Нашите цветя - обща тема 9

• 35 561
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • София
ЗЛОДЕИДА, заради теб ще започна да гледам кактуси🙂 Много са красиви!

# 106
Изчакай да пуснат бебета и ще ти подаря!

# 107
  • Карлово
Ако видиш моите ще се откажеш.Grin
Скрит текст:

Аз всъщност, не обичам сукуленти, но дъщеря ми мъкнеше и какво да правя, гледам да оцеляват.

# 108
  • Варна
k_savova, в червената петуния ми останаха очите, прекрасни са Heart по колко корена в сандъче си сложила? Аз слагам по три, но не мога да получа такъв ефект.
По 3 корена съм сложила, от Кауфланд ги купувах за 1.99лв, както и тези с бялата линия, но те са ми на 2 седмици. Всички бяха с 3-4 листенца и пъпки като ги взех. Даже сега ми се струват, че са нагъсто. Гледам ги на остъклен западен балкон и поливам през ден, всяка седмица им слагам тор за петунии. Абе мерак са ми Wink

# 109
Минах в градинарската тема да се оплача, да мина и тук Satisfied

Адениумчета садих, неочаквано бързо поникнаха, мини-боабабчета бяха, зеленички, дебелички, радост Two Hearts

Два дни гря слънце, захласнахме се по градински терзания, не ги погледнах. Отварям най-после, а те вече сварени като аспержи Scream Имам само едни непоникнали, ще изчакам още малко дали ще се събудят, ако не ще си взема нови семенца, проблемът е че исках да ги почна отрано, че да не са съвсем хилави като дойде зимата. Тамън щях да изчуруликам колко лесно се гледат и бух! опровержение Open Mouth

Нагледах се на мушки у вас и се изкуших да си поръчам едно екзотично с някакви стърчащи цветове, но беше на разпродажба и ще видим колко сритано ще дойде. Голямо сте вдъхновение Hands Plus1 Nature Sparkles 

И цъфтящите кактуси са прекрасни, нямат омръзване Hug

Белия божур на Sunny29 е прекрасност огромна, не бях виждала бял, представям си какво е цял храст такива цветове Heart Eyes

У нас бели дребосъци, срамежливи, едното дори се е скрило под роза

Анемонките също са се гушнали с другарче, то в тия несезонни студове си е необходимост Rolling Eyes Червената не върви много, сините са много по-буйни някакси.

# 110
  • София
Ако видиш моите ще се откажеш.Grin
Скрит текст:

Аз всъщност, не обичам сукуленти, но дъщеря ми мъкнеше и какво да правя, гледам да оцеляват.
ДамаТрефа, като мини оазисче са. Не ме отказА! Simple Smile
Направо ме зарибихте хахахаха.

# 111
Bubabuba666, Много ти е порастнала бегонията. Прекрасна е. Моите са още малки, но има време. Simple Smile
Благодаря, Mikkey. Аз сложих три грудки, едната си замина бързо, втората поникна, вървеше добре и изведнъж се счупи. Сложих я във вода и пусна коренчета. Сега е момента да ви питам дали е готова да я засадя, или да изчакам още да пораснат корените

# 112
Да не си помислите, че имам само кактуси Grinning

# 113
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
бубата, засаждай. Simple Smile
предвиди и някаква опорка, че е височко.

злодеида, зло да те забрави. с тези китки ме върна назад във времето.

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 18:59 от st. Dobri

# 114
Аз едва ли ще дочакам цвят на кактус, но видях такъв на крокодилското алое.

Стефанотиса засега държи всички нови пъпки. Напоследък нямам много време за цветята си и колкото по ги “забравям” по-добре се чувстват Simple Smile

# 115
Мерси, Добри, заемам се Simple Smile
Магни, и моите са по-добре без обгрижване Grinning

# 116
Магни, много е готин кактуса.
Злодеида, твоите също.

# 117
  • Бургас
Ох, разкошни цветя виждат очите ми ❤️😍

Тази вечер направих фотосесия на моите цветя. Ще ми е трудно да публикувам всички снимки.

Един корен, а два различни цветоноса. Нямам търпение да ми се разкрие.

Малко кралици

Едно интересно каланхое

Очаквам амарилисът с нетърпение да цъфне

# 118
  • София
Леле, какви красоти последните постове Heart Eyes

# 119
Карз, направо почвай и поляната да залесяваш с цветя, я колко е голяма Simple Smile

С нетърпение чакам да ми дръпнат мушкатата, ама с тия дъждове са подгизнали и нищо не мога да направя за тях, освен да се моля да не са познали прогнозата. Всъщност има някакво частично решение да купим един стелаж и да ги слагам на него, все пак ще са поне малко защитени, но това може да стане евентуално чак уикенда.

Големи красоти имате, момичета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт