Нашите цветя - обща тема 9

• 35 555
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Mikey, Angela 61, страхотни сте!!! Много благодаря. Веднага ще предприема мерки и ще споделя като има промяна.

# 91
  • have faith and be patient ..
Страхотни цветове, бях загубила темата.. Записвам се да черпя идеи и информация

# 92
ДамаТрефа,не са в саксия,в градината са. Бяха едно каренце,но се загубиха и сега тук-там са останали по няколко стръкчета. Една комшийка ги е дала на Мм още преди години. Нямам идея за сорта.

# 93
Да покажа и аз едни нацъфтели циганчета

# 94
  • In transit
Три борбени мъничета Heart Eyes

и мушкатото, което подивя след като го преместих на широко.

# 95
Anyone, това са родителите на твоите кактуси

# 96
Досега не съм имала въшки по цветята, но винаги има първи път. Нямам опит и се затруднявам да определя точно каква гадинка е това и какво мога да предприема. А вече вижам по няколко растения и явно са се разпространили. Дали може да ме посъветвате като начало за домашни способи за борба или направо за някакъв препрат? Благодаря предварително.
Скрит текст:

# 97
Spg, това е най-неприятната от всички въшки и трудно се изтребва. За нея бих отишла с тази снимка в агроаптеката за препарат, домашните средства не са ефикасни. Въди се и в почвата и във всяка гънка и пъпка на растението. Трябва си обилно поливане и омокряне с препарат няколко пъти, според упътването. Раздели саксиите, да не ти се заразят всички растения.

# 98

На това в тъмната саксия неме... нещо си (забравих му името) какво не му харесва?

# 99
  • In transit
Spg, това е най-неприятната от всички въшки и трудно се изтребва. За нея бих отишла с тази снимка в агроаптеката за препарат, домашните средства не са ефикасни. Въди се и в почвата и във всяка гънка и пъпка на растението. Трябва си обилно поливане и омокряне с препарат няколко пъти, според упътването. Раздели саксиите, да не ти се заразят всички растения.
Това на памуклийка ми прилича или бъркам? Sad

# 100
Зло,много ти благодаря! Дано скоро и аз се похваля с цвят,прекрасни са твоите. 😍❤

# 101
  • Варна
Здравейте, включвам се с питане

най- горните листа на Олеандъра (купен преди месец от Лидл) започнаха да изсъхват. Поливам редовно, наред с всички цветя. Въпроса ми е болест ли е или липса на нещо?
Семенцата ми от Нутела изникнаха Жълтуша и Кученце
Скрит текст:
Няколко вида петунии, част са ми от миналата година, отгледани от семенца
Скрит текст:

Орхидея, подарена ми за Коледа, която цъфна отново
Скрит текст:
И не на последно място, черита които вече имат и цвят, комплект със семенца от Лидл
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 12:43 от k_savova

# 102
k_savova, в червената петуния ми останаха очите, прекрасни са Heart по колко корена в сандъче си сложила? Аз слагам по три, но не мога да получа такъв ефект.

# 103
Ето вече и първите цветове се отвориха. Обожавам ги тея кактуси

Не съм сигурна обаче дали тази година ще имат много цвят, след миналогодишния бум от по 8-10 цвята на растение, сега са доста по-скромни.

# 104
  • have faith and be patient ..
памуклийка видя ли , директно хвърлям всичко .. 2 години се борех , беше ми превзела всички цветя на терасата ... изхвърлих всичко , сменях пръстта ... абе луда работа , лично аз не можах да я преборя ...голяма гад !

Общи условия

Активация на акаунт