Намаления – Лято / Есен 2021 г.

• 121 125
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
  • There I was on a July morning
CoCo`Milk, това е защото си вкарала код за намаление. На мен без код ми дава безплатна доставка, а с код - доставка 2,99лв. Явно за да се възползваш от безплатната доставка под 20лв не трябва да имаш други намаления.
Точно така е. На мен не ми излиза друга отстъпка, освен БД.
Пролетно цвете, за твоята книга и на мен ми начислява доставка, то май си и пише, че не участва в никакви промоции.
CoCo`Milk, каква е тази група сребро, къде го виждаш?

# 331
CoCo`Milk, каква е тази група сребро, къде го виждаш?
https://www.ozone.bg/help/article-23/

# 332
  • Бургас
Явно не са направили опция ако не искаш да се възползваш от намалението за група да я махнеш за определени поръчки.

# 333
Няма връзка с това дали има код в случая за групата ,защото по-нагоре писах,че ми хвана БД,но явно е на случаен принцип

# 334
Аз добавям химикалка, молив, а последния път пакет мокри кърпички и го докарвам до безплатна доставка.

# 335
Има ли актуален код за отстъпка в букинг. Пробвам тези за кешбек от Теленор, но Не ги приема.

# 336
  • София
Аз имам един от Теленор ама никаква идея защо не ги приема...

# 337
И на нас не ни го прие от Теленор.

# 338
А тези % на група сребро и за намалени артикули важат нали? Каквото и да поръчаш накрая ти го приспадат? Че и аз съм близо вече до среброто.

# 339
А тези % на група сребро и за намалени артикули важат нали? Каквото и да поръчаш накрая ти го приспадат? Че и аз съм близо вече до среброто.
Не,при вече намалени продукти не важи. Сега сложих намалена книга и играчка но няма допълнително отстъпка.

# 340
Значи ми е малко безсмислено, аз гледам все да е намалено като поръчвам, ма редовни цени почти никога. Жалко.

# 341
  • СОФИЯ
Намаленията следва да приключват. Това лято аз не намерих добри никъде.

# 342
Да помоля код за Практис от късметчетата в Теленор.

# 343
Отстъпката коментирана назад за допълнителни 30% на лятна колекция в ССС само онлайн ли се подразбира или и в магазините? На някои модели обаче е отбелязано "само онлайн" затова се чудя. Благодаря!

# 344
  • София
Във физическите магазини също имат намаление разбира се не всичко е изложено и го има.

Общи условия

Активация на акаунт