UEFA EURO 2020 (11.06 - 11.07.2021) - тема за коментари

• 63 161
  • 1 674
  •   1
Отговори
# 225
  • Далечният изток
Няма са отписваш, стой тука, ще ни черпят Joy

# 226
Бе ако ще се дава барбекю, биричка, картофки да взема да заседна пък ще викам за кой кажете)))))

Тцтцт, продаде Германия за едното кебапче Joy

П.С. надявам се да не се обиди някой, както казах изпростявам понякога, но винаги с добри чувства Simple Smile

# 227
Ако Германия бият ще черпим всички франкофони по един немски вурст... Оф, голяма съм простачка на моменти JoyJoyJoy Честно казано, нямам идея как са германците като игра към момента, но са си мои хора от детството още. Ще стискам всички палци за тях!
Абе не са толкова силни като на минали първенства. Македония ги биха наскоро в квалификациите за световното, паднаха от Испания дето ги скъсах от критики че пак играят тики-така, със 6:0, вярно в контрола ама 6:0. Така че Германия тръгват с малка кошница на това първенство за пръв път от много време. Франция са фаворит в този мач, Франция са най силният отбор в света изобщо в момента като единици и като игра, актуален световен шампион. Но понеже Германия си е Германия, още Линекер го е казал, след една от загубите на Англия след дузпи от немците, Футбола е проста игра в която играят 11 срещу 11 в която накрая печелят немците, според мен няма да е изненада Германия да спечели днес. Просто победа на Германия над който и да е няма как да е изненада, в каквото и състояние да се намират. Впрочем ситуацията е идентична с 2002. Тогава преди световното Германия са в същото положение, изненадващи загуби преди това, Англия ги размазва в квалификациите насред Германия с 1:5, Германия едвам се класира за световното с кански мъки и баражи, и отиват с малка кошница на световното, както и сега, не са сред фаворитите, обаче стигат до финала където губят от Бразилия на другият Роналдо, феномена. Simple Smile Просто дойде ли голямо първенство Германия се преобразява. А и завръщането в националният отбор на Т. Мюлер за Европейското след години отсъствие ще окаже влияние, на вратата е най добрият вратар през 21 век, Нойер, така че немците пак ще играят главна роля според мен.

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 16:19 от Никола Тесла

# 228
Бе то и те не са ми любимци , ама между двата отбора тях предпочитам.
Французите ги харесвам, но не са французи за мен и това ми е проблем, не го намирам много правилно. На последното първенство се чудих Франция в Африка ли е или в Европа, та... (не съм расист, ама така разбирам нещата, иначе съм викала и за Нигерия дори)
Пък и след Италианците, са французите с бонуси ми се струва и някак "изгряващите и раздаващи се" по-неизвестни и тепърва пробили държави ги порязват, заради шоуто и парите ми се струва от разните реклами, билети, туризъм и не знам какво още, ама така мисля.
Като гражданин на малка, скромна и неизвестна държава не харесвам да ни слагат в ъгъла и гъделичкат. Ми така де. Германците поне са снажни, някои са хубави, играят без да падат драматично и комично, повече на английския футбол ми се струва се доближават, докато французи и италианци са по-меките, уж техничните, умниците, бе ...лебеди един вид (сега да не се обиди някой, аз така си се изразявам)

# 229
Германците поне са снажни, някои са хубави, играят без да падат драматично и комично

Това все едно аз съм го казала Grinning Верно сме на една вълна с теб. Най-големите ми любови футболисти са били/ са германци Grinning Игра, игра.. ама жена съм, оглеждам менюто, няма да крия Grinning Grinning Grinning

А за африканските французи... и аз не съм расистка, ама ту мъч ми идват и на мен. Добре, че е Гризман малко да разнообрази Grinning Grinning Grinning

# 230
  • Sofia
Добре, че е Гризман малко да разнообрази Grinning Grinning Grinning

... и безполезния Жиру.

# 231
Нарича се дайвърсити това, нищо не разбирате Joy

# 232
Унгария - Португалия - 0:2
Франция - Германия - 3:2

# 233
  • София
Информация за програмата по мачове и телевизии има в тази тема на 1 стр. в основното първо мнение. Simple Smile
Гледам, че има въпроси кои мачове по кои телевизии ще се дават и объркани юзъри.

за днес нямам търпение. Започва битката в групата на смъртта. Горките маджари.
Днес ще видим две пълни противоположности, в Будапеща стадиона ще е фрашкан до откат, а в Мюнхен полупразен, защото германците са орязали най-много разрешение капцитет от всички 11 градове-домакини.

Тъй като ще имаме и трети в групите като класиращи се напред очаквам топ силите да играят по-предпазливо помежду си и нищо чудно да имаме някоколко равенства. И разбира се да разчитат да бият брашнения чувал, Унгария. С 4 точки на 100% ще се класира отбор на 3 място. С 3 точки също има голяма вероятност да се класира някой трети в групите, особено ако има и хубава голова разлика.

Така че равен го виждам Франция и Германия. 1-1, макар французите да са лек фаворит.
Не мисля, че Португалия ще има проблеми с Унгария, този път ще са подготвени за изненади. Очаквам да бъде отсъдена дузпа за Португалия и Роналдо да вкара. 2-0 за Португалия.

# 234
Е, то мисля, всички очакваме да бъде отсъдена дузпа за ПортоКалия и Ронито да вкара... Rolling Eyes Grinning

# 235
  • Далечният изток
Унгария - Португалия - 0:2
Франция - Германия - 3:2
Пак сме на едно мнение.

Никола, нещо за снощния Х да кажеш? Wink

# 236
Simple Smile Права беше. Аз бях убеден че испанците ще го вземат мача, ако играеха по директен футбол щяха да вземат мача, ама като почнат с това тики-така. Тики таката ги закопава испанците вече няколко поредни големи форуми. Нямат и играчи за тики така като Шави и Иниеста които може да измислят на постепенна атака при сгъстена защита  неочаквани пасове с които да създават положения. Те понеже с тики таката си постигнаха големите успехи по тяхно време и не искат да е зарежат още, а трябва да е зарежат, иначе отново ще отпаднат рано.

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 19:20 от Никола Тесла

# 237
Каква радост за окото е пълният стадион! Представям си какво е да си там. Така ми се иска унгарските фенове да имат повод за радост. Flowers Four Leaf Clover

# 238
50 хиляди са на стадиона и са много нахъсани)) Още в началото се видя един португалец с каква злоба уж без да иска натисна с крак гърба на един унгарец. После се жалват за всяко докосване.  Унгарският капитан е убавец))

# 239
  • София
Като стана въпрос за скучната тики-така (и аз не я харесвам и всъщност никога не съм я харесвал, дори и в златните години на Барселона на Гуардиола), снощи Ла Фурия Роха счупи рекорда за най-много пасове на европейско първенство. Цели 954 паса в мача?! А резултатът? 0-0 Grinning

Общи условия

Активация на акаунт