Намаления – Лято / Есен 2021 г.

• 121 118
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Някой знае ли за озон код? Благодаря предварително!

Clash5
За игри и аксесоари

Clash5PC
За техника

# 362
  • Street of Dreams
Имам ваучер за Озон за 30 лв и вече половин година се чудя как да го оползотворя. Книги за четене на български не ме интересуват, друго интересно не съм видяла. Вие книги ли купувате?

# 363
По принцип купувам почти единствено книги, по-рядко други неща. Купувала съм и играчки, количката на детето и др. В случая питах заради позната, аз обикновено чакам намаления, а там не се комбинират други отстъпки.

# 364
Аз поръчвам книги, учебници с отстъпка о безплатна доставка, играчки, гейминг аксесоари - сега трябва да поръчам клавиатура, че сме рожденици и си е избрал подарък Grinning
Ако измислиш как да ти помогна за ваучера ми пиши.

# 365
Най-често игри и неща за малката взимам от там.

# 366
Аз последно взех една колонка за слушане на музиказ че моите деца само така им пускам. С микро сд за 36 лв. Пише, че издържа 10 часа батерията

# 367
  • Street of Dreams
Благодаря за отговорите. Тъй като и деца нямам, нямам засега приложение за ваучера. Ще проверя до кога е валиден и ако продължа да не намирам нищо, бих го подарила.

# 368
Аз съм поръчвала постери, на Рейзър една светеща подложка, работи си без грешка, значки, сборници, пъзели, игри, дженга, сега дебна раница някоя ако изпадне изгодно, ако не ще купя като му дойде вермто. Каквото съм взела всичко си ми харесва.

Благодаря за отговорите. Тъй като и деца нямам, нямам засега приложение за ваучера. Ще проверя до кога е валиден и ако продължа да не намирам нищо, бих го подарила.

Има шишета за вода интересни, преди време ги бях гледала, също и някаква раница може да си вземеш. Аз например ползвам раница уикенда задължително,  абе има за какво да се наместят 30 лева Simple Smile

# 369
Имам ваучер за Озон за 30 лв и вече половин година се чудя как да го оползотворя. Книги за четене на български не ме интересуват, друго интересно не съм видяла. Вие книги ли купувате?
Има и чуждоезикови книги, щом на бг не са оферта.

# 370
Карта памет за телефона може да си поръчаш

# 371
  • Бургас
Или нещо за подарък.

# 372
Сила:
Над 7000 намалени артикула!

($)5% ДОПЪЛНИТЕЛНА отстъпка на ЦЕЛИЯ каталог!

($)Въведи код BF5 или покажи това съобщение във всеки един физически магазин!

(thinking)*Периодът на допълнителна отстъпка и количествата на продуктите са ОГРАНИЧЕНИ*

СИЛА БГ - Твоят магазин за хранителни добавки!

Вчера забравих да пиша, ме кодовете за Озон са временни и ако не работят ще вляза да видя новите.

# 373
Аз вече си поръчах магнезий от намалението на Сила.
А като гледам цените по аптеките ме хваща бяс, че ни прецакаха така с Iherb.

# 374
Аз вече си поръчах магнезий от намалението на Сила.
А като гледам цените по аптеките ме хваща бяс, че ни прецакаха така с Iherb.

Какъв е случаят с Iherb? Не съм пазарувала скоро и май съм пропуснала Thinking нещо.

Общи условия

Активация на акаунт