Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 40

• 72 316
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Еми да, масово се предлага филър в брадичката, щото да "уравновеси" еди си какво. Това ме изумява.
Значи, много е важно защо и как се слага.Аз имам и много добре ми стои, никой не забелязва,че е слаган.
На 43г много добре оформи лицето, което леко усвисва и променя формата.
Ще пусна снимки ако ви е интересно.

# 481
Еми да, масово се предлага филър в брадичката, щото да "уравновеси" еди си какво. Това ме изумява.
Значи, много е важно защо и как се слага.Аз имам и много добре ми стои, никой не забелязва,че е слаган.
Може ли снимки?

# 482

И аз искам да видя снимки, че се чудя за един Радиес и не знам какво да правя.

# 483
На първа снимка съм две седмици слвд фул фейс(Радиес(втори път през 12м.)филър в брадичка(2мг

Не ме цитирайте,ще изтрия после

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 10:07 от ДХ3

# 484
  • в 1001-та нощ
Доста видимо лифтиране. Проблемът с брадичките е модата на изостряне.

# 485
Доста видимо лифтиране. Проблемът с брадичките е модата на изостряне.
Именно!При мен няма такова, само баланс на лицето.

# 486
Ехаа, ДХЗ, нищо не личи че ти е пипано, супер си! Да ти кажа и преди корекциите доста си добре. И на мен ми казват, че имам нужда от брадичка, за да обере също и отпуснатото отдолу, чудя се колко издържат тези брадички.

Да попитам и за пустите баркод бръчки, които са тръгнали да ми се заформят, дали едно лифтиране на бузите би ги опънало или си трябва ботокс за там?

# 487
  • Варна
ДХЗ, изглеждаш прекрасно и преди процедурата, аз честно не намирам разлика при брадичката, но ти си знаеш:hugs:. Лифтирането се вижда, не мога да преценя ролята на филърът в брадичката.
Както каза Алена, проблема е с това издължаване, много модно сега.
Под една снимка на устни се разрази спор правилно ли бил поставен продукта или не, според някои момичета бил поставен извън контур, вие какво мислите за тези устни?

# 488
Ехаа, ДХЗ, нищо не личи че ти е пипано, супер си! Да ти кажа и преди корекциите доста си добре. И на мен ми казват, че имам нужда от брадичка, за да обере също и отпуснатото отдолу, чудя се колко издържат тези брадички.

Да попитам и за пустите баркод бръчки, които са тръгнали да ми се заформят, дали едно лифтиране на бузите би ги опънало или си трябва ботокс за там?

Допълвам въпросите ти с още няколко -

Да речем ми се наложи във времето да сложа филър в брадичка?
Калво се случва след това ?
Вярно ли е, че мигрирал и ставало като двойна брадичка?
На колко време се поставя?

Относно горните устни, да разлят е според мен филъра и горната устна в профил е напред, тип пате. Иначе в анфас, не са лоши, смисъл няма бучки, равни, пухкави.

# 489
  • София
вие какво мислите за тези устни?

Ужасни са!

А ДХЗ изглежда прекрасно.

# 490
  • в 1001-та нощ

Няма да ги опъне.

# 491
Според мен е разлят филърът.

Не мигрира при мен нищо .С моя лекар сме на мнение,че брадичката “Баба Яга” са ужас и не целяхме да е изявена, а да балансира V образната форма на лицето, което се губи с възрастта(моята е 44г. вече)
На колко време се поставя зависи от това как го абсорбира организмът, но аз не искам да прекалявам с тях и съм решила мm  максимум 1 път годишно.Устните ми са правени преди 1,5г. и мисля чак края на лятото да ги освежа.

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 10:08 от ДХ3

# 492
ДХЗ, изглеждаш прекрасно и преди процедурата, аз честно не намирам разлика при брадичката, но ти си знаеш:hugs:. Лифтирането се вижда, не мога да преценя ролята на филърът в брадичката.
Както каза Алена, проблема е с това издължаване, много модно сега.
Под една снимка на устни се разрази спор правилно ли бил поставен продукта или не, според някои момичета бил поставен извън контур, вие какво мислите за тези устни?

Изглеждат прекалено изкуствено според мен.От пръв поглед си личи, че е поставян продукт.....бая продукт. Не са толкова зле, но не са естетични . Като подути седят

# 493
Здравейте, през ноември м.г. сложих в назолабиални филър Saypha. Получи се добре, но отстрани около устата, където запълнихме, ми се появиха неравности, които се напипваха. Сега вече виждам, че тия бръчки си търсят ново място и се образуваха нещо като "възглавнички" (в червеното кръгче на снимката). Лекарят,  който ми постави филъра, каза да си правя масаж на мястото с неравностите, но мисля че не помага особено.

Според вас какво би помогнало за "изглаждане" на мястото, пък и на цялостно лице - друг филър, мезотерапия, радиес, или нещо друго?

# 494
Отвратителни устни. Моят най-голям кошмар.

Общи условия

Активация на акаунт