Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 40

• 72 269
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • в 1001-та нощ
Вероятно, за да няма реакция на организма. Позва се и ско се прилагат повече филъри. Довери се на лекаря.

# 646
  • София
Периодично можеш да приемаш дражета ХК, да избягваш горещи процедури и нагряване.

Aлена, може ли да дадеш съвет за дражете ХК, ако имаш изпитани такова. На пазара със сигурност има много, но все пак.

Последна редакция: нд, 18 юли 2021, 18:31 от Мaksy

# 647
  • в 1001-та нощ
ХК в организма има не само в кожата, но и в очите в ставния хрущял. Когато се приема "каква да е" - най-често се използва за ОДА. Такава, която се усвоява в кожата ми е известна само на Source Naturals - https://www.sourcenaturals.com/products/GP1671

Коментира се, че когато се инжектира ХК, ако в организма има дефицити - той си дърпа от инжектираното в-во, за да ги запълни  Дали е възможно не мога да кажа.

За другите дефицити в организма съм взимала на Doctor's Best и на Solgar.

# 648
Аз също пия тази вече втори месец и съм доволна. Доста добър продукт.
Като стана дума за херпеси - преди много често ми излизаха. Откакто имам филър и край. Може и да няма връзка, обаче факт в моя случай. Това, разбира се, няма връзка с такива появили се веднага след процедурата поради стрес на зоната.

И въпрос - при хиаулоронидаза някой знае ли дали трябва да се прилага кортекостероид (защото получих такава информация) или друг препарат?
Не съм прилагала, въпреки че съм правила хиалуронидаза. Чувала съм от мои близки, че при поставяне на филър по - трудно излизат херпеси. Не че е невъзможно, но е много рядко, пък дали наистина е така не знам.

# 649
Здравейте,

Исках да питам дали някоя от вас е махала спукани капиляри по краката си с лазер.
Аз имам МНОГО... по целите крака.
Ще излезе скъпо да ги махна, но бих го направила, ако резултата е добър и издържи известно време.

# 650
  • в 1001-та нощ
Безсмислено е. Ще унищожиш видимите, но тогава ще се "спукат" съседните.

# 651
Здравейте,

Исках да питам дали някоя от вас е махала спукани капиляри по краката си с лазер.
Ще излезе скъпо да ги махна, но бих го направила, ако резултата е добър и издържи известно време.
И аз се интересувам, бях чела добър отзив от лазерът в Хил Клиник, но ми се искаше повече информация. Майка ми преди години си прави склеротерапия, но освен, че е болезнено не видя никакъв ефект....

# 652
Аз се интересувам за лазерни процедури, които да борят капилярите по лицето.
Но най-добре през есента за тях, нали?

Някой пробва ли вече процедурата за почистване Dermaclear  моля за отзиви .

# 653
  • София
Аз се интересувам за лазерни процедури, които да борят капилярите по лицето.
Но най-добре през есента за тях, нали?

Някой пробва ли вече процедурата за почистване Dermaclear  моля за отзиви .

Точно така, есента се прави, аз също трябва да мина за лазер заради капиляри по лицето и зачервявания от розацея , доколкото знам PDL лазер се прави в такъв случай, но има още да разучавам.  Хвалена клиника за такъв вид процедури е Lege Artis.

# 654
Аз съм във Варна и не знам къде да отида.

# 655
  • в 1001-та нощ
Здравейте,

И аз се интересувам, бях чела добър отзив от лазерът в Хил Клиник, но ми се искаше повече информация. Майка ми преди години си прави склеротерапия, но освен, че е болезнено не видя никакъв ефект....

Аз ходих на консултация много отдавна. Бяха взели нов лазер. Ванеска беше откровена, че освен болезнено, е и безсмислено. Но можете да се консултирате. По-добре грижа за самите капиляри и укрепване на стените им, доколкото е възможно, вместо да топиш едни, а да се пукат съседните.

# 656
Здравейте,

Аз ходих на консултация много отдавна. Бяха взели нов лазер. Ванеска беше откровена, че освен болезнено, е и безсмислено. Но можете да се консултирате. По-добре грижа за самите капиляри и укрепване на стените им, доколкото е възможно, вместо да топиш едни, а да се пукат съседните.
Съгласна съм, особено когато го има предразполагщия фактор. При мен няма нови, а тези по бедрата ми се получиха преди 3 г от работа по 12 часа на крак... Дано има решение...

# 657
Здравейте отново нали може върху вече устни с хилаурон да се сложи и хилауронов гланц отгоре ,който уголемява пак??? 😀

# 658
  • в 1001-та нощ
Може

# 659
Здравейте отново нали може върху вече устни с хилаурон да се сложи и хилауронов гланц отгоре ,който уголемява пак??? 😀
Хиалурон Simple Smile
Може, защо да не.

Общи условия

Активация на акаунт