UEFA EURO 2020 (11.06 - 11.07.2021) - тема за коментари

• 63 148
  • 1 674
  •   1
Отговори
# 150
Шотландия-Чехия  0:1
Полша- Словакия.  1:1
Испания-Швеция   0:1
За последния по-скоро ми се иска. 😉

# 151
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Шотландия-Чехия  1:0
Полша- Словакия.  1:0
Испания-Швеция    2:1

Приятно гледане, хубава седмица и много положителни емоции на всички. Heart

# 152
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата! ММ отива в командировка и ще използвам времето да погледам мачове.

# 153
Искам Белгия да станат ЕШ

# 154
  • София
Италия е моят фаворит.

# 155
  • София
Искам Белгия да станат ЕШ
На Белгия им е време, защото т.нар. златно поколение не е първа младост.

# 156
От мен малко по-завоалирана прогноза, като Никола Simple Smile
Шотландия - Чехия - 2
Полша - Словакия - 1
Испания - Швеция - 1 (тук с малки колебания за Х)

Хубава седмица на всички!

Simple Smile Точно същите прогнози давам за днес. Все едно ми четеш мислите.
Шотландия - Чехия - 2
Полша - Словакия - 1
Испания - Швеция - 1 без колебания съм тука за Х.

За  съжаление днеска ще пропусна ранните мачове на живо, но после ще по прегледам на запис какво е станало.

# 157
Аз едвам сега догледах Нидерландия и Украйна. Повече такива мачове ни пожелавам Simple Smile

За днес подкрепям Чехия в първия мач. Във втория са ми безразлични. Трудно ми е да избера между Испания и Швеция, но се надявам да има зрелище и интрига.

# 158
  • София
Днес са трудни за прогнозиране мачове, с много подводни камъни, но очаквам равен 1-1 на ранния мач между чехите и гайдарите, 1-0/2-1 за дружина Польска и дано Лева се разпише и за десерт измъчено 1-0 за Ла Фурия Роха.

# 159
  • София
Диаволо, прав си, мачовете са непредвидими. Не знам защо аз хич не отписвам Шотландия, напротив даже.

Относно головете - на това европейско се забелязва тенденция да има голове и се надявам тя продължи. Обяснение може да се търси не само в стила на игра на даден отбор, но и в понатрупалата се умора, което понякога предизвиква повече грешки, помага за повече голове. Да видим.

# 160
  • София
Кои студия и привюта ви харесват повече? На БНТ или на Нова? Simple Smile

За мен, до тук студията на БНТ са по-добри от тези на Нова.
Канят по-интересни и знаещи гости и не забиват толкова много в материята... Да, трябва да го има, но не и прекалено, като при Нова. Това е идеята.
Иначе като допълнителни материали и видеа са горе-долу равни. Даже от Нова пускат по-интересни статистики.
Друго нещо, което се набива на очи до тук е, че доста често имаше технически гафове в студията на Нова. Я пропада връзката, а не могат да се излъчат някои подготвени материали. Насъбраха се няколко такива и прави впечатление.
Като цяло БНТ са и по-разнообразни. Дават кадри на живо от стадионите и около тях, дават феновете. Много по-разчупено и широчко е и в студиото. Нова страдат много от разбиранията на своя шеф на спортната колегия, Боби Борисов, към който нямам нищо против, напротив знае много и е голям фен, но този толкова аналитичен подход към всичко е просто ужасно скучно с непрекъснатото си повтаряне.

# 161
Аз не гледам студиото преди мачовете. Иска ми се, но нямам време.

# 162
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Кои студия и привюта ви харесват повече? На БНТ или на Нова? Simple Smile

За мен, до тук студията на БНТ са по-добри от тези на Нова.

Съгласна съм, студията на БНТ са по-интересни и по-добри.  Харесва ми екипа от водещи и коментатори. За мен студиото преди мача е важна част, която се стремя да не пропускам. Стига да имам време винаги гледам анализите, прогнозите, статистиките и любопитните материали, които са подготвили.  Soccer

# 163
  • София
Определено БНТ.
Изненадан съм, но в Нова, освен всичко, което посочи Диаволо, ги изтъпанват прави на едни банки….и водещия прав.
А в БНТ приятно седнали около една маса-футболна топка или на канапе. И интервютата с гостите вървят по-динамично. Определено БНТ.

# 164
И аз съм твърдо за БНТ, заедно с всичко изброено, ми се струва, че Нова отбиват номера и пускат мачовете основно по Диема.

Общи условия

Активация на акаунт