UEFA EURO 2020 (11.06 - 11.07.2021) - тема за коментари

• 62 813
  • 1 674
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ето сега на мача Финландия - Русия, финландците вкарали гол. Имаше ВАР, ами не видях рефера да отиде да провери тънката ситуация, само зачете решението на видео реферите. Значи те изведнъж са станали по-главни от главния...

# 316
Не е да са по-главни от него, а му подават информация в слушалките според тях какво е и той ако има колебания спрямо казаното от тях отива и проверява.

Коментаторът изръси някаква неверна информация, че през 1912 година Русия и Финландия са играли футбол или аз не го чух. Как ще са играли футбол тогава като Финландия по онова време е в състава на Русия ?

# 317
  • София
Не е да са по-главни от него, а му подават информация в слушалките според тях какво е и той ако има колебания спрямо казаното от тях отива и проверява.

И аз така мислех, но почнах да се колебая....до момента, на това европейско, нито веднъж главния рефер не е отишъл сам да провери на екрана. Верно, пести се време, но и се правят грешки (вчера на мача Франция - Германия).

# 318
  • Sunshine state
Това със засадите и отменените голове започва яко да ми лази по нервите, макар да бях от Русия в случая и вчера от Германия. 🙄

# 319
Въобще не гледах мача. Сега видях резултата, познах го този път. Да видим другите.

Какво пак са отменили?

# 320
  • София
Отмениха гол на Финландия за 1-0, много хубав гол впрочем. Но се видя, че засада има.
До тук никакви претенции не може да има към реферите освен за недадената дузпа за Франция.

# 321
  • Sunshine state
И едната засада на Франция беше доста спорна с първия им отменен гол. Подадоха на играч, който не беше в засада. Тъпо.

# 322
И втория мач не гледах, ама резултата ме устройва. Мислех, че ще го докарат равен, но в тази група Уелс са ми на сърце, та доволна съм.

# 323
Ели Мели ти си голяма фенка на футбола, мечта за мъжете,  ставаш за  компания на по бира пред ТВ-то 😊

# 324
  • София
Ели Мели ти си голяма фенка на футбола, мечта за мъжете,  ставаш за  компания на по бира пред ТВ-то 😊
Всички дами тук сте големи фенки и е удоволствие да коментираме с вас.

От мача на Уелс преди малко, май стана ясно, че видеоарбитрите потвърждават или отменят решението на главния съдия, т.е-над него са. Поне стака прозвуча коментара на коментатора на мача.

Доволен съм от резултата, макар прогнозата ми да се оказа грешна. Точно в Баку Турция да отпадне от европейското…. Simple Smile

# 325
Ели Мели ти си голяма фенка на футбола, мечта за мъжете,  ставаш за  компания на по бира пред ТВ-то 😊
Щооо? На мен какво ми е? Дискриминация в темата има, не може така. Или за всички дами тук по бира или...ама как така, не мога да повярвам как ме пренебрегват)))
Аз вече заседнах. Ще викам за Швейцария)) То вече е ясно де защо. Почвам енергийно да пращам сигнали и ще видите какво ще стане))
Днес не гледах нищо, това ще е мача на деня))
ПП. Сега на химните ги дадоха и огледах добре. Ма много грозни тези швейцарци(( Вярно италианците поне визия имат някаква и излъчват класа щаба им. Ще се поизмъча малко с швейцарците, ама не се забравя това от полуфиналите.

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 22:00 от Анонимен

# 326
  • София
Не беше кой знае какъв мач Турция-Уелс, но се радвам на резултата.

Сядам да гледам Италия.

# 327
  • Далечният изток
И аз не успях да гледам до тук, с изключение само на пропуснатата дузпа.
Не знам и този мач дали ще догледам, че съм се хоризонтирала вече... Simple Smile
Приятна вечер!

# 328
Очаквам Италия да победи с минимален резултат и също толкова минимална игра Grinning
Италианците не обичат да се преморват, с с тия три гола в първия мач преизпълниха плана си за груповата фаза Laughing

# 329
Фанфанито извинявам се чест и почитания за всички харесващи футбола, няма дискриминация, просто не гледах задните коментари, имате по бира 😊

Общи условия

Активация на акаунт