Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 74

• 49 365
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Незнаех,незнаех,ето кой не си прави ноктите 😉

# 151
  • София
Имате ли впечатления от този ФДТ, дали е подходящ за светла,смесена кожа, непроблемна, 40+? Искам кожата да изглежда сочна, а не напудрена. Благодаря!

# 152
Не съм го ползвала и не мога да дам мнение, но виждам, че пише матиращ.
Ако искаш да стои по-сочно, търси да пише озаряващ или нещо подобно.

# 153
  • Асеновград
Обезмаслител за нокти имах предвид, трябваше да се уточня, но мислех че всички ще се сетят, моя грешка. 😄 но те са два вида -киселинен и pH, затова уточних че трябва да е киселинен, той ми помогна, другия няма да има такъв ефект. Simple Smile)

# 154
  • Пловдив
Благодаря много момичета за отговорите Simple Smile. Питам така често защото все нищо не ми помага, а защото съм давала няколко пъти по 25 и повече лв за лак против гъбички и ефект нямаше никакъв. Сега пък вече самият нокът няма никакъв растеж незнам дали ще мога да успея с някое от нещата да постигна нещо, явно ще трябва да почна да капя под нокътя, но незнам как точно ще го правя

# 155
Препоръчайте ми автобронзант до 20 лева, който мога да закупя от дрогерия/аптека. Моля без марката на дм.
Гледах в лили пяната на гарниер и другаде лосиона на лореал.

# 156
Използвали ли сте ампулите за коса на Farmona herbal care - aмпулите за много увредена коса? От много време ги гледам в makeup bg, но видях, че ги има и в Лили и се чудя дали да си ги взема.

# 157
  • Бургас
Препоръчайте ми автобронзант до 20 лева, който мога да закупя от дрогерия/аптека. Моля без марката на дм.
Гледах в лили пяната на гарниер и другаде лосиона на лореал.
Серията на Евелин Brazilian Body. Има я и в Лили, и в ДМ, и на други места.
В makeup.bg може да видиш различните продукти
https://makeup.bg/product/464960/

# 158
Пяната на гарниер постига хубав равномерен тен, но на мен ми жълтее. Попринцип съм с топъл подтон, може и от това да е.

За дрогериен не се сещам, но около 23 лв е nkd skn от notino, имам цвят dark.
Получава се хубав тен, не става на петна при правилно нанасяне. Издържа ми около 5 дни, пада равномерно.

# 159
Може и да не е по темата, но не знам къде да питам:

Има ли сайт където да мога да проверя дата на производство на грим козметика Eveline? В Checkfresh не може.

Благодаря

# 160
Взех си на Евелин лосиона за тен, имаше и пяна, на нея пишеше, че е за експресен тен с трайност до 10 дни, а аз не искам така от раз, предпочитам да си го нанасям всеки ден и да става плавно, за да да дозирам, както на мен ми харесва. Ще пробвам тези дни, искам краката ми да изглеждат добре за пола, много са бели, а слънчев тен няма да хващам и няма да се пека. Пише, че не мирише лошо, като обичайните автобронзанти. В дм я намерих за 11 лева.

# 161
Да похваля серията на Velnea professional страшно съм доволна от маската за къдрава коса с кокосово масло, балсама за къдрава коса с кокосово масло   ии тази маска е уникална но не я намирам вече

# 162
  • Light of Zartha
Аз си взех пяната за тен. Супер е, само трябва да се внимава с ръцете. Мият се веднага и няма проблеми иначе стават жълти. Нанасям без ръкавица и става равномерно.

# 163
От години ползвам автобронзанта на Palmer's. Струва около 18лв, купувам го от Лили. Аз съм доста бяла и с него постига равномерно и приятно потъмняване. Мирише на какао, нанася се добре и не ставам на петна.

# 164
А не цапат ли дрехите тези бронзанти и нужно ли е ексфолиране преди нанасянето му? Никога не съм ползвала такива неща.

Общи условия

Активация на акаунт