Намаления – Лято / Есен 2021 г.

• 121 120
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
Аз вече си поръчах магнезий от намалението на Сила.
А като гледам цените по аптеките ме хваща бяс, че ни прецакаха така с Iherb.

Какъв е случаят с Iherb? Не съм пазарувала скоро и май съм пропуснала Thinking нещо.

сефте чувам и аз

# 376
  • Бургас
Може би има предвид, че се плаща вече за всичко ДДС за да се освободи пратката от митница, няма вече минимален праг.
Аз наскоро поръчах. Не стига, че месец и половина пътува (преди идваха за 3 седмици и беше по-евтина доставката), а сега трябва да плащаш 20% ддс, не само върху сумата на поръчката, ами и върху сумата на доставка. Моята поръчка беше за около 20лв., на което имах 10 и нещо лв доставка. 3,60лв пълномощно за пощата да ми освободи пратката и 6лв и нещо ддс. С това общо всичко стана повече от 40лв.

# 377
Да, оскъпи се доставката.

# 378
Здравейте, има ли код за отстъпка в About you? Благодаря Simple Smile

# 379
В момента има големи намаления и кодовете не важат

# 380
Тази сутрин ми излезе някаква реклама, че има 10% отстъпка в озон за канцеларски материали за поръчка над 50 лв и сега не го откривам. Някой ще може ли да помогне?

# 381
Здравейте
Някой има ли код за хиполенд?
Че се обзавеждаме за бебче, благодаря предварително!
П. П. Иначе намаления все още има в Lcwaikiki, New Yorker, Terranova, CCC (за който не е ходил скоро из моловете)

# 382
  • Русе
Hipoland май нямат кодове. Ако пазаруваш за 500 лв ти дават постоянен ViP7 мисля беше, за 7 процента отстъпка. Дават го към профила за онлайн поръчка. Но не важи когато са им в акция нещата.

# 383
В хиполенд има 10% отстъпка, ако платиш с карта на ДСК

# 384
В Спорт депо има код за допълнителни -10% на вече намалени стоки - EXTRA10 до 15.08.

# 385
  • София
Здравейте
Някой има ли код за хиполенд?
Че се обзавеждаме за бебче, благодаря предварително!
П. П. Иначе намаления все още има в Lcwaikiki, New Yorker, Terranova, CCC (за който не е ходил скоро из моловете)
Здравей, в Хиполенд при плащане с дебитна карта на ЦКБ има 7% отстъпка. В момента имам код за 10% отстъпка в Хиполенд при пазаруване он-лайн ако го искаш моля те пиши ми на съобщение и в понеделник ще го изпратя.
P.S. Ако някой др. го иска също може да ми пише. Като мога да го предоставя най-рано в понеделник кода.

# 386
В хиполенд има 10% отстъпка, ако платиш с карта на ДСК
Вече не. Не е преподписан договора. Така ми казаха преди 2 седмици

# 387
  • Сливен
Бях пуснала в темата преди дни код за 10% за Хиполенд валиден до 31.08

# 388
X125DB8SCA8W код за Хиполенд само онлайн   10%отстъпка

Този, ако е - излиза ми невалиден

# 389
Карта за лоялност на Златна рибка само от физически мгазин ли може да се вземе. Така разбирам от сайта, но дали е така реално?

Общи условия

Активация на акаунт