Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 40

• 72 356
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, може ли да ми препоръчате къде в Бургас мога да сложа ботокс и филъри? Живея в Германия в момента и искам по време на отпуската ми да използвам и да го направя това в България.

# 406
  • в 1001-та нощ
Здравейте,
Бих искала да си поставя филър в устните и аз- за първи път ще ми е и се колебая къде да отида, моля споделете мнения от вашият опит- искам съвсем естествен ефект .Благодаря Ви предварително!

Волифт / Михайлов / Скин лайн

Все пак, където и да отидете - консултирайте се с лекаря, който има опит и познава продуктите, с които работи.

# 407

Волифт / Михайлов / Скин лайн

Все пак, където и да отидете - консултирайте се с лекаря, който има опит и познава продуктите, с които работи.
[/quote]

Много Ви благодаря Алена, ще потърся къде се намира.

# 408
Здравейте, момичета Blush
Нова съм и не съм писала тук, а честно казано не смея да задам този въпрос на лекар към момента. От няколко месеца правим опити за бебе, но исках да попитам какво мислите за поддържането на хиалуроновата киселина в устните по време на опитите, тъй като скоро наближава времето, в което по принцип трябва да си сложа 0,5 мл за поддръжката, но ние правим опити и не знам какво да правя?! Още повече, че без да се усетя вече си записах час, а поглеждайки по-късно установих, че предполагаемата ми овулация трябва да е 3 дни след това.
Бихте ли ме посъветвали и дали мнение? Благодаря!

# 409
Здравейте,
Бих искала да си поставя филър в устните и аз- за първи път ще ми е и се колебая къде да отида, моля споделете мнения от вашият опит- искам съвсем естествен ефект .Благодаря Ви предварително!

И аз подкрепям Алена - последния път сложих 0.55 Juvederm Volift, но аз ходя във VDerm. Както и да е, доста приятен и естествен резултат. Но не очаквайте чудеса с 0.5мл филър, особено при първо поставяне. Едва забележимо ще бъде. Ако искате някакъв по-видим резултат, си трябва 1мл.
Успех Simple Smile

# 410
  • в 1001-та нощ
Здравейте, момичета Blush
Нова съм и не съм писала тук, а честно казано не смея да задам този въпрос на лекар към момента. От няколко месеца правим опити за бебе, но исках да попитам какво мислите за поддържането на хиалуроновата киселина в устните по време на опитите, тъй като скоро наближава времето, в което по принцип трябва да си сложа 0,5 мл за поддръжката, но ние правим опити и не знам какво да правя?! Още повече, че без да се усетя вече си записах час, а поглеждайки по-късно установих, че предполагаемата ми овулация трябва да е 3 дни след това.
Бихте ли ме посъветвали и дали мнение? Благодаря!

Колкото и това да е "безобидна" манипулация и да е поредното освежаване - рискове винаги има. Например от алегична реакция. Представи си и да си заченала току що и да преживяваш това. Ако е много важно да го направиш - по-добре отложи часа с 3 седмици, когато ще си направила ранен тест и ще знаеш има ли бебе или не.  Ако няма - по-добре го направи тогава - досатъчно време преди следващата овулация.  Ако има бебе - устните остават на заден план - до след 1-2 години Simple Smile Но най-хубавото предстои Simple Smile

# 411
Здравейте,

И аз подкрепям Алена - последния път сложих 0.55 Juvederm Volift, но аз ходя във VDerm. Както и да е, доста приятен и естествен резултат. Но не очаквайте чудеса с 0.5мл филър, особено при първо поставяне. Едва забележимо ще бъде. Ако искате някакъв по-видим резултат, си трябва 1мл.
Успех Simple Smile

Мен реално ме е страх точно от това да личи много 🙈

# 412
Утре съм на поставяне на филър сХК, но все още херпесът ми не е заздравял на 100%. С коричка е , не ме боли, не расте, на минаване е като цяло. Дали ще ме върнат 😩

# 413
Аз за устни последно съм доволна от Stylage M. Много непознато ми звучеше, но филърът е страхотен.
Не е супер мек, като Жувидерм, който си мислех, че харесвам, но устните ми стояха като гъба, но не е  и много твърд, колкото да държи форма. Бих казала, че е пластичен.
Значи той и Белотеро са ми фаворитите.

# 414
  • в 1001-та нощ
Утре съм на поставяне на филър сХК, но все още херпесът ми не е заздравял на 100%. С коричка е , не ме боли, не расте, на минаване е като цяло. Дали ще ме върнат 😩

Аз бих изчакала.

# 415
Здравейте, филър Juvederm Ultra Smile какъв се води мек, твърд?
Стават ли с него естествени устни?

Питам понеже искам да си сложа при Трендафилова филър, но там клиниката иска да си платиш 1 мл., а за мен това е много и този е единствения който е 0,55 мл, + още два филъра, които са 0,60 мл., но са ми неизвестни (Belotero lips contour и
Belotero lips shape)

Аз съм с него и е най-прекрасният мек и хидратиращ филър. Устните стават страхотни.

Иначе аз ходя на почистване на лице и няма проблем с филърите. Но бустера понякога ми се разгражда.

# 416
Доколкото знам от моята приятелка козметик, не трябва да се слага филър при наличието на херпес (знае това от дерматолог, който работи в определени дни в салона и). Отделно друга приятека имаше големи проблеми точно заради това, че е имала херпес, макар и отшумяващ като са и сложили хиаурон в устните. След няколко дни устните и започнали да се подуват нетипично, да болят. В резултат се опитваха да разредят хиаурона. Доста зор видя.

# 417
Вече ми стана ясно защо положението в Amber Club e толкова зле. То се оказа, че там всички са "звезди" (не го пиша пренебрежително), хаха. Сигурно на повечето от вас ви е известно, но аз не следя родния шоубизнес и не съм наясно кой е известен, кой е бил и какви са им филмите. Управителката е била участник в Big Brother, "шефката" е женена за богат мъж,  основните клиенти на лекарите там са предимно от хай-лайфа... и т.н. Вече всичко си идва по местата. Трябвало е да проуча мястото много по-добре преди да отида. Разбирам и защо д-р Манолова не работи вече там, както и други лекари и професионалисти. Клиника Reverse са класи напред пред тази пародия (казвам го без извинение) на студио за красота.

# 418
Моят лекар ми е казвал напълно да изчезне и чак тогава да ходя. Не мисля, че има лекар, който би работил пациент с херпес, най-малкото поради евентуална асиметрия.

# 419
  • Пловдив
Миналата неделя, сложих ботокс в гневната и около очите. При мен издържа около година, точно миналата година по същото време слагах пак. Много съм доволна от резултата, лицето изглежда освежено, бръчките между веждите са напълно изгладени. Комбинирах процедурата и с една ампула Радиес, разделена между двете половини на лицето. Там ефектът се разгръща във времето, ще му трябва поне месец. Д-р Валянова направи процедурите, мога с ръка на сърцето да я препоръчам. Доста дами писаха преди време в темата, недоволни от ботокс, който не ги е хванал.
В издирване съм на процедура за заличаване на стари стрии по дупето. Колебая се между Вива и лазер. Някой с опит?

Общи условия

Активация на акаунт