Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 74

• 49 176
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
До мамите с по малки дечица успявате ли са си сложите грим преди да излезете ? От както детето проходи забравих да се гримирам постоянно ми е по задника реве пищи слагам крем и слънцезащита и излизам по най бързия начин честно казано преди това задължително грим и прическа си правих и много ми липсва това но изобщо не успявам сега ...

# 406
Уха,ела ме виж.Слънцезащита,ФдТ,пудра,руж,сетинг,червило.Без грим не излизам никога даже и до магазина

# 407
  • Deutschland
Аз с три деца ще замълча. Само трупам козметика

# 408
  • Варна
Lilly Варна до Шадраваните. Новооткрития магазин е заредил нова марка Wibo.
Направих няколко снимки. Имат интересни неща и цените им са подобни на Ревлон.

Скрит текст:

Хайлатъри, суочове по ред на снимките
Хайлайтърите са с putty формула и ситен брокат
(Снимала съм тези в картонените кутии)

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Цялата колекция Juicy. Лек цвят, напомнят water текстурата на едни стари червила на Maybelline
Скрит текст:

Ружове
Скрит текст:

Имат много хубав конториращ светъл жвят
Скрит текст:

Суочове на някои бронзъри, но леко изтрити
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Допълвам две палитрички

Скрит текст:
[

Скрит текст:

Има и още доста продукти, но беше лудница

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 13:51 от viksdesire

# 409
До мамите с по малки дечица успявате ли са си сложите грим преди да излезете ? От както детето проходи забравих да се гримирам постоянно ми е по задника реве пищи слагам крем и слънцезащита и излизам по най бързия начин честно казано преди това задължително грим и прическа си правих и много ми липсва това но изобщо не успявам сега ...
Дъщеря ми е на 2.7г , оправям се за няма и 5 мин,  бб крем, руж ,спирала и червило. Нищо не съм променила от преди раждането. Тя се занимава с нещо около мен, докато се оправя набързо.

# 410
При мен всяко нещо което взема в ръката си го иска като не го дам рев и тръшкане ..

# 411
Ехааа,това Лили скоро го видях аз,а на това до Черно море дали има Вибо?
При мен всяко нещо което взема в ръката си го иска като не го дам рев и тръшкане ..
Период е.Моята тоалетка е с четири чекмеджета и е висока към 1.50,отгоре има огледало и там се оправям.Иска да ровичка като отворя,но вадя бързо каквото ми трябва и затварям.По принцип ми беше зор косата,защото бях с къса седем години и я пуснах като забременях,защото с бебе е трудно да се клепам с пасти и да я оправям.Едно кукуригу и айде ,сега пак я отрязах ,понеже е по-разбрана .Но и аз се гримирам за 10 мин ,ако бързам само пропускам фдт.
Фрау,аз мислих че си с две ....

# 412
  • Deutschland
Третото е на две години

# 413
Аз много обичам парещи гланцове любими са ми.Колкото повече пари ,толкова повече го любя 😂.Имам от предните на Есенс ,но не знам дали вече е изветрял или такъв си е бил изобщо не е парлив,но е плътен,  лепкав си е.
Аз много тъжа,че Римел си заминава.Тъкмо си открих фон дьо тен, стана ми любим и те изчезват.

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 16:31 от Morkovel99

# 414
Аз много обичам парещи гланцове любими са ми.Колкото повече пари ,толкова повече го любя 😂.Имам от предните на Есенс ,но не знам дали вече е изветрял или такъв си е бил изобщо не е парлив,но е плътен,  лепкав си е.
Аз много тъжа,че Ревлон си заминава.Тъкмо си открих фон дьо тен, стана ми любим и те изчезват.
Как така заминава, къде отива, недей моля те! Ползвам само техен ФДТ, да се запасявам ли?

# 415
И аз успявам само със слънцезащита да се намажа и потеглям, много рядко имам лукса да сложа спирала и очна линия. Много ми липсва да се гримирам и да си правя прически, напоследък се чувствам страшно занемарена. Преди месец ми се роди второ детенце, а каката е на 3, но мисля, че трябва въпреки всичко да намираме време и за себе си - работата и децата няма да избягат Grin

# 416
Извинете ме,сега видях какво съм написала. Не Ревлон,а Римел прочетох в една тема, че се изтеглят от Бг пазара.
Ако мога сега ще редактирам поста си.

# 417
Извинете ме,сега видях какво съм написала. Не Ревлон,а Римел прочетох в една тема, че се изтеглят от Бг пазара.
Ако мога сега ще редактирам поста си.
Успокоих се! Smiley

Въпроси към ползващите бронзанти:
- Как си намазвате гърба сами?
- Докъде се мажете? Някак ми е странно да се омажа цялата, а лицето не.
- Оцветява ли дрехите?
- Някой нанасял ли е успешно бронзант без ексфолиране?

# 418
При мен без хубаво ексфолиране на краката ставам на петна. На други части където кожата е по-мека нямам този проблем. Не всички оцветяват дрехите. Гърба до където стигна Joy Лицето ако ще мажеш внимавай да не го докараш като маска, обикновено в началото на лятото лицето е малко по-тъмно от краката, които не са виждали слънце цяла зима и пролет.

# 419
При мен без хубаво ексфолиране на краката ставам на петна. На други части където кожата е по-мека нямам този проблем. Не всички оцветяват дрехите. Гърба до където стигна Joy Лицето ако ще мажеш внимавай да не го докараш като маска, обикновено в началото на лятото лицето е малко по-тъмно от краката, които не са виждали слънце цяла зима и пролет.
Май ще заложа на солариума, като си знам късмета ще стана като петниста хиена.

Общи условия

Активация на акаунт