Нашите second hand находки - тема 44

• 95 811
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Гледах и в приложението,нищо.Пише само,че имам 10точки.Дали има нещо общо,че е събота?Би трябвало да е автоматично.Ако няма до понеделник,ще им звъня или пиша.
Благодаря beki8 Simple Smile

# 691
  • София
Да се похваля с находка - яке с етикет от естествена кожа. Като се прибрах видях, че има малко разпрано под едната мишница, така че ще мине през корекция, но пак съм доволна. Имаше много чорапогащници с кутия, видимо хубаво качество, награбих 7-8 и един без кутия, но пък Vera Wang.

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 692
Супер,със здраве да си го носиш!Щом си купила и много чорапогащници,сигурно в манията си пазарувала?Аз към тях нямам интерес,но пък за 1м.накупих чорапи за поне една година.Чисто нови разбира се.
Да не забравя,днес в приложението ме чакаше ваучера за 10лв.дето снощи питах тук защо го няма.Simple Smile Само дано има нещо сладурско най-сетне,че редовно си тръгвам или само с чорапи,или с празни ръце.

# 693
Много е хубаво якето!
И аз имам ваучер и тази седмица ще е хубаво времето, така че .... А за онлайн магазина може ли да се ползва като вкараш номера му?

# 694
  • София
Благодаря, от Мания Слатина, да. Имаше и много хубаво червено палто Miss Sixty, но ми беше тясно.

# 695
  • София
Супер е якето ❤. Колко лв ви излезе ако не е тайна?

# 696
  • София
Имат промоция, над 25 лв минус 10 лв. Излезе ми така малко над 15 лв. Разделиха ми покупките на 3 такива пакета.

# 697
Ето на това му се казва супер находка! Хубаво ново яке, естествена кожа, че и без пари! Браво! Със здраве да си го носите!
Има ли в София магазини за посуда? В други градове има една верига Хоби, от която съм намирала много интересни неща

# 698
В този сайт Shopmik.com
Попаднах на тези детски обувки ама наистина ли са 2 лв то доставката е в пъти повече😀,ох ще взема да си поръчам момичета,това ще е първата ми покупка,ще споделя отново като ги получа

# 699
sesir, аз преди време поръчах на малката такиви 24 номер, тогава бяха към 3лв , супер са, нови  с етикет пристигнаха.

# 700
  • Sofia
Толкова са.
Правят големи намаления всеки ден след 19,30ч.

# 701
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
харесах си една кожена чанта, дали има шанс да я намалят Simple Smile само след 19,30 ли са намаленията или остават продуктите намалени и на следващия ден? Благодаря!

# 702
  • Sofia
Избирателни са,някои седят и за по-дълго.
Намаляват,после пак качват...

# 703
В този сайт Shopmik.com
Попаднах на тези детски обувки ама наистина ли са 2 лв то доставката е в пъти повече😀,ох ще взема да си поръчам момичета,това ще е първата ми покупка,ще споделя отново като ги получа
Обувките едвам се обуват на мен лично не мибхаресват изобщо на 2 обуване бяха  овоняни краката

# 704
Нашия мъпет маг на толкова го предлагаха тези обувки

Общи условия

Активация на акаунт