UEFA EURO 2020 (11.06 - 11.07.2021) - тема за коментари

• 63 161
  • 1 674
  •   1
Отговори
# 195
Нещо скучно ми беше, май испанците една идея бяха по-добри, но..няма ли голове нищо не е .
За утре ще викам за Орбан и за ....Кобургите съм решила. Така, да ви дразня, ама и ми се иска да се раздвижат нещата.
Но..най-много ми се иска да отпадне Италия (не ми се сърдете, ама не ги понасям с това връзкарство и все минават метър, много си повярваха нещо) И тук ще е така, наблюдавайте и ще видите.

# 196
  • София
Е, то кой ли не ни е бил Sob Ама някак си шведите много лошо и грозно са ни били винаги. Ето виждам, че има и други, дето така го усещат. Едно време, когато Касияс беше вратар на Испания, много ги уважавах. Сега като се замисля винаги винаги съм симпатизирала на отбори, които имат много добри вратари, а не нападатели и топ звезди. Това Оливър Кан, Буфон, Касиаяс. Да видим на това първенство кой вратар ще блесне Simple Smile

Любим мач Буфон на едната врата, Касиас на другата и ме питат за кой съм. 😁🤪 Първото полувреме за единия, второто за другия. 😂😂😂

# 197
Е, то кой ли не ни е бил Sob Ама някак си шведите много лошо и грозно са ни били винаги. Ето виждам, че има и други, дето така го усещат. Едно време, когато Касияс беше вратар на Испания, много ги уважавах. Сега като се замисля винаги винаги съм симпатизирала на отбори, които имат много добри вратари, а не нападатели и топ звезди. Това Оливър Кан, Буфон, Касиаяс. Да видим на това първенство кой вратар ще блесне Simple Smile
Аз съм така със защитниците. Противно на всякаква футболна логика головете не са ми интересни, интересни са ми как защитниците пазят и тормозят нападателите Joy
За съжаление вече ги няма онези ювелирни защитници, които навремето с едно докосване отнемаха топката.
Но пък снощи затова се изкефих на мача Испания-Швеция. Испанците зор, напъване, положения, атаки и накрая едно голямо нищо Grinning А вратарят на Швеция беше великолепен Heart

# 198
  • София
Е то как да вкараш като  шведите играха целия отбор пред собствената си  врата през по-голямата част от мача.  Паркираха автобуса и край, няма мърдане оттам.

# 199
  • sf
Този антифутбол ми е отврат за гледане.

# 200
И аз мразя като го играят бетонна защита. Харесвам отбори, които се хвърлят с все сили в атака, но трябва да си уверен във възможностите си и да можеш да си го позволиш.

Аз снощи заспах слд първото полувреме, бая ми доскучаха, ама като гледам не съм изтървала нищо.

За днес съм твърдо за Германия, моят фаворит! И за Унгария! Франция и Португалия хич, ама хич не ги харесвам. Прогнози не мога да дам, чакам да се изредят всички по един път, за да придобия представа за играта им.

Фани, и аз не подкрепям Италия. Ще ги хейтим заедно Joy

# 201
  • София
Днес да си пожелаем повече голове, макар да не е сигурно;)). Аз обаче ще бъда твърде смел в Прогнозите днес: Унгария - Португалия 1:4
Франция - Германия 3:1

# 202
  • София
И аз така, симпатизирам на отбори с добри вратари и защитници. Добрият вратар е половин отбор.

Изумена съм от неточността на Мората. То бива, то може .....

Много приятно съм изненадана от чехите.

Хайде днес die Mannschaft напред!

# 203
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Прогноза за днес:   Унгария - Португалия 1:1
                 Франция - Германия  1:0

Нямам търпение за довечера, вълнението по такива първенства при мен е огромно. SoccerHeart

# 204
  • София
И аз съм за Германия днес, Французите са ми много антипатични, нямам представа защо. А Португалците отдавна не ги  харесвам, много са агресивни на терена. Отдавна на съм гледала техни мачове и  се надявам, че Пепе няма да играе, иначе ще има контузени.

# 205
  • София
Аз от французите симпатизирам на Гризман.

# 206
Днес ще викам за Германия и Унгария.
Вчера ме беше яд, че испанците не биха, шведите ми бяха безумно скучни с трескавото пазене на вратата и почти нищо друго с цел да докопаме до 1 точка. Това обикновено го правят отбори, които са за първи път на подобно първенство.

# 207
  • Далечният изток
Унгария - Португалия 2
Франция - Германия 1
моята прогноза. Simple Smile

# 208
Днес аз също съм за Унгария и Германия.

Унгария - Португалия  0:3
Франция - Германия   2:2

Португалия не ги трая. Още ме е яд как на предишното Европейско с три равенства излязоха от групите и се промушиха до директните елиминации, а после станаха и шампиони. Бях изгледала всички мачове от първенството и дълго време се чувствах прецакана, че съм си изгубила времето да гледам как тези калитковци се добраха до титлата.

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 10:50 от precious*

# 209
  • София
Много се радвам, че след 6 г изгнание Карим бензема се върна!

Общи условия

Активация на акаунт