Лакове за нокти - 151

• 29 259
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Те ги има и в магазините, ние говорим за холо серията, която я няма никъде вече.

# 526
Такааааа,търсиха ми Iban и казаха ,че до 14 дневен срок ще ми върнат парите за двата лака ... Но надали ще поръчам отново от сайта !!!! Признавам си ....

# 527
  • София
Маме, много е гадно това.
Ноктите ми са в ужасно състояние, разделят се пласт по пласт. Не успявам да ги пусна въобще. Cry
Има страничка във фейса
Скрит текст:

# 528
Е, пак добре. Не си капо. На твое място щях да искам да ми ги изпратят отново. За тях е все тая. Помисли още веднъж. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 529
Flormar 058 bright rose, 21 cosmetics 07 + BEL 79

# 530
Много е красив, но мисля, че имам подобни сини лакове (единият се води син неон на Габрини, още не съм го пробвала). Много ти отиват и такива свежи цветове- просто не ти се носят вече или по друга причина наблягаш на нюдове и розово? 🙂
Не ми се носи вече синьо, зелено, лилаво и т.н., не знам и аз защо. За утре съм замислила да правя по-интересен маникюр, ако се получи - ще покажа. Ще извадя и декорациите, че само с едноцветен маникюр ходя напоследък. Simple Smile
Онзи ден видях, че не съм снимала маникюри от 2 месеца, не може така да продължава Grinning
За да не спамя - споделям един маникюр от миналото лято - Miss Sporty 623 Miss Beverly Hills:

# 531
И като се заговорихме за Катрин Арли, изрових аз едното бутилче да го пробвам, но нещо не е моето, тъй, че спирам да жаля за тях. Тогава ги харесвах, но към настоящия момент цветовете, които имам, не ми допадат. Те са само два лака, де. Та, ето го в почти реален цвят, но поради липса на слънце - колкото толкова:

И в неособено реална тоналност, в която определено цвета ми харесва повече:
Скрит текст:

Пп Ваденките са ужасни и на снимка биват, но на живо хич не са добре. Ще сменям утре дизайна. Grinning

# 532
ГР Айс шик 87 и Бел 85.

# 533
Джасте, искаш да кажеш, че ефектът котешкко око е ваденка? Веднага да ми пратиш линк, ако са от нета Smile

# 534
Аз пък си умирам за ситните брокати на КА, от розовия (733) съм изхабила 3, 727 и 761 (синьо-сребрист и черно-златист, пак много ситни брокати) също много ги харесвам. Едни такива нежни и ненатрапчиви са ми Heart

# 535
Mоже ли снимка на тези брокати? Виждала съм синьо-сребрист (същия какъвто имат и Бел, и TwentyOne). Нещо като златисто-черен имам, но май имаше и чертички вътре...Розовият ми звучи много интересно 🥰
Бел мини 244 е двойник на Флормар Глитър GL04 Gold rush- абсолютно еднакви са на живо!

# 536
Арабескче, да, ефекта е ваденки. Не са от нета, купувам ги от нашето варненско Шихо, верига китайски магазини. Но точно тия са ужасни за работа. Дебели, трудно прилепват, намачкват се.

Нори, те лаковете не са лоши, просто цветовете, които имам не са моите. Как от всички Арли съм харесала точно тия два, не знам. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 537
  • Благоевград
Блъдче, честита рожба! ❤ Пожелавам на детенцето ти да расте здраво и много щастливо!

Бях си обещала, че няма да купувам нова лакове, обачеее придружих мъжа си до друг град и докато той си върши ангажиментите, аз пообиколих Лили и ДМ, та това е резултатът 😂

# 538
Бел 22 го показах скоро- около началото на месеца- много приятен цикламен цвят. 🥰 Зеленото на S-he го поглеждам понякога, но го оставям за по-нататък. Иска ми се да го видя на нокти...

# 539
Ох, аз пък днес щурмувах един ДМ с надеждата да си тръгна поне с два лака, но заварих празни щандове на Тренд ит ъп, Римел, два лака останали на Буржоа. Всичко, което търсех, бе разграбено. Надявах се да открия тези красоти😭:

Общи условия

Активация на акаунт