Весели ритничета от ОКТОМВРИйските мъничета! - Тема 8

• 34 476
  • 773
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, тъй като ми е трето дете и ще имам много дрехи, които трябва да изпера и съм се за гледала в препарати за пране. С големия перях със Сано, но за съжаление преди 12 години качеството му беше друго. С малката сменях и така и не бях доволна от нищо кой знае колко, освен от един Ариел бебе, който си домъкнах от Гърция. Вие с какво перете бебешки дрехи?

# 496
Добро утро, коремчета!
Как сте?Усещате ли бебчетата активно вече?Снощи ММ я усети за първи път, е какъв шок..аз мислех, че ще се зарадва, а той нашия замръзна, колко странно му било, че я усетил толкова силно.Мъжете понякога имат страшно неадекватни реакции просто.🤣

Аз влизам специално, за да ми дам един линк.

https://babyprofi.de/GB-6in1-Kinderwagen-Maris-inkl-Wanne-Idan-L … ale-Adapter#false
Ако някоя мама се интересува,  ние поръчахме червения цвят и сме в очакване.

# 497
Само аз ли изобщо не усещам бебчето? Вече толкова много искам да изпитам това чувство, което описвате от седмици, но при мен нищо. С предна плацента съм и четох, че е нормално, но все пак. Иначе съм в 18+6.

Момичета, при кой сте/бяхте на втората ФМ? Има ли някой при Чачева?

# 498
  • София/Севлиево
Слави го перях с прах Тео бебе-най-много ми допадаше аромата ,а и хубаво изпираше.Сега пак ще пробвам с него.Ако ли не ще видя какво ще намеря в ДМ,там винаги има по нещо ,което да ме изненада приятно.

# 499
Ели +1 за ДМ много им обичам препаратите и като цяло нещата
Чери,нормално е щом си с предна аз вчера се филмирах щото не спиташе да рита почти цял ден викам дали нещо му е некомфортно,филмирам си се аз заради този кръвоток все ви мисля,че като зарита много и се ,,мъчи" иначе за Чачева не съм била,но от другата група ,,Искам бебе ни сплоти.." много момичета ходиха и приятелки имам супер доволни,ако говорим за Чачевя от Надежда,по-сопната била ,но нила много добър диагностик

# 500
  • САЩ
За възстановяването и секса, гледам реклами на някакви лазери, а и тук из форума имаше добри отзиви. С няколко кратки процедури се възвръща еластичността, така че не го мислете толкова Simple Smile
Ходих на почистване на зъбите и се оказа че венците са в лошо състояние. Препоръчаха ми антибиотик за жабуркане, но още не съм го взела. Също е много важно да се почистват зъбите и с конец всяка вечер, а даже и след всяко хранене. Препоръчаха и жабуркане със солена вода и електрическа четка за зъби.
Килограмите са само +4-5 засега, но целулита на бедрата се влоши имам болезнени разширени вени на няколко места. Наследствено е, нямало какво да се направи сега.
За раждане и аз много обичам да чета и гледам истории. Питайте и вашите майки, баби и сестри Simple Smile

# 501
  • София
Момичета, тъй като ми е трето дете и ще имам много дрехи, които трябва да изпера и съм се за гледала в препарати за пране. С големия перях със Сано, но за съжаление преди 12 години качеството му беше друго. С малката сменях и така и не бях доволна от нищо кой знае колко, освен от един Ариел бебе, който си домъкнах от Гърция. Вие с какво перете бебешки дрехи?
Аз пера само и единствено с това. Няма никакви аромати, които така или иначе не се препоръчват за бебета.

Малко факти:
- да, скъп е - то е гел, не е течен съвсем... около 30лв е опаковката, но!
- купих първата опаковка, за да изпера всичко преди Яна да се роди. Към днешна дата (за около 2 години) използвам едва трета опаковка. Тя все още не е на свършване дори.
- важно уточнение е, че ние сме със слим пералня, тоест ползвам половин доза при всяко пране. Но дори да ползвах цяла доза, пак излиза адски икономично според мен.

# 502
Всеки момент ще усетиш бебето- сигурна съм 🤞🤗 В началото го усещах само в покой - легнала по гръб или корем 🙃

Само аз ли изобщо не усещам бебчето? Вече толкова много искам да изпитам това чувство, което описвате от седмици, но при мен нищо. С предна плацента съм и четох, че е нормално, но все пак. Иначе съм в 18+6.

# 503
.
За раждане и аз много обичам да чета и гледам истории. Питайте и вашите майки, баби и сестри Simple Smile

Тук има много готини истории https://m.bg-mamma.com/?topic=122253

# 504
Яренце, благодаря! Ще пробвам с удоволствие. В Емаг има голяма гама на марката, препарат за шишета, таблетки за съдомиялна и тн. Там в момента тази разфасовка, която ползваш е около 23лв. Видях, че имат и за бебешки дрехи още един вид препарат с едно китче, ще поръчам и от двете, като свърши моя и ще дам отзив. За мен е важен избора, защото когато малката се роди и уж бях прала всичко, дори нашето бельо с Тео бебе и Сано, след изписването още на следващия ден се събуди с ужасни червени обриви. Та този път искам да подбера максимално най-доброто. Благодаря за препоръката!

# 505
Бих искала да попитам нещо. Така от коментари се обърках. Нали няма нищо лошо ако усещаш по-често и по-дълго време бебето? Защото разбрах, че ако не го усещаш е нормално, малки са, широко им е, но тук някой май нещо беше написал, че като се движи много бебето и се притеснява да не е да се мъчи и да ви попитам дали е така или и това си е нормално.

# 506
Happy,това го написах аз,но аз не съм критерий, защото съм с влошен кръвоток и не знам просто дали достига достатъчно до него,въпреки че вече съм на НМХ и акард,няма лошо бебчо да е активен Simple Smile

# 507
Моето бебе е изключително активно всеки път като ме гледат на ехограф.. така се мята и върти на всички посоки. Просто аз не го усещам. АГ каза, че това си е супер и е напълно нормално, така че не мисля че има повод за притеснения.

# 508

Спокойно, аз въпреки, че съм с втора бременност съм също с предна плацента и едва последната седмица (21гс) започнах да го усещам отчетливо и то предимно вечер. Така, че скоро ще го усетиш и ти:)

# 509
Бих искала да попитам нещо. Така от коментари се обърках. Нали няма нищо лошо ако усещаш по-често и по-дълго време бебето? Защото разбрах, че ако не го усещаш е нормално, малки са, широко им е, но тук някой май нещо беше написал, че като се движи много бебето и се притеснява да не е да се мъчи и да ви попитам дали е така или и това си е нормално.

Напълно нормално е да е активно. Още му е широчко и си се врътка Blush

Общи условия

Активация на акаунт