Име за момиченце

• 5 673
  • 88
  •   1
Отговори
Здравейте!Не можем да решим как да кръстим момиченцето, което чакаме. Спрели сме се на Златина, Ивон и Яна.
Ще съм благодарна ако споделите кое ви харесва най-много.

# 1
Нито едно, съжалявам

# 2
само Ивон

# 3
  • Австрия
От трите имена: Яна ми допада. А как стигнахте до само тези три? Всъщност.. Ивон е ужасно според моя вкус, а и въобще почти всички женски имена, които завършват на съгласна, не са особено подходящи за българския език.. в края на краищата Ивон ще се превърне в Ивона за по-лесно обръщение в звателен падеж или в Ива. Тогава.. защо просто не Ива?

# 4
Ами търсим постоянно и тези трите ни допаднаха. На Ивон се спряхме, защото имаме дядо Иван и бихме я кръстили на него, но това е единственото име с И, което ни харесва въпреки, че искаме българско име. Златина също ни хареса, но има кака(първа братовчедка )Цветина и някак си много ми се доближава. По принцип Яна ни е последния вариант,но и то ни допада като име.

# 5
Ивон и Златина са ми ужасни. Яна ми харесва.

# 6
Харесвам Яна, дори при мен бе избрано за девойката, но хормонално се промени в друго.
Ивон също е приятно. И не, няма да се превърна в Ивона от околните.
Златина не ми харесва.

# 7
От трите - Ивон. Предлагам Ива. Успех и леко раждане!

# 8
  • София
От трите Яна, най много ми харесва. Въпреки че е кратко име, тежи и е силно.

# 9
Яна е прекрасно име.

# 10
Яна.
Здравейте!Не можем да решим как да кръстим момиченцето, което чакаме. Спрели сме се на Златина, Ивон и Яна.
Ще съм благодарна ако споделите кое ви харесва най-много.

# 11
Яна или Йоана, щом искате на дядо Иван.

# 12
# 13
От мен глас за Яна.

# 14

Общи условия

Активация на акаунт