Намаления – Лято / Есен 2021 г.

• 120 592
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Миналата година в Н&M намалението е започнало на 16.06. Тази година тц - нищо.
В Чужбина пак е от 16ти,тук се ослушват...

# 121
Някой да има код за отстъпка за Бъзз?

# 122
# 123
Аз обаче сега разгледах чужбинските им версии на сайта, в които вече е стартирало, и ми прави впечатление, че същите неща ги имаме и тук, в момента, на такива цени на т.нар. "редовно намаление". Надявам се все пак да пуснат и нещо ново, а не да смъкнат цената на настоящите с 1-2 лв.

# 124
  • София
Някой може ли да ми помогне със намалението в Massimo Dutti ? Отварям сайта и само пише намалението ама къде е по физическите магазини или онлайн? Тъй като онлайн не виждам такова.

# 125
  • Варна
Някой може ли да ми помогне със намалението в Massimo Dutti ? Отварям сайта и само пише намалението ама къде е по физическите магазини или онлайн? Тъй като онлайн не виждам такова.
И в магазините, и онлайн. Тъкмо пълня кошницата Grinning

# 126
  • София
Да сега успях да го отворя вече през браузъра и се вижда къде е.

# 127
  • Sofia
На мен онлайн ми излизат намалените цени,но може би трябва да имаш акаунт,за да можеш да поръчаш с намалението.
А за магазините ми дойде съобщение,че започва от днес,но ми изпратиха QR-код,който да покажа на касата.
За първа година е така,не знам защо...Аз моя код няма да го ползвам,че поръчах онлайн,та ако не искаш да се регистрираш - мога да  изпратя.

п.п.Явно само вчера е било с код,днес вече си е нормално.

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 11:23 от avi10

# 128
А намаление  в zara онлайн  кога се очаква?

# 129
Не е във връзка с намаленията, но е интересна информация:

# 130
В магазините от утре на мен ми казаха.

# 131
  • София
Не е във връзка с намаленията, но е интересна информация:
Благодаря за отговора. Крайно време беше.

# 132
# 133
Във фб на мола, който посещавам ми излезе и бързах да споделя!!
Да не си мислите госпожо, че ще тръгна да правя банер да лъжа 😂🤔😂

# 134
Ще излезе Simple Smile В бебешкото гледам са добавили 5-6 неща, без размери останали естествено, а други са намалени с още 1-2 лв., както предполагах - обичайна практика през последните години. А навремето какви намаления имаше, ехееее Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт