Нашите second hand находки - тема 44

• 95 814
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
И аз пазарувам често от тях, доволна съм като цяло. По същия начин като Doli не мога да разбера кога какво има намаление, но доста обувки (нови) съм купувала за мен и детето на смешни пари от 2 до 5лв. Сега последно купих за малката 2бр нови тениски общо за 4лв.
Само 1 път съм имала гаф така да се каже, поръчах си ново спортно бюстие С размер, но все едно беше от детска номерация и го дадох на племенницата. Но пак беше от сорта на 2-3лв и не ме е спирало от нови поръчки.

# 676
И аз попаднах на този сайт,все още нямам покупки,в най-скоро време ще си поръчам.Има интересни неща

# 677
Винаги са много бързи с доставките, пращат ми ги почти винаги още на следващия ден. Имат опция преглед, но ако е с наложен платеж , изискването им е да се плаща в брой, а не с карта в офиса на Спиди.

# 678
Ей, я престанете с хвалбите, че виждам как списъка ми с любими се изпарява преди да видя заветното намаление.

# 679
Аз досега не съм видяла на какъв принцип правят намаления. На една пола й се чудих, беше на 2.80лв, но се чудих дали изобщо имам нужда и после стана 26лв и от доста време си стои така, както и с много други продукти.

# 680
  • Sofia
Ох,защо пак влезнах да разгледам там...харесах си много неща,обувки,чанти...😩

# 681
Здравейте, момичета! Намират ли се често дрехи за бременни в във ВУ в София? Ако ви е попаднало скоро нещо, бихте ли споделили в кой магазин. Търся за момента клин, дънки, може и летни рокли. Благодаря предварително! Simple Smile
  В подлеза на НДК под моста на влюбените има голяма втора употреба, имат second hand  и outlet зона. Ако сте фен на марките - това е мястото!

# 682
Здравейте имам една молба моля ,ако видите някъде подобен тип чанта  да ми кажете ,ако е в гр. София супер удобна ми е за работа а не намирам никъде подобен модел Sad и най вече да не  е 50/60 лв

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 14:01 от simoonka

# 683
В подлеза на НДК под моста на влюбените има голяма втора употреба, имат second hand  и outlet зона. Ако сте фен на марките - това е мястото!
Може ли да кажете как се казва магазинът?

Аз си намирах панталони за бременни и клинове в Мания.

# 684
Ох,защо пак влезнах да разгледам там...харесах си много неща,обувки,чанти...😩
Ох милата хаха и аз съм така на мен днес ми дойде чантата същата е, като на снимката сега вече спирам да ровя,че вкъщи ще ме бият 😁😁😁😁само от тук не бях поръчвала 😁. 🍀🍀🍀

# 685
  • Sofia
Честита чанта!
Харесва ми 😍
Как не я видях преди теб 🤨
😁
Със здраве да се носи 🍀

# 686
В този подлез на НДК има два магазина. Единият е боклукчийски, намира се до стълбите за спирката на 94.
Другият.... веднъж съм намирала бюстие Найк

# 687
  • София
Здравейте!
Това са моите находки от днес - две блузки за пролетта - Mexx (чисто нова), а другата е Blaumax, двете общо за 3 лв.

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 20:36 от 《Valeri》

# 688
Днес направих десетата точка в мания вип клуб.Очаквах да имам ваучер в пощата,няма нищо.Така ли се случва или нещо не съм разбрала?

# 689
Не е в пощата, а в приложението.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт