UEFA EURO 2020 (11.06 - 11.07.2021) - тема за коментари

• 63 762
  • 1 674
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Другата България
И моите нерви така.
Мразя дузпи.....Imp

# 1 156
Няма да го бия Джиджи,само да хваща🙏🙏🙏🙏🙏
Отивамее,йееее,на финал сме!!!!
Само за Мората ми е жал.

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 00:41 от Bobchita

# 1 157
Италия не заслужаваше финал, Испания им наложи пълна преса и бяха много по добри, преди ми харесаха, но сега  пак се завърнаха в присъщия си стил Катеначо. Може да се каже че ги надхитриха само с една контраатака, но така е във футбола, не винаги красивата игра и по добрия печелят. Утре ще подкрепям Дания, но ако финала е Италия-Англия ще съм за жабарите.

# 1 158
  • Другата България
Юхуууу!
Моята Италия е на финал! Heart

# 1 159
  • Sunshine state
Айде, финал! 🥂 Италия шампион!

# 1 160
Пфф, жалко. Е, надявам се който и да е на финала, да ги бие. Хич не искам Италия да спечели първенството.

# 1 161

П.С. и на мен ми стана жал за Мората... тамън изравни и върна Испания в играта... викам си, ще си оправи реномето... и накрая ги закопа с тая дузпа... да се изнася от Испания, че ще го застрелят някъде...

# 1 162
  • София
ФОРЦААААААААААААА

ФОРЦА РАГАЦИ

ФОРЦА БЕЛИСИМА ИТАЛИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

ААААААААААААААААААААААААААА
6*)()€)_)__+_+)_*§(§*(((((((((((((((((

Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Честито на всички верни фенове на скуадрааааааааа адзураааааааааааааааа

# 1 163
Честито на всички радващи се като мен! Достоен мач, достоен противник, според мен сериозно трениране на психика и техника за дузпи от страна на Италия срещу испанския вратар . Много се радвам, дано утре Дания устиска ! За Мората и на мен ми е жал, твърде много очаквания и отговорности за един преди всичко човек, дано не са така безпощадни...

# 1 164
Много са ми интересни като почнат - няма никаква логика. Пичове, футболисти сте, би трябвало да сте наясно, че да играеш защитно също е изкуство.

Много съм щастлива, а италианците много ме изненадаха с дузпите Grinning

А може ли някой да ме светне каква е историята на Мората, та го жалите така Grinning

# 1 165
Мората, милия… За него ми стана искрено жал.
Иначе съм щастлива 💙Макар че не ми беше леко. Обичам си и двата отбора, още помня финала на Еврото 2012. Толкова смесени чувства не съм изпитвала друг път за мач. Тогава се раздвоих - хем много се радвах за испанците, хем ми беше гадно много за Скуадрата. Луда работа 🤡

# 1 166
Тази вечер за Мората ще има от "осанна" до "разпни го".

# 1 167
Fearnot,Мората получава заплахи за живота си,както и за животите на жена си и децата.Като цяло е доста стресиран,ситуацията явно е сериозна

# 1 168
https://www.google.com/amp/s/www.skysports.com/amp/football/news … buse-at-euro-2020 Eто малко за ужаса, който преживява . Футболът е красива, мъжка игра. Така не бива ...

# 1 169
Последната дузпа на италианците трябва да влезе в учебниците като урок по хладнокръвие. Радвам се,  че отиват на финал, но тази вечер испанците бяха по-добри. Ако Англия е другият финалист, Италия ще има сериозни проблеми по пътя към титлата.

Общи условия

Активация на акаунт