UEFA EURO 2020 (11.06 - 11.07.2021) - тема за коментари

• 62 277
  • 1 674
  •   1
Отговори
# 975
За Азар се смята че контузията му е по тежка и той със сигурност пропуска мача. Но не се знае, Белгийците не дават никаква информация относно и двамата, и крият в тайна състоянието им, за да не дадат предимство на Италия и Манчини, да са в неведение ще играят ли, което би улеснило Манчини в подготовката му за мача. Но се говори според слухове, че от двамата е по вероятно Де Бройне да го видим, но може и двамата да пропуснат мача, защото Мартинес е казал че не са могли да завършат последната тренировка и не са готови за мача, но не се знае дали е така, или това не са заблуждаващи италианският лагер маневри на Мартинес.

# 976
  • София
За Азар се смята че контузията му е по тежка и той със сигурност пропуска мача.
Скрит текст:
Но не се знае, Белгийците не дават никаква информация относно и двамата, и крият в тайна състоянието им, за да не дадат предимство на Италия и Манчини, да са в неведение ще играят ли, което би улеснило Манчини в подготовката му за мача. Но се говори според слухове, че от двамата е по вероятно Де Бройне да го видим, но може и двамата да пропуснат мача, защото Мартинес е казал че не са могли да завършат последната тренировка и не са готови за мача, но не се знае дали е така, или това не са заблуждаващи италианският лагер маневри на Мартинес.
Ужас! Доста тежки контузии на това първенство май. Де Бройне тъкмо се пооправи и хайде пак.

# 977
   Днес ще съм за Белгия,но смятам,че няма да могат да преодолеят Италия,макар че много ми се иска,защото играят красив и нападателен футбол.Сетих се за оня отбор на белгийците с Ян Кулеманс,Шифо,Пфаф и другите червени дяволи от 1986:)В другия мач...съм за Швейцария и смятам,че може и да отстранят Испания.

# 978
# 979
  • Другата България
Току що колега ме светна, че на утрешния мач на Англия съдиите са.....немци. Joy
Дали е вярно?
Дано е вярно.....

# 980
Току що колега ме светна, че на утрешния мач на Англия съдиите са.....немци. Joy
Дали е вярно?
Дано е вярно.....
Отмъщението се сервира студено.
Joy

# 981
Аз съм за Испания. И за Италия. Белгийците са ми ок, нооо италианският е един от отборите,  които съм харесвала още от дете. С татко, светла му памет, побърквахме майка с викове на техните мачове.
И аз така. Пред голяма дилема съм когато Италия  играят с България. Стискам палци и за двата отбора Simple Smile

Моята прогноза:
Италия тази вечер продължава. Бие с два гола разлика.

Испания се притеснявам да не си вкарат автогол Simple Smile не знам какви щури мисли ми се въртят в главата.
Който и да продължи, нека има повече голове.

Мери, веднага ще пиша, ако Италия вкара гол. Поне повторението да гледаш.

# 982

За съдията съм значи 😂
Ох,скуадра,скуадра,стискам палци моите момчета и дано Донарума е на себе си тая вечер,че не знам направо!
Испания ще продължи,въпреки симпатиите ми към Швейцария и Джердан персонално.

# 983
Съдията видя, че Испания пада и реши да удари едно рамо... Това за мен не беше червен картон Rage

А за немеца на Англия и Украйна Joy

# 984
Аз съм за Испания. И за Италия. Белгийците са ми ок, нооо италианският е един от отборите,  които съм харесвала още от дете. С татко, светла му памет, побърквахме майка с викове на техните мачове.
И аз така. Пред голяма дилема съм когато Италия  играят с България. Стискам палци и за двата отбора Simple Smile

Моята прогноза:
Италия тази вечер продължава. Бие с два гола разлика.

Испания се притеснявам да не си вкарат автогол Simple Smile не знам какви щури мисли ми се въртят в главата.
Който и да продължи, нека има повече голове.

Мери, веднага ще пиша, ако Италия вкара гол. Поне повторението да гледаш.
Оооо, не.  Когато някой, който и да е, играе срещу България, няма дилема. Само нашите! Силни, слаби, мойте хора са си. Срещу Родината никой няма шанс.
А испанците не падат. За това е нужен друг резултат. Давай Испания!

# 985
Абе наште и чеп за зеле не стават,ама наши са си.
За жълт картон беше,подпря ги

# 986
Браво на Швейцария ..дори и да не успеят.Поредният некадърен английски съдия,който сляпо следва правилници и не може да направи една елементарна интерпретация на ситуация-никакъв червен картон,според мен, няма тук.

# 987
Малко не им достига на швейцарците...едно съдийско рамо.

# 988
Зомер направо го разбиха,че е добър добър е.
Съдията се прави на застрелян много стабилно.

# 989
Мхм.. публиката си избра отбор... а коментатора не може да скрие, че е за Испания...

Общи условия

Активация на акаунт