.

# 726
Кой превари, той завари, хората пазаруват.
А, нямам намерение да им купувам скъпите неща. Аз си ги чакам спокойничко, по няколко месеца, да си паднат на 85-90%.
Августина, защо ще връщаш?

# 727
Значи напълно нормално да ти изчезват от любими.

# 728
Влез в хумора, Попи! Моят списък е толкова километричен станал, че с радост бих се освободила от доста неща в него. В интерес на истината само за една шапка/шал наскоро много ме "заболя", защото си струваше и до последно се чудех дали да я взимам или да чакам да ѝ падне цената и хоп ... изчезна.

# 729
С писане понякога е трудно да се разбере хумор ли е или не Simple Smile
Точно в този сайт нямам запазени любими, но няколко пъти ми се случва пълня количката и продължавам да разглеждам и при завършването на поръчката вече липсва някой артикул, успокоявам се, че не са били за мен Joy

# 730
  • Sofia
В Зиг-Заг на Пиротска още ли дрехите на 1ет.са подредени по цветове 😁 ?
Не знам защо,но това много ми е дразнещо и нищо не съм си взимала от там 🤔 ...как да реша кой цвят да гледам,като винаги е случайност изборът ми на дреха 😁
От 2ет.имах някакви дребни покупки,шалчета най-вече...
От 3-4год.не съм ходила 🤨

Мин.седмица в Мания ВМА имаше пролетно-летни стоки на -30%,много стока,ужас...

# 731
При нас и в хумана ги редят така. И има служители от хумана в мания, които явно също се опитаха така да го редят

# 732
  • Sofia
В Мания не съм забелязала така да ги редят...в Хумана имаше по едно време...,ама и там вече не ходя.

# 733
Кога го има това? Сега влязох, но не видях

Ами не знам дали го правят по някакаква схема, но просто прогледах там горе където пише намаления: -70% до -90% и огледах хубаво Simple Smile И като цяло просто оглеждах цял ден нещата и наистина едвам се сдържах да не поръчам за 90лв само намалени неща ....

Като пристигнат ще споделя мнение Simple Smile

# 734
Колко по удобно би било да редят по размер

Общи условия

Активация на акаунт