ОСМИ клас 2020/2021 - Време не остана до финала, и осмокласната година - отлетяла!

• 32 028
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
И моите са се отдали на летен режим вече. Малкият се прибра преди половин час, а свърши училище на обяд. А баткото излезе преди час, при положение че утре има контролно по френски. Преди това децата го почакаха пред нас около 15 минути. Реших, че нещо доучва, но каза, че трябвало да си завърши една рисунка....Не е за училище. Рисуване нямат през този срок.

# 76
Светле, да ти е здрав и много успешен абитуриента! Да преодолява с лекота препятствията, които му се изпречат, да върви уверено към целите си и да сбъдне мечтите и желанията си! Весел празник!

# 77
  • у дома
Благодаря за пожеланията! Бисето явно много е стискала палци ,защото не само не валя дъжд,а даже и слънце напече...
Не мога да прикача снимки-дава ми че тази услуга временно е недостъпна.

# 78
  • у дома...
Светле, нека с лекота да покорява всеки нов връх оттук нататък! Жив и здрав да е.

# 79
  • София
Светле, успех на младежа и от мен.
А Бисето - Бисето е вълшебница, при това очевидно истинска. То вече на всички ни е ясно. 😊

# 80
  • София
Честито завършване на момчето на Светла и от мен! Много късмет и успехи в живота! 🍀
Класната работа би трябвало да е нещо по-всеобхващащо, но явно някои не обръщат чак такова внимание. И аз не виждам проблем, ако нямат. Тази година това да е кусурът...

# 81
  • София
Много успехи на абитуриента и от мен! 😊

# 82
  • София
Светле, честит и успешен да е абитуриента ви!

Бисе, направи моля една магия за съсредоточаване върху ученето на тез осмокласници! Тъкмо ги върнаха присъствено, те станаха още по-разсеяни. Моята днес е имала контролно по немски. Обади ми се да ѝ съчувствам, че не се била справили добре, аз пък я нахоках че имаше 7 почивни дни да се подготви. Е няма как да ѝ съчувствам.

# 83
  • София
Светла, здрав и успешен да е младежът!

И аз бях на изпращане на абитуриент. Отлитат децата едно по едно.
Школото днес изцърка с оценка от класното по математика- 3. Искам да го набия.

# 84
Нашите щели да минават първа смяна от понеделник (явно, за да са по 2 випуска в смяна). Чакаме и нова програма. Дано се появи преди събота. Започвам реорганизация на дейностите и отсега ми се доспива при мисълта за аларма.

# 85
  • София
Не знам какво е това джуркане на смени, честно.
Нашите текущо са сутрин, доста е гадно, да. Добре че поне е светло.
Доколкото виждам в Школо, от другата седмица трябва пак да са си следобед.

# 86
Явно е масово, защото Ния се обади на учителката по ае и тя ѝ каза, че днес вече 6 деца са ѝ се обадили със същия проблем.

# 87
  • у дома
Успях да кача снимка,но утре ще е махна,защото имам забрана да качвам във фейсбук-за тук нямам,ама просто защото не се е сетил...

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 08:32 от svetlaem

# 88
  • София
Честит абитуриент,  Светле! Попътен вятър му пожелавам от сърце!
Мария, моят се зарадва за първата смяна, така имал повече време през деня.

# 89
Да, зная, че повечето хора предпочитат първа смяна. Ние сме друга порода Simple Smile А знаете ли кога е бала на фег?

Светле, много е готин!

Общи условия

Активация на акаунт